Отговори
# 180
  • по пътеката
мария, поканата при арабите не зна4и договор! иди си у дома и из4акай той да поиска да отидеш, тоест да уреди идването ти! особено, ако му се изтупаш без да  предупредиш и той не е казал да, ще стане много нелепо! малко като филма "каквото лола иска" само да искаш да играеш бели денс! гледай го ,не е лош за някои неща е доста  реалисти4ен! ще го уплашиш 4овека, ей! Thinking
не мога да го отворя ,някой с една дума  да каже за какво се говори в линка! Sick

# 181

Не му ли е малко леко наказанието на тоя идиот.
Аз такива направо бих ги разстрелял на място.
                                        Не ,аз няма да го разстрелям.Аз ще му давам да яде по три пъти всеки  ден,до края на животът му,от същата супа . Само че ще я подправя със  същите отрови , които е давал на децата.  Mr. Green                          Мария-момичетата са ти дали много правилни съвети.Но каквото и да решиш за себе си,аз ти желая много късмет и успех  Peace                   Дядко-по добре да правят това,отколкото да набият някой даскал.  Когато аз бях абитюрентка ,се случи точно това.Съпругът на една дама от випуска,наби и натика във уличен боклукчийски варел,даскалът ни по физика. NaughtyТой по принцип си го търсеше човека,но след случая разбрах ,че това вече било запазена марка за него.И преди нашия,и след нашия бал-на баловете винаги випускниците са биели даскала.По добре ще е да зазидват. Joy

# 182
  • Varna
Марийче,
и аз да подкрепя останалите момичета. Ние със тебе си говорихме още като влезе във форума. Помниш ли, че ти казах, че много форсираш нещата. Ще уплашиш масрито. Бъди курназ бе!!!  Що да му ходиш на крака, а!!!!!
Не искам да те упреквам. Но не искам и да се получи нелепа ситуация за тебе въпреки, че не те познавам. Може би е майчински инстинкт. Помниш как рева преди това и се коси. Мисли добре, знаем , че си емоционална но моля те мисли добре да не останеш във необрано лозе.  Марсито правилно каза- да не стане много нелепо.
НАДЕНЦЕ Hug
неможах да ти видя детенце Sad

# 183
Делтичка що бе? Нямаш ли файсбук профил? Ама би трябвало и без да имаш профил там да могат да се виждат тези снимки, пуснала съм ги публични...
Белбейка къде си изгуби, как е Малчо? Как е мама по алжирските земи?
Латеа??????????????? newsm78 newsm78 newsm78

# 184
  • София
Дядо Аджи изобретателни са младите Simple Smile
Ще чакаме в понеделника снимков материал и от вашия бал да видим как е по софийско Simple Smile
...

Ааааа снимков материал едва ли ще има. Първо те няма да се събират в училищния двор а направо в ресторанта и второ моя чешит не обича да го снимат и настават големи битки като иде реч за фотоапарата.

Такъв си е той срамежлив като баща си.  Laughing

А инак фейсбука си иска пароли и това е. Аз нал си имам профил та влизам без проблеми.

# 185
Наде, въпреки, че не се 'познаваме', си позволих да разгледам снимките. Много хубав абитурент си имаш  Simple Smile
Такова хубаво момче няма как да не стане студент... Пожелвам ви, да ви приемат да учете това, което искате. И като цяло успешна реализация!   bouquet
А за Фейсбука, дори и да е публичен албума, не може да се гледа, ако не си регистриран потребител. Така, че май само арабелките с ФБ акаунт може да го видят.
Приятна петък вечер на всички. Аз отивам да пуша наргиле... 55

# 186
Ами беба можеш да ме добавиш и ти дедо Хаджи Simple Smile Не съм от досадните, така че нема да ми имате проблема Simple Smile
А днес моя випуск навършва 30 години, и съучениците ми преди малко ми се обадиха да ме чуят, след 2-та си ракия Wink

Другарче, вдигни духа. Толкова неща минаха през главата ти... и аз имам усещане за радостна вест при тебе. Да кажа, че ще е днес или утре едва ли, но не и толкова далеч. Ти дръж сърцето и душата си отворени и чакай послания от отвъдното. Има кой... и ти си знаеш...

# 187
  • Varna
НАДЕНЦЕ Hug
Душко не съм се регистрирала. Тъкмо почна да го върша и се откажа а иначе какво ли нямам. И месенджер имам и MSN, ICQ, Skype, само Фейсбука не съм го накъдрила.

# 188
НАДЕНЦЕ Hug
Душко не съм се регистрирала. Тъкмо почна да го върша и се откажа а иначе какво ли нямам. И месенджер имам и MSN, ICQ, Skype, само Фейсбука не съм го накъдрила.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm17 newsm51 newsm51

# 189
            newsm44   Аз успях,аз успях...... Joy                                                                        Наде-имаш хубави деца.    newsm10          А абитюрентът също е  newsm10       Пожелавам му успех във всички начинания.      bouquet                                                                                                                    Делтичка-Ще успееш с регистрацията. То толкова сайтове има,и на всякъде искат регистрация,че понякога ставам на  #Crazy.Хем използвам 2 такива и би трябвало да ги помня.   bouquet  И едно голямо  Hug от мен.

# 190
Наде, разгледах ги снимките.Много ти е хубаво момчето.
Като се видим ще разправяш подробно как е минало. Hug
Ох,страшни жеги...как пък не капна поне за малко някой дъжд.

# 191
Здравейте,

С малко закъснение ЧЕСТИТО НА РОДИТЕЛИТЕ С АБИТЮРЕНТИ !!! Не ви е лесно и на вас, сигурно хем се радвате, че децата ви са порастнали, хем ви е тъжно, че скоро ще поемат по своя път. А те как се чустват? Тъжничко ли им е, че няма повече училище, или повече ги вълнува какво ще става занапред? Сещам се, че аз прекарах мини-депресийка като завърших училище...знаех си, че може би най-хубавия период от живота ми свършва. Желая им много щастие иу реализирани мечти!

Олд спорт, ти пак забегна на цьiпочки, не ни каниш, значи, като тръгваш нанякъде... Sick

Марси, и двата пъти не можах да разбера точно въпроса ти за търговците, но ще се опитам да отговоря все пак.

търговията се препоръчва в исляма, но се подчинява на много строги принципи (излишно е да казвам, че в момента всичко е много далеч от тези принципi, но все пак има период в историята, когато се е правило както трябва). Някои от тях, които си спомням са:

-не бива да манипулира везните, така че да показват по-тежко
-купуване и продаване с лихва абсолтно забранено
-забранено е да се трупат стоки умишлено, за да се продават на много високи цени, ако настъпи глад, суша, война...
-забранено е да се продава на толкова ниска цена, че губят другите търговци (трябва да има някакво съгласие за оптимална цена)
-трябва да се продава само срещу стока със същата стойност - тоест бартерни сделки, кюлчета зато или сребро на стойността на стоката, пари само ако са ОБЕЗПЕЧЕНИ. В такъв смисъл съвсременната валута е неислямска защото мисля не е останала вече в света валута обезпечена с ценни метали и др.
-препоръчва се да се позволява разсрочено плащане на много бедни клиенти
-можеш да купиш стока само ако продавача физически я притежава, в такъв смисъл съвременни трансекции, където банката е посредник (и физически не е в притежание на това, което купуваш) са неислямски...

Има още много неща, тоест има мат'риял да напиша цяла дебела книга, ама аз това си спомням в момента.(пък и дебелите книги по въпроса вече са написани отдавна)

чао, чао
-

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 04:07 от Monsoon_rain

# 192
Тази сутрин в Русе заваля и окъпа птичките. За повече вода не остана
newsm44 newsm44 newsm44

# 193

Добро утро момичета,днес изпреварих Делта и сложих закуската  Laughing

# 194
Добро утро!
Няма ни кафенце,ни закуска-ние арабелки ли сме или ?! Naughty

(а-така,докато напиша и се появи трапезата)

арабскиблясък-какъв беше тоя цитат от гостенката?Разбрахте ли се,че ...хм,да не би да е г-жата,която проси пари,после злослови зад гърба?

Миг-не се коси,аз уж да съм.....ама не съм и моя каза,че е знак,че не ни е писано за #3 и спираме с опитите и така  Cry
Обещавам да разпитам за разни арабски цярове и нищо не пречи да опиташ.
Мерси за заместителя на амонячната   bouquet

Марси-най-обичаното място от Аллах Те'аля е джамията,а най-омразното място на Аллах Те'аля са пазарите.
Прави си изводите. Simple SmileОбаче Мухаммад САУС ни е научил на дуа,която изричаме при влизане в мол или пазар.

Наде-аз пък нямам ф.бук и не мога да видя абитуриента,но знам,че е симпатяга   bouquet

Мързел-егати бащата-съзнателно да си трови децата  Sick Заслужава като ожадне е да му дават само течност от запалка да пие  #2gunfire
А ти пък що нямаш време за праскови:3 девойки имаш:една ще дълбае,другата ще пълни,третата ще боядисва  Party

beba_momo-къде го пушиш това нергиле?В Дубай аха-да ги забранят,не издават разрешителни на нови кафенета,предлагащи услугата.
А пък в моя град са абсолютно забранени,но пък магазините с тютюна,изрисувани водни лули и разни лъскави аксесоари са на всяка улица .

Мария-айде идвай в Дубай,тука ще ти е по-лесно да си намериш работа,пък в ЕГ ще ходиш за сватбата  Crazy Ако на летището видиш нагримирьосана булка,в пищна бяла рокля-значи е масри и идва да се омъжва в Дубайско.

Мадам чака полета  Laughing

Да ви кажа-новите мюсюлманки,които нямат семейство и не са омъжени,може да ги приюти семейство,което да се грижи за тях,докато се омъжат.
Обикновено това са възрастни хора с големи,самостоятелни деца.
Вчера ми  разказаха за едно момиче,приютено от пакистанско смейство,сега говори перфектно урду  Simple Smile

съжалявам,ако не съм отговорила на някой,още не съм прочела всички писания  Blush

Наде-а при нас е пекнало,трябва да излизам,а е задух,прането не може да изсъхне от влажния въздух и мирише лошо Confused

Общи условия

Активация на акаунт