SportsDirect.com - 2!

• 57 229
  • 686
  •   1
Отговори
# 450
До няколко дена ще разбера какво се е случило с нашите.

Аз обаче имам проблем с кредитната карта. Спортс не са си изтеглили парите за поръчката, както и още 1 друг сайт. И докато това не стане, не мога да я ползвам. Не ми се беше случвало. Нищо че я захраних. Имам право да плащам до лимита. А парите от поръчките седят блокирани и докато не ги изтеглят не мога да плащам с нея.

# 451
  • Варна
А през какви етапи минава поръчката, докато стигне дотук, имам предвид какво се изписва в сайта на Ди ейч ел?

В последната си поръчка през Амазон имах подарък чаша, така добре беше опакована, че едвам я разопаковах  Thinking

# 452
Някой ще пуска ли нова поръчка , бих искала да се включа Peace

# 453
Аз искам да направя, но ще е след като раздам нещата от предишната. За да съм спокойна, че всичко  е ок. А и за да ми освободят картата.
Сигурно следващата седмица.

# 454
Аз пускам в петък

# 455
Тези са големи серсеми,поръчах за мъжа ми чехли,ей тез наhttp://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-adidas+Adissage-222030.aspx,отваряйки снощи кашона намирам ето товаhttp://www.der-ebner.de/PortalData/12/Resources//portfolio/broch … interolympics.pdf,което прилича на терлици,ма не кви да е-"Адидас",оказа се било обувки за бобслей.Иде реч за тези,които са на 1 и 2-ра картинка.Тези в една поръчка два пъти се дънят.Всико друго да беше щях да му намеря приложение,ама на това....на фактурата си е референтния номер на чехлите,като го пейстна на сайта си излизат те....На самата кутия над оригиналния надпис сложили друг етикет,на който пише ,че уж са чехли.А като го отлепих отдолу си пише ,че са си баш тези спортни цървули.Последните поръчани от мен маратонки Диадора бяха в кутия без кьорав надпис,чистак бяла...

# 456
О аз съм получавала и без кутия направо така пуснати в кашона ooooh!

# 457
  • Варна
Аз искам да направя, но ще е след като раздам нещата от предишната. За да съм спокойна, че всичко  е ок. А и за да ми освободят картата.
Всичко с поръчката наред ли е? Дръпнаха ли си паричките?

# 458
Всичко с поръчката наред ли е? Дръпнаха ли си паричките?

Не са ги дръпнали. Само са ги блокирали. И не мога да си ползам картата.
Иначе поръчката ще е при мен утре - поне според сайта на ДЧЛ.

# 459
  • Варна

А къде точно проверяваш? На мен в сайта на Ди ейч ел ми излиза Transit Gateway    2009-07-21    General status. Departure

# 460
  • Варна

Не са ги дръпнали. Само са ги блокирали. И не мога да си ползам картата.
Иначе поръчката ще е при мен утре - поне според сайта на ДЧЛ.

Явно ще си ги дръпнат, но е кофти, че не можеш да си ползваш картата. Ако я захраниш с друга сума пак ли не става?

# 461
Не - тъй като поръчах от още един сайт и докато някой от двата не си дръпне парите ми излиза, че имам пълния лимит на картата. А в действителност имам само 60 лв. Аз я захраних преди 2 дена - парите седят като салдо в сметката, но не могат да влезнат в картата.

Ето линка за проследяване: http://www.dhl.bg/publish/bg/bg/eshipping/0.high.html

# 462
Извинете за въпроса, но съм нова. Embarassed
Има ли дрехи за дете на 1-2 годинки? Аз все намирам за по-големи. ooooh!
Благодаря предварително!

# 463
Извинете за въпроса, но съм нова. Embarassed
Има ли дрехи за дете на 1-2 годинки? Аз все намирам за по-големи. ooooh!
Благодаря предварително!

Има. Търси. А и те пускат нови неща. Ако напишеш baby  ще излезнат някои от тях.

# 464
  • Варна
Пратката ни е вече в Софияяяя newsm44

Общи условия

Активация на акаунт