Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява актът на смяна на религията в ислям и има ли разлика в зависимост от пола?
Какво означава да се молиш правилно в исляма?
Какво представлява душът в исляма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява актът на смяна на религията в ислям и има ли разлика в зависимост от пола?
-
Какво означава да се молиш правилно в исляма?
-
Какво представлява душът в исляма?
-
Какво представлява приемането на исляма от атеист или човек, който никога не е бил религиозно обвързан?
-
Какво представлява молитвата/салята в ислямската религия?

Дядко-по добре да правят това,отколкото да набият някой даскал. Когато аз бях абитюрентка ,се случи точно това.Съпругът на една дама от випуска,наби и натика във уличен боклукчийски варел,даскалът ни по физика.
Той по принцип си го търсеше човека,но след случая разбрах ,че това вече било запазена марка за него.И преди нашия,и след нашия бал-на баловете винаги випускниците са биели даскала.По добре ще е да зазидват.

Аз успях,аз успях......
А абитюрентът също е
.Хем използвам 2 такива и би трябвало да ги помня.

Ако на летището видиш нагримирьосана булка,в пищна бяла рокля-значи е масри и идва да се омъжва в Дубайско.