SportsDirect.com - 2!

• 58 137
  • 686
  •   13
Отговори
# 225
Когато ги поръчах ми дръпнаха точно колкото си бяха стоките в кошницата - за тази цена,която пишеше.
Но сега пише,че количеството им е 0 и са извадени от общата сметка,но пари не са ми върнали в банковата сметка.

Четох в сайта,че парите са в състояние на "waiting" в банковата сметка и ги дърпат едва,когато стоката тръгне по пътя си към България.
Но не знам дали това вече се е случило след като имам 2 DHL Tracking-a.
Просто се чудя кога ще ми върнат тези пари,а и като гледам отговарят доста бавно на е-майлите Sad.
Друго инфо ? Sad

# 226
парите може да ти ги дръпнат и след 1-2 седмици и ще ги дръпнат от свободните пари а тези ще си останат блокирани

# 227
Т.е. в момента тези 700 паунда са блокирани и чакат да бъдат дръпнати,така ли да го разбирам ?
И след като се види както има какво няма и какво е пристигнало чак тогава ги дърпат?
Значи има поне още 1-2 седмици докато се уточни всичко?

# 228
Има разлика между блокирани и изтеглени пари.

На мен два пъти ми дърпат пари за неща, които не ми пращат. Писах писма и ми ги върнаха.
Първия път беше цяла една поръчка. Явно тези, които се занимават с парите решиха, че всичко е пратено, но в действителност не беше.

Втория път беше по-голямата част от поръчката. Пак ги изтеглиха и след няколко седмици ги върнаха.

Виж дали са изтеглени или само блокирани. Ако са изтеглени им пиши имейл.

# 229
Според мен са изтеглени.
След като дадох checkout веднага проверих в близкия банкомат и бях -700 паунда.
Може би трябва да отида и до банката.
Ами аз също им писах писмо как ще ми върнат парите и при възможност да ми се обадят,за да разбера.
Но или не работят в събота и неделя или отговарят много бавно и затова се притеснявам и се чудя кога и как ще разбера...

А те автоматично ли ги връщат или трябва да се разправяш с тях? Това са 40 паунда, но на мен някак си не ми се чака някоко седмици,за да ми върнат такава сума.Бързо ли отговярят на е-майлите?Аз пиша на cs@sportsdirect.com ,но глас в пустиня засега.

# 230
О аз съм им писала над 50 пъти и никакъв отговор а парите като са блокирани пак неможеш да ги изтеглиш от банкомата Peace обади се на кол центъра на банката и ще разбереш изтеглени ли са или са само блокирани

# 231
Утре ще се разходя до банката,сега не ми се разправя.
По интересно ми е как може да твърдят навсякъде ако има въпрос и нужда от помощ да се пише на е-майл-а,а да не отговарят изобщо?Плюс това поръчката ми е за много голяма сума,а изобщо не те третират като добър клиент.
Колко настоятелен трябва да бъда?Вече им писах 2-3 пъти и без отговор?

Ако са блокирани,то значи ще ми изтеглят само това,което съм получил и ще ми върнат останалото.
Ако пък са изтеглени,явно ще трябва да ми върнат определена сума.
Но и в двата случая изглежда,че това ще се разбере едва след седмица - две,когато получа стоките и чак тогава ще получа обратно сумата,която търся.Така ли да го разбирам?

# 232
700 лири не са много за един англичанин.  А и те май са срещу големите поръчки и търговци.
Най-малко имат политика да не пращат повече от 10 бройки от 1 артикул.

Ако парите ти са блокирани, те си теглят само толкова, колкото трябва за изпратените стоки. Останалите ги освобождават.
Ако са изтеглени всички пари ще върнат парите за това, което не е пратено.

Коректни са. Но е ужасно изнервящо.

А за отговори на имейли - на мен ми отговориха в 30% от случаите, в които им писах. Когато имаше проблем и бяха минали 2 седмици - отговаряха. Когато питах 1 седмица след изпращане на поръчката - направо си ме игнорираха.

# 233
Благодаря на всички за отговорите!
Ще почакам седмица някъде и ще почна с гневните е-майли Simple Smile
А утре ще отида да проверя в банката.

# 234
на мен от предходната поръчка  ми бяха фактурирали един анциг"Адидас",който липсваше в кашона,писах им,отговориха ми,че връщат парит,мина вече над месец-пари йок!Писах им тези дни пак,ама се ослушват.

# 235
на мен от предходната поръчка  ми бяха фактурирали един анциг"Адидас",който липсваше в кашона,писах им,отговориха ми,че връщат парит,мина вече над месец-пари йок!Писах им тези дни пак,ама се ослушват.
Ужас ShockedТе дали не си мислят,че хората в БГ са със заплати като техните ooooh!

# 236
О ...
Ако се получи такова нещо директно отивам в банката да оспорвам цялата транзакцията.
И парите ще ми се върнат и стоката ще е при мен.
Работя в подобен бизнес и горе-долу знам как стават нещата,макар че рядко,да не кажа никога не съм виждал оспорена транзакция от България - явно става доста трудно.
Проблема е,че съм събрал пари от 8 различни човека ... Повече такава поръчка няма да правя.По добре 2-3-ма за до 300 лири.

# 237
Не е толкова лесно да оспориш транзакция. А и като ти сложат таксата за оспорване... ако сумата е малка губи смисъл.

При мен пак е весело. От поръчката от 12-ти са пратили само 2 чифта маратонки и не са начислили такса за превоз. Винаги я слагат с първата част на поръчката.

Опасявам се да не остана с 2-та чифта маратонки и 30 лири за доставка.
А поръчката не беше голяма.

Под 300 лири е.

Писах имейл. Да видим.

# 238
...Винаги я слагат с първата част на поръчката...
аз съм поръчвала два пъти до сега, и всеки път ми слагаха такса доставка с втората част от поръчката Peace
...абе, явно няма да се прекарат - ще ти пратят и останалите неща с таксата за превоз Wink

# 239
...Винаги я слагат с първата част на поръчката...
аз съм поръчвала два пъти до сега, и всеки път ми слагаха такса доставка с втората част от поръчката Peace
...абе, явно няма да се прекарат - ще ти пратят и останалите неща с таксата за превоз Wink

Дано да ги пратят. Няма проблеми да си вземат таксата, но все пак да пратят повече неща. Не 2 кутии с маратонки. Малко се успокоих, но ми е напрегнато.

Общи условия

Активация на акаунт