Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява актът на смяна на религията в ислям и има ли разлика в зависимост от пола?
Какво означава да се молиш правилно в исляма?
Какво представлява душът в исляма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява актът на смяна на религията в ислям и има ли разлика в зависимост от пола?
-
Какво означава да се молиш правилно в исляма?
-
Какво представлява душът в исляма?
-
Какво представлява приемането на исляма от атеист или човек, който никога не е бил религиозно обвързан?
-
Какво представлява молитвата/салята в ислямската религия?

Добре, че моделите малко по-различни бяха.... Както и да е, имаше много хубави девойки, ама много селикон бе, по устнички, по гърдички... пластичния ни хирург бая пари е направил, нагледах се на фолк певици....
щом е за сладко , не отказвам 
порасна Каруми
спомням си миналата година тъкмо пристигнахме при родителите ми , и аз си мислех - ами аз как ще разбера сега дали Жасмин е родила

На каква ягодова торта се спря, ако още не си избрала, ето в готварския има цяла тема по въпроса
Не казвам, че бяха със силикон, но много от тях имаха вид на далеч по-големи отколкото са в реалност..
А за костюма на твоя младеж - много важно..Те се гледат взаимно и оценяват тоалетите си през първите минути, после забравят..С мъжете обаче е по-лесно, този костюм ще имат възможността да го облекат и в бъдеще по разни поводи..А тези изчанчени дамски тоалети /често доста кичави/ нямам идея, дали и къде ще се оползотворят повторно..
някъде зад х-л Принцес
е то при нас де в Каза и Рабат я има но не е както нашата
фенове сме с линда! както и 4ерниците (тут), ама само един път видях на пазара бели, 4акаме да донесат!