SportsDirect.com - 2!

• 57 207
  • 686
  •   1
Отговори
# 510
Срокът на отблокиране на парите зависи от банката. Ако продавачът изпрати факс до банката, че няма да се осъществи продажба и няма претенция върху сумата, банката би могла да я отблокира до 10-на дни, но не е сигурно дали ще го направи. Въпреки, че тук, във форума, съм чела за подобни случаи.
Иначе, банката ще отблокира сумата след около 30 дни, макс. 45, зависи каква е политиката й.

# 511
Здравейте,от маратонките на лондсдейл или Адидас,кой номер е с дължина на стелката 17см С9 или С10? Peace

# 512
  • Пирдоп
момичета, можете ли да ми обясните  номерата1 това с3, с5 и т.н. хич не са ми ясни.
дължината на стелката на моето дете 12 см, това кой номер значи

# 513
Здравейте!
И аз със едно въпросче за номер на обувки - харесах ето тези Найкове,
http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Nike+Capri+Canvas+SL … adies-276064.aspx но нося размер 41. От тях има обаче номер 8 - това номер 42 ли е по нашата номерация?
И ако евентуално някой ги има, да сподели как са като номер - дали си отговарят ще съм много благодарна.

# 514
bybeto83 - според дадената в сайта им таблица 7 е 41, 8 е 42. Аз нося 39-40 номер и си взимам 6ца. Според мен 8ми размер ще ти е голям.

Mary Ch. - "С" пред номера означава детски обувки.  Понякога има разминаване в номерата. Според таблицата С9 е 27ми номер, но аз взех на сина ми един Рийбок С9, на чийто етикет пише 26ти номер, стелката е 15.5см.

# 515
Здравейте!
И аз със едно въпросче за номер на обувки - харесах ето тези Найкове,
http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Nike+Capri+Canvas+SL … adies-276064.aspx но нося размер 41. От тях има обаче номер 8 - това номер 42 ли е по нашата номерация?
И ако евентуално някой ги има, да сподели как са като номер - дали си отговарят ще съм много благодарна.

Според таблицата за размерите на обувките на Nike на и-бей, а също така и на ТенисУеърхаус дамски UK 8 = US 10.5 = EUR 42.5 = 27.5 см.  

Аз имам Nike Capri, които са мъжки обаче. Иначе са абсолютно същите като модел. По принцип нося EUR 43. Аз взех UK9, което отговаря на повечето марки на EUR 43. По-късно обаче видях, че специално за Nike UK9 отговаря на EUR 44. Малко големи са ми, но много малко. Със сигурност не са и чак един номер по-големи от това, което нося. Така че подозирам, че са по-големи с половин размер само. Най-добре е да измерите Nike Capri в магазин в България и да прецените номера си за този конкретен модел и марка.

Имайте предвид, че подметката на Nike Capri е малко по-тънка от това, което се очаква. По-скоро е като подметка на платненка, а не на стандартна спортна обувка. Също така са тесни. Не бих ги препоръчал за по-широко ходило.

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 15:21 от Ivo123

# 516
Здравейте,от маратонките на лондсдейл или Адидас,кой номер е с дължина на стелката 17см С9 или С10? Peace
Имаме Лонсдейл С9 и отговарят на 26 1/2стелката е 17см/и малко/
Дано съм била полезна Hug

# 517
Засега сме само 3-ма човека за поръчка със стойност до 100 лири. Ако някой друг иска да се присъедини нека ми пише. Транспорта се разпределя спрямо сумата, за която се поръчва.

# 518
Имаме Лонсдейл С9 и отговарят на 26 1/2стелката е 17см/и малко/
Дано съм била полезна Hug
Благодаря ти много,ориентирах се! Hug

# 519
Аз да се похваля имам напредък до вечера не ми отговаря а днес имам 3 писма от тях.Много любезни станаха  #2gunfire

# 520
Здравейте. Отдавна искам да поръчам от този сайт и следя форума ви. Тъй като не успях да поръчам чрез фирма посредник, много бих искала да се включа в обща поръчка. От Видин съм.

# 521
И аз ще се включа. Но искам да питам, някой поръчвал ли е от този модел - http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Everlast+Tko-110155.aspx ? Моя мъж носи 43 номер, има едни UMBRO (подобни на тези http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Umbro+5V5+Suede-110025.aspx), които са 9-ти номер, но му стягат. И сега се чудя 9 или 10-ти номер, или пък 9 1/2 да търси. Предполагам, че зависи и от модела, затова питам някой дали има такива.

# 522
Аз също ще пускам пак поръчка който иска да ми пише на лс

# 523
Аз също ще пускам пак поръчка който иска да ми пише на лс
Тръгнала ли е предишната поръчка ?

# 524

Общи условия

Активация на акаунт