SportsDirect.com - 2!

• 58 137
  • 686
  •   1
Отговори
# 165
Може ли да ми кажете - за тези, които сега получават поръчки - сумите ви под или над 300 лири са били? Може и на лични.

# 166
  • На черешата
 Моите неща дойдоха. Маратонките на мъжа ми са объркани, на кутията пише един номер, а вътре е друг. Cry Някой да знае каква е процедурата при условие, че грешката е тяхна?

# 167
Може ли да ми кажете - за тези, които сега получават поръчки - сумите ви под или над 300 лири са били? Може и на лични.

Моята беше 322 лири с доставката! Обаче вече вземам да се притеснявам за втория колет-манаха 4 дена от доставката на първия, а него още го няма!

# 168
Моля, някой ако прави обща поръчка, искам да се включа с едни маратонки за 15 лири, по възможност да е от София !

# 169
Има ли някой който е връщал нещо да каже как става ooooh!

# 170
Има ли някой който е връщал нещо да каже как става ooooh!
Имаше/в „0„тема в средата някуде беше,но в момента не мога да ровя,по късно ако никой не се е включил ще го търся.Но мисля че и в сайта има писано за връщане на стока.По памет мисля че ако грешката е тяхна си поемат разходите.   bouquet

# 171
  • Пловдив
Много моля  Praynig ако някой има телефон на кол центъра или сървиза на Директа да ми го даде - че ми е спешно. Може и на лични. Благодаря предварително на отзовалите се

# 172
+44 870 042 3870
customer services team

# 173
5% off entire order!       RUN5    until 2009-07-31

Поръчах - пожелайте ми успех да пристигне всичко.

# 174

може ли превод на кода,за какво е-5% отсъпка върху крайната цена ли

# 175
Намаля всички артикули с 5% и важи до края на юли. Не знам дали може да се ползва повторно от 1 акаунт. Току що го пробвах и стана. Така си намалихме доставката на 6 лири на човек, а сме 3 майки.
При 100 лири намаля 5 лири.

# 176
Stryper,кодче ли Flutter

# 177
  • Пловдив
бингъл   bouquet

# 178

Ама те май се майтапят,първо вдигат доставката с 5 лири и пускат кодче за 5 лири  Wink .Аз ще изчакам ,може да се излъжат да пуснат по голямо.Мерси все пак за кодчето,и късмет и да нямаш отказани артикули.
desita1234 не можах да го намеря,но пиши на cs@sportsdirect.com  Customer Services точно за какво се отнася и какво следва.В сайта е описано само ако искаш по желание да върнеш стоката че ще я приемат,но разходите за доставката са за твое име.  bouquet

# 179

Ама те май се майтапят,първо вдигат доставката с 5 лири и пускат кодче за 5 лири  Wink .Аз ще изчакам ,може да се излъжат да пуснат по голямо.Мерси все пак за кодчето,и късмет и да нямаш отказани артикули.
desita1234 не можах да го намеря,но пиши на cs@sportsdirect.com  Customer Services точно за какво се отнася и какво следва.В сайта е описано само ако искаш по желание да върнеш стоката че ще я приемат,но разходите за доставката са за твое име.  bouquet
Много ти благодаря ще пиша пак но досега са им писала поне 50 емейла и така и на нито един не са ми отговорили

Общи условия

Активация на акаунт