Отговори
# 165
# 166
За скучаещите снимки от абитурентския бал Simple Smile

http://www.facebook.com/album.php?aid=81294&id=556047848& … 047848&ref=mf

Жега е по русенско и ищах за писане няма много, много..... newsm78

# 167
  • In a surreal moment!
Шиланче -  Защо не си направиш тортата на Лео , но с плодови рула и пълнеж от кис.мляко + ягоди и малко ягодово степче за сладост и приятен розов цвят - за мен е пресрасна торта , студена , желирана , баш за сегашния момент и най-важното правиш я без печене и без варене за около 15-20мин., че няма и толкова....Ако искаш за по-плътен вкус сложи и една малка разбита сметана хопла

Наде
- иска парола

Свеар - аз нещо трябваше да ти давам , ама какво беше......подсети ме , рецепта за нещо...

Кой ме питаше за заместител на амонячната - сода и лимонтозу /лим.сок или оцет/  в равни части .   Действайте смело и няма проблем . Аз лично амонячната не я понасям , не толкова заради миризмата , а защото е силна и бързо шупва тестото. Аз шупнали сладки не понасям . Когато се работи с нея трябва експедитивно и бързо да се изпичат сладките , а аз не съм от фърковатата чета...

Някой прочете ли за Иран в профила на потребителката , който ви пуснах - никой нищо не каза и си мисля , че не сте видели , а ?

Довечера сме под строй на банкет ....най-мразим строй и банкет с пияни ентелегенти....ама ко да се прави , иначе ще бъдем глобени - представяте ли си ...айди да спирам , че ще ме вземете за куку....на банкет , че се и оплаквам .... но това не ми е представата за приятно прекарване ....жени примрели за алкохол и просташки разговори....уфффф енелегенция....

# 168
  • по пътеката
миг, аз й 4етох постингите,  Peaceмного ми беше интересно, а тя се оказва много позитивен 4овек след преживяното! на вси4ко отгоре има много весел стил на писане, особено за театъра в иран и пантомимата! заслужила си е дени4ката, то е като утринна звезда! а ти как си? как е шефа? остави ги да си плямпат ,ти си по4ивай, наблюдавай ги като на театъра на пантомимата! може да те досмешее!ако има танци пък наблегни на някое хоро, от мое име ,доигра  ми се! Party

# 169
  • In a surreal moment!
Марси - така ще ги гледам кво ми остава ....нито мога да им ям скарите нито да им пия ракиите и бирите....Шефа е отпрал едно шкембеее не е истина , нали спря цигите и качи вече 10-тина кг - ужассс . Аз в магребския албум ти бях пуснала една спешъл снимка , ама ти не ме отрази и аз я махнах...
Вярно , че много приятно пише и като описва същото , което и аз имам и като гледам личицето на детенце....ех , само дето тя е по-малка с 9г и ....незнам вече , много съм се отчаяла....като нямам пари да ходя от доктор на доктор и да настоявам и да действам....пия тук едни лекарства вече 5м и чакам ....не ми се приказва...

# 170
тъй като лили я няма искам да попитам има ли някой друг от вас да живее в египет?

# 171
Миг-дръж се бе жена-толкова си силна и колко неща направи и промени-Бог ще възнагради усилията ти-пък и какво гледаш кой на колко години е-имаш много време-Ншаала-хората по на петдесет раждат-а ти до тогава имаш време и десетина  деца да народиш  Whistling-така ми казва моя девер,като му казвам най-много още някое да си родя(на шега и без да се заричам Wink)-а той-имаш време ако искаш да си родиш още петнайсетина Joy(а то да беше само времето Crazy)....Молясе за теб и съм убедена ,че всичко,което ни се случва не е случайно и че вярата върши чудеса-аз така се окуражаам като ми стане трудно и тежко и нещо ме тормози...спомням си един стих от
Свещения Коран-"Може да не харесвате нещо,но то да е добро за вас..." Peace
и аз се върнах да прочета онази мама от Техеран-ще се радвам да пише при нас-а как само се радва на детенцето си-с какво е облечено,с какво е увито,колко спи,как хапва Heart Eyes-неща,които аз в суматохата  забравям да забележа достатъчно-а трябва да се радваме на тези моменти,но аз от толкоз народ край мен,не смогвам да се насладя както трябва-все едно,че не ги доуценявам  Sad-Да ми прости Бог-и благодарение на жени като вас да се присещам колко благодарни и силни хора има Hug

Довечера сме под строй на банкет ....най-мразим строй и банкет с пияни ентелегенти....ама ко да се прави , иначе ще бъдем глобени - представяте ли си ...айди да спирам , че ще ме вземете за куку....на банкет , че се и оплаквам .... но това не ми е представата за приятно прекарване ....жени примрели за алкохол и просташки разговори....уфффф енелегенция....
това с ентелегентните ме разсмя и ми е много познато-е все пак -можеш да се позабавляваш с тъпизми Crazy

# 172
Момичета, благодаря ви за пожеланията за именния ми ден!  bouquet Hug Да сте живи и здрави и вие!! Praynig
Ние сме на гости на брат ми в Холандия и преброждаме и немско-белгийските вилаети. Скоро се прибираме, тогава ще съм пак по-активна.
Дотогава - поздрави на всички и се радвайте на пролетта!  bouquet

# 173
                          Здравейте арабелки ! По-късно ще ви чета и пиша,минавам само да ви направя едно  Hug                                                                                                                   kookolino4ka-не разбрах какво искаш да кажеш или покажеш,като си ми цитирала постинга.Би ли пояснила ако обичаш.Все пак за да го направиш,трябва да имаш причина,било то положителна или отрицателна.

# 174
  • по пътеката
мария григорова, лили не живее в египет! май имахме едно мам4е с бебе  в египет ,но не пише  пове4е! може да са се прибрали  в бг за лятото! казвай какво те итнересува, имаме поглед дори в/у гозбите там, отделно облекло и поведение, на4ин на живот и закони! питай, все има кой да откликне!
лили, имахме дискусия за пе4албата и как тя се  коментира в корана, колко е добре, колко е ал4но и колко е да си будала! срещам и трите слу4ая и се питам кои са добрите  пред бог или вси4ките са добри ,само разликата е в имането!има и още питанки, търговците как се молят и как спят спокони ,4е не са  прекарали прекалено много за да са  опростени, тоест  4увството,4е парите са мръсни и понякога се полу4ават от  меко казано игри4ки с клиентите!дали съм ясна малко!

# 175
marsy  просто ми отказаха документи за престои и работа в швейцария в последния момент. от утре съм нелегална тук и в неделя летя за бг,като си мислех да прекача направо за кайро.така и така в момента моя възлюбен е там и ми каза,че винаги съм добре дошла НА ГОСТИ. мисля просто да се изтропам там,но ме е страх все пак така.защото той нещо го няма от оня ден.писах му смс,че отивам,но той никога не ми отговаря на смс-ите от там (незнам защо) и само в ем-ес-ен си пишем. просто исках да говоря с някой,дето е там.

# 176
  • София
За скучаещите снимки от абитурентския бал Simple Smile

http://www.facebook.com/album.php?aid=81294&id=556047848& … 047848&ref=mf

Жега е по русенско и ищах за писане няма много, много..... newsm78

Поздравления за страхотния абитуриент !
Надявам се всичко са е минало добре.
Ние ще се отчитаме в понеделник, днес ходиха да ги изпращат от училището. Нали знаете там предаване на училищното знаме, прощаване с учителите и такива работи.

А иначе в Русенско стават интересни нещаLaughing

# 177
снежна как за какво -сега нали са изпитите -за тях питам  Laughing

мария аз на твое място не бих се престрашила да отида в страна в която не познавам никого-без уговорка,а и езика не знаеш

kookolino4ka и аз не разбрах целта на включването ти  Thinking

лили с тези праскови ме подсети,а и децата поискаха-но от тестото направих курабии-не ми се играеше повече  Grinning

вижте на какво попаднах  #2gunfire

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2173451

# 178
  • София

Не му ли е малко леко наказанието на тоя идиот.
Аз такива направо бих ги разстрелял на място.

# 179
Дядо Аджи изобретателни са младите Simple Smile
Ще чакаме в понеделника снимков материал и от вашия бал да видим как е по софийско Simple Smile
Мария и аз не бих те съветвала да рискуваш. От твоите постинги усещам, че си много влюбена, но дали е така и от другата страна. Арабските мъже мед им капе от устата, но какво им е в душата и майка им не знае Wink За нас, дето тукашните мъже не са много много по приказките техните думи са "луна, луна омайна" Обаче.... този виц има и продължение....  #Crazy

nikito71, MUFIDA, sarahh    bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт