Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява актът на смяна на религията в ислям и има ли разлика в зависимост от пола?
Какво означава да се молиш правилно в исляма?
Какво представлява душът в исляма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява актът на смяна на религията в ислям и има ли разлика в зависимост от пола?
-
Какво означава да се молиш правилно в исляма?
-
Какво представлява душът в исляма?
-
Какво представлява приемането на исляма от атеист или човек, който никога не е бил религиозно обвързан?
-
Какво представлява молитвата/салята в ислямската религия?

много ми беше интересно, а тя се оказва много позитивен 4овек след преживяното! на вси4ко отгоре има много весел стил на писане, особено за театъра в иран и пантомимата! заслужила си е дени4ката, то е като утринна звезда! а ти как си? как е шефа? остави ги да си плямпат ,ти си по4ивай, наблюдавай ги като на театъра на пантомимата! може да те досмешее!ако има танци пък наблегни на някое хоро, от мое име ,доигра ми се!
-така ми казва моя девер,като му казвам най-много още някое да си родя(на шега и без да се заричам
)-а той-имаш време ако искаш да си родиш още петнайсетина
(а то да беше само времето
)....Молясе за теб и съм убедена ,че всичко,което ни се случва не е случайно и че вярата върши чудеса-аз така се окуражаам като ми стане трудно и тежко и нещо ме тормози...спомням си един стих от
-неща,които аз в суматохата забравям да забележа достатъчно-а трябва да се радваме на тези моменти,но аз от толкоз народ край мен,не смогвам да се насладя както трябва-все едно,че не ги доуценявам
-Да ми прости Бог-и благодарение на жени като вас да се присещам колко благодарни и силни хора има