SportsDirect.com - 2!

• 57 281
  • 686
  •   1
Отговори
# 420
Получих половината от едната си поръчка,досега им писах едно доста грубовато писмо,ако не го вземат под внимание ще ги осоля по телефона.Вижте в какво състояние получих маратонки"Адидас"http://www.snimka.bg/album.php?album_id=400765&pid=13589496Моля ,разгледайте си всичките SickВ писмото си им казах,че като сме от България,не сме маймуни.Това,което получих не може да е било случайно,тази дясна обувка я е влачил пороя,освен,че я е мерил цял Лондон,и част от Шотландия май #2gunfireИ като знам каква кореспонденция тежка ме чака с тях,щото,когато има проблем никак не обичат да отговарят,хеле на писма.Шибалници....

# 421
  • Варна
Ама тези здраво се подиграват с клиентите си, ама и ние не се отказваме да поръчваме  Blush, ми като е евтинко...

# 422
  • Варна
Това, че стоките са намалени и е по-евтино от тукашните магазини, но не и спрямо нашите доходи, не означава, че трябва да ни пращат боклуците си.
Много неприятна история, но не се отказвай и ги тормози до дупка. Да ти изпратят нов чифт или да ти върнат парите.

# 423
Аз си говорих с тях по телефона когато ми бяха загубили поръчки.  Отговаряха ми стандартни неща. Никой не провери дали наистина има проблем или не. Чрез е-мейл е по-добре.
Дано реагират адекватно и да ти сменят маратонките. Това ми прилича на ръжда.

# 424
Разбира се! Обявена е цена, ние плащаме и очакваме в замяна качествена стока... Това на нищо не прилича!  Sick

# 425
И това за благодарност,че  досега съм им направила над 15 поръчки ,от които нито една под 400 паунда.Попитах ги,дали се подиграват с нас ,и че ако до 2 дни не видя парите по сметката си ще потърся съдействие от техните власти.Бахти така не съм се запенвала,ще ги сцепя...
Не не е ръжда,все едно с риванол съм ги поливала,а отзад какви са избелели и протрити и подпетени,все едно съм ги обула на чехли и съм обходила цялото продължение на Темза...пфу мамка им ингилизи...

# 426
  • На черешатааа
Здравейте момичета. Много кофти  се е получило с маратонките- тормози ги  Peace Да питам някой поръчвал ли е от това http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Umbro+Tipped+Polo-544006.aspx  или подобно на тази марка, дали си отговарят номерата. Благодаря предварително   bouquet

# 427
Маратонките са мои  Sick
Папи благодаря ти,че се захващаш с тежката задача да комуникираш с малоумни англичани ooooh! Hug
На мен ми прилича на носена тази маратонка SickМислех,че са по-различни от българите,но явно и там си има измамници ooooh!
Дано измислят нещо,че голямото ми диване си ги чакаше с нетърпение Praynig
Лекичко съм ядосана Thinking

# 428
Здравейте момичета. Много кофти  се е получило с маратонките- тормози ги  Peace Да питам някой поръчвал ли е от това http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Umbro+Tipped+Polo-544006.aspx  или подобно на тази марка, дали си отговарят номерата. Благодаря предварително   bouquet

От Умбро взимам 1 номер по-малък. Например мъжът ми носи L, а му взимам M

Но тази материя не я харесвам: 65% polyester. 35% cotton. Има хора, които обичат и 100% полиестър. Така, че си е до човек.

# 429
Изпратили са имейл, че всичко, което съм поръчала вчера е изпратено. Разделили са поръчката на 2 пакета. Имам 2 номера за проследяване. Май всичко е наред. Сега ще изчакам да пристигне.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 00:11 от Stryper

# 430
  • На черешатааа

От Умбро взимам 1 номер по-малък. Например мъжът ми носи L, а му взимам M

Но тази материя не я харесвам: 65% polyester. 35% cotton. Има хора, които обичат и 100% полиестър. Така, че си е до човек.
Благодаря    bouquet . Поръчах по малкото и сега ще чакам. Не е за мен, по принцип и аз не обичам полиестерчето, но като си го харесват - поръчвам им  Grinning

# 431
Е, не, Папи, нямам думи Sick Дано успееш да направиш нещо ooooh!

Как може да са толкова нагли #Crazy

# 432
Едва ли са го направили нарочно. Най-вероятно са взели кутията и са я сложили. Те нямаха ли срок, в който може да върнеш нещата, които са с дефект или не ти харесват?

# 433
Дано не е нарочно, ще проличи, ако върнат парите, или пратят нови маратонки Rolling Eyes

# 434
Имахме в една поръчка липса на половината от едно детско футболно к-тче за един приятел-бяха изпратили само тениската,а панталонките и чорапите ги нямаше.В същата поръчка липсваха и едни евтини маратонки,а всичко си беше отразено в мейлите и фактурата.Писах им за липсите.Отговориха,че ще ни върнат парите,че няма нужда да връщаме тениската,а ако ги искаме пак нещата да си ги поръчаме наново.Поръчахме ги,дойде си цяло к-тче,парите малко ги позабавиха,но ги върнаха по сметката,не сме ги подсещали втори път.Не мисля,че правят нещо умишлено и нарочно.Което не променя факта,че ще отнеме време и нерви,за да се разреши проблема...
Маратонката ми прилича на пожълтяла от висене на витрина.

Общи условия

Активация на акаунт