Отговори
# 150
МАГДЕ  4акаме снИмкИ на мацката

СабИнке  моя е вИната 4е не то озпратИх лС  мИслех 4е ще вИДИщ оттук

ЛИЛИ какво е селмоЛИна за първо път го 4увам    Embarassed

Дуа мерсИ   Simple Smile

КУпИх со форма за торта та затова мИ е мерак
 Досега блатовете съм го пекла в обИкновена тава   Тя формата е И за пе4ене И за стягане на тортата налИ   Embarassed

Искам неЩо със сметана много много сметана И ягодИ   Embarassed

купИх сИ И захаросано сър4оца за поръсване  ама егатИ 100гр за 5лв  разбо мойто сърце   Mr. Green

сорИ за правопИса ама това е  в нас Проблем с буквИте  И запетайкИте

поздравИ на всИ4кИ

# 151
  • Varna
Здравейте Шехерезадките и Шехерезадчоооо Hug
Абе Марси, аз като се нахендрих за първи път във форума ви бях ти писала една рецепта за торто-сладкиш със кисело мляко и праскови от компот ама това става и със пресни ягоди. Що пляскате сметаната като може със кисело мляко, малко пудра захар, ванилия и нарязани ягодки. Най отгоре поръсваш със шоколадови пръчици или други пръчица не пръчки разбира се smile3503
ВОДНА ЛИЛИЙКЕ- Simple Smileот мойто сладкишче иЧ няма да вдигнеш килцата. Така, че прави сладкишо-тортата ми. Точно е за лятно време. Ако ти се прави обади се ще ти я пратя на лични. И който иска още де Hug Hug Hug

# 152
Момичета тъкмо се прибирам. Благодаря за поздравите и пожеланията за Елена и за абитурента. Ние сме първите абитуренти за тази година, само нашето училище и техникума по вътрешна архитектура и дървообработване. Не беше кой знае какво и неприятното беше, че с плата на костюма на моя син имаше още две момчета и то от неговия клас, а уж го купихме от бутик, айде да не му споменавам името. Но на мойто циганче най-добре му стоеше Wink Добре, че моделите малко по-различни бяха.... Както и да е, имаше много хубави девойки, ама много селикон бе, по устнички, по гърдички... пластичния ни хирург бая пари е направил, нагледах се на фолк певици....
Това е малко в повече...
Снимки утре Simple Smile
На всички лека и спокойна нощ, мойте краченца плачат за почивка Simple Smile

# 153
Кате- няма проблем, аз просто не бях чела тук.....
А сърчицата от къде ги купи? отдавна си търся, но около нас няма  Sad
Делта аз искам рецептата за сладкиша  Flutter щом е за сладко , не отказвам  Party
Жасмин още малко и ставате на годинка  Simple Smile  newsm38  порасна Каруми  Heart Eyes  спомням си миналата година тъкмо пристигнахме при родителите ми , и аз си мислех - ами аз как ще разбера сега дали Жасмин е родила  Simple Smile? ( нали там нямам нет) и както си се чудих ...получавам смс  от Магдето- Жасмин роди днес, момченце .. Simple Smile след малко хоп смс и от Мароканското Кате  Party - Жасмин вече е мама... Heart Eyes ех....как лети времето.. Hug   bouquet

# 154
СабИнке  от кауфланда в Ов4а купел взех сърцата,  прИтч4ах през  обедната по4чИвка   Party  подреденИ са на Рафта за канелИ, содИ, ванчлИИ, кремове, сметанИ

да мИнава времето бързо И нИкак не е в наша полза   Confused 

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 01:16 от Tatti

# 155

какво е селмоЛИна за първо път го 4увам    Embarassed

Баш ти да не знаеш какво е семолина...Нямате ли африканци в общежитието или на работа?

# 156
  • София
Много спите, бре...Я да взема да ви разсъня с едно ароматно кафенце и парченце ягодова торта Wink

Сега ще наскачате, надявам се..
Аз цяла нощ не съм спала и съм много кисела, боля ме зъб...На зъбар ще мога да ида едва след края на работния ден. SadСега пих един Аулин и ми мина.И той вече се оказа с рецепта, ама аптекарката се смили над грешната ми душа и ми даде един, въпреки липсата на такава рецепта.
Шилан,Дядото някъде нагоре каза, че семолина е грис. PeaceНа каква ягодова торта се спря, ако още не си избрала, ето в готварския има цяла тема по въпроса
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372752.0Ама после да почерпиш.. Naughty
Наде,вчера прибирайки се от работа, видях абитуриентите на Френската гимназия.Малее, какви бяха част от девойките... ooooh!Не казвам, че бяха със силикон, но много от тях имаха вид на далеч по-големи отколкото са в реалност..
Не знам къде и до колко са купонясвали, но днес сутринта, отивайки на работа, в 9 без нещо ги видях да кибичат пред даскалото, в балните тоалети... Thinking А за костюма на твоя младеж - много важно..Те се гледат взаимно и оценяват тоалетите си през първите минути, после забравят..С мъжете обаче е по-лесно, този костюм ще имат възможността да го облекат и в бъдеще по разни поводи..А тези изчанчени дамски  тоалети /често доста кичави/ нямам идея, дали и къде ще се оползотворят повторно..
До нашия бал обаче има мноооого време, тогава ще го мисля Mr. Green
Не мога да пропусна да отбележа, че днес е петък.Щастието ми се помрачава леко от факта, че трябва да ходя и на зъболекар, но после... Party
На всички желая успешен и слънчев ден! Heart Eyes

# 157
Теди, гледах из готварския, но все още не съм избрала торта  Sunglasses

аз пък днес съм на поредния "добър очен лекар"   Tired  някъде зад х-л Принцес

не е нормално от 6 месеца да ме болят очите и то непрестанно , и то ужасна болка, а лекарите само да вдигат рамене и да казват "ще отмине"  Tired

# 158
марсианче  виж какво  намерих  http://www.tutorgig.com/ed/Semolinaза  симулината

а  това  е  от  нашенското   за  семюла
http://images.google.co.ma/imgres?imgurl=http://www.ledictionnai … 6hl%3Dfr%26um%3D1
 Crazy Crazy   тук    в  Мароканското  ни село    ятодите  са  10дх   за  кило    при   1 евро  е 11,5  дх

ама  сметаната  с  фенерче  да  е  търсиш  няма   Crossing Arms  е то  при  нас  де  в  Каза   и  Рабат  я  има  но  не е  както  нашата 

а  път  като   руската   сметана   Party  няма  и  няма  да  има   

добре че навремето   всеки ден  торти  правих  с сметана  и  сушени сливи  крема   #Crazy #Crazy  и  още  си  редуцирам  наследството  от  сметаната  и  творога   Joy     

# 159
  • по пътеката
свеар,мерси за сайта с нагледното представяне, 4удесен е за нау4ване и преговаряне на предметите от бита!
смида или грис по бг си е семулината, знам го!аз нали съм фен от бебе на мляко с грис! както и на мелебитата! ама не  можах да ги зарибя тукашните! само харисата ,дето ми се хар4и! грис халвата си ям само аз!ама с такъв мерак,4е се радвам ,4е не хапват!
ти за сметана по магребско не ми говори!само в големите молове има те4на и то не се сгъстява както искам аз, като в бг!а  квасената киселее, една друга намерих на кофи4ки като растителна е малко ,та с нея най-добре!ама няма  желатин за ония сладки ягодови парфета или желета!ммммммммм!ягодите сега са  в сезона  и не са скъпи: трябва сладко да варя,4е много се хар4и на багрир и пала4инките и кексовете!при нас има бусаа сега й е сезонът ,а на фр е нефл фенове сме с линда! както и 4ерниците (тут), ама само един път видях на пазара бели, 4акаме да донесат! bowuu

# 160
кой ще ми каже дали мога да иам телешки език? канят ме на гости и ще има това.ако неможе да го ям да кажа да променят менюто.

# 161
Мария    мила  ,ако  месото  е  халал  ,т е  заколено  е  и  се  произнася  такбир,Аллаху  акбар,в  името  да  бог,  може  да  се  консумира  както  и  карантиите  от  него ,месото  от    глави  ,крака и  други

мюсюлманина  може  да  се  храни  и с месо   заколено  от  християни  или  евреи   ако  е  произнесено  такбир Peace

предвид  с  трудностите   в  европата  ,знам че  не  е лесно  живяла съм го с години  и  особено  ако  няма  възможност    да  си  купуваш  и  не  сте  семейство  мъжа  да  се  грижи  за  храната  халал   казвай  бисмилля  и  аллаху  алем    в  началото  си  само  но  после  с  увеличаването  на  имана ,степенна  на  вярата  ,  ин  ша  ААла  нещото  ще  се  подобрят  и  нека  бог да ни  направлява  Алла  ихдина Praynig Praynig Praynig Praynig

а  това  е  клип  да  кажеш  на  твоя   месри  да  ти  го  преведе  от  нас   Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=rHWTE9fqkgg&feature=related  това  е  любимата  песен  на  моя  компютърен  инжинер  на 4 и половина  години  Hug

# 162
Здравейте мили арабелки,
Свеар-за съжаление пак не е наддал много-само 200 грама.Иначе е 70 см. и 8 кила.Яде-зеленчуково пюре и плодова каша и оризче по малко и кисело мляко.Само нощем успявам да го излъжа да го накърмя.С 2 деца си мислех,че съм видяла всичко,но се оказа че не е така.Това третото ще ме довърши Rolling Eyes.Как сте вие ,на колко станахте?
Близнаци-ама много сте порастнали-МАШШАЛЛА Hug
Деси-ще ме извиниш ама пак не съм спала-Готови за какво?

# 163
Снежето, не изглежда слабичък бебо, я виж какви бузки има, машалла  Simple Smile

Свеар, джазак алаху хайран за нашида  Simple Smile
Пишете на български език, моля!

Голямо затишие във форума бе

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 13:40 от Дивиана

# 164
Снеже    направихте ли  обрязването  ,пие  ли  вода  ,хълца ли много ,повръща ли  newsm78

заведи  го  на лекар  и непременно  анализи  за  анемия  и  уреята  ами  пълни  по  добре  

моя  батко  на  6 мес  бе  5 кила  ама  как да  се  сети  тогава  един  от  тъпите  доктори  и  при  при  това  три   Shockedче  има  анемия  и  от  там  инфекция  уринер  и  всичко  щеше  да  е по добре  сега  но    ин  ша  Алла  хаир  

отивайте  на  ехо  за  стомахчето  и  бъбреците  ,по  добре    сега  да  тичаш  и  да  се  увериш  че  всичко  е  наред   Praynig Praynig Praynig Praynig

Яхия  машалла  е  12 кила    диването  ,,,,,,,,,като  батко  му  е  15   Crazy

ако  искаш  пиши ми на лични    но  довечера  ще можа  пак да пиша

шило  и  на  теб  Heart Eyes Hug  мерси  пак  ще ти пиша  довечера

Общи условия

Активация на акаунт