SportsDirect.com - 2!

• 58 137
  • 686
  •   1
Отговори
# 255
Има ли някой друг, на когото да са искали копие от лична карта и някаква платена сметка (за вода,ток или нещо подобно) при поръчка над 200 паунда?  И тази сметка с кредитната карта ли трябва да е платена? Благодаря за отговора предварително.

# 256
Има ли някой друг, на когото да са искали копие от лична карта и някаква платена сметка (за вода,ток или нещо подобно) при поръчка над 200 паунда?  И тази сметка с кредитната карта ли трябва да е платена? Благодаря за отговора предварително.

Не са ми искали. Поръчките ми са между 250 и 290 лири.
По принцип сметката за платен ток, вода, телефон се иска, за да докажеш, че живееш на адреса.

Но как ще прочетат българска сметка - не знам.

# 257
Е,супер Simple Smile.
Моята я пуснах миналия четвъртък.
От 12.06 обаче си седи в Англия при DHL и никакво движение няма в tracking-a. Sad

провери я в немския сайт. www.dhl.de От ляво има едно поле за търсене на пратка. Пишеш и на следващия екран избираш международна пратка.

# 258
Това винаги ми е било интересно и на мен.
Но май успяват Simple Smile.По-скоро гледат дали има печат на някаква институция. Wink

# 259
Но как ще прочетат българска сметка - не знам.

Да де- и аз точно това се чудех.  Фактурите са си на кирилица написани. Аз по-скоро си мислех дали искат да видят, че се плаща сметката със същата кредитна карта, която ползвам за плащането и на поръчката. Thinking

# 260
  • Sofia
Някой знае ли, дали може от 2 различни акаунта да плаща с една и съща карта?   Thinking  Благодаря!  Simple Smile

# 261
Някой знае ли, дали може от 2 различни акаунта да плаща с една и съща карта?   Thinking  Благодаря!  Simple Smile
Може,аз плащам така. Peace

# 262
Да,и ние плащаме през два акаунта с една карта Peace

Да,на мъжа ми,при първата поръчка на неговия акаунт.Никаква драма-по факса не стана,че никой не вдигаше отсреща,и телефона не вдигаха,та ги пуснахме по имейла,естествено с видими само последните 4 цифри от номера от копието на картата и едно копие от извлечение от банката с плащания от картата и копие от ЛК-веднага освободиха поръчката.Повече не сме имали проблем.Над 200п.

# 263
Мерси за отговора.

# 264
На мен ми отказа плащането във втория акаунт със същата карта. А преди го правех. Не знам защо не стана.

Мога да похваля сайта. Отговориха на двата ми изплашeни имейла за 2-3 дена. Поне не ме игнорираха. А ми пратиха отново кодовете за проследяване.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 22:36 от Stryper

# 265
И аз получих нещата си, благодарение на Styper Hug

Страхотни са тениските на Адидас и кангол. Ризите на Кангол също страшно ми харесват и си отговарят на размера...

Уголемени са единствено Умбро Peace

# 266
Цитат
Туй някакво чудо,щото досега каквото сме взели от тази марка си беше умалено,.

# 267
Цитат

И при мен всичко е уголемено с поне 1 размер. За малкия, за баткото, за баща ми, за мъжа ми.

# 268
Намаленията сезонни ли са или  постянно има намалени артикули ?

# 269
  • Стара Загора
Цитат

И при мен всичко е уголемено с поне 1 размер. За малкия, за баткото, за баща ми, за мъжа ми.

При мен пьк дойдоха точни.  Crazy Т.е. аз порьчах 1 номер по-малки, по сьвет на момичетата от темата и на мьж ми са му малки(,че и взех три чифта на куп  ooooh!) На баткото, който е на 4, порьчах размер за 3-4(110см по етикет) и сьщо му е добре, стои му като всички други дрехи 110. На малкия пьк порьчах блузки 18-24 и са му малко големички, сьвсем нормално той е на 1, но си ги носи без проблем( да не говорим, че порьчах и една 12-18 , която почти нямаше разлика от по-големия размер)

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 08:02 от SAMI&kokiMAMI

Общи условия

Активация на акаунт