.Бях и на преглед (най-после). Доки каза, че така добре съм се възстановила, че може да започваме второто
, аз това последното го спестих на мъжа ми
.Пристигна ни шезлонга "Фишер прайз" и бебка спи блаженно в него на вибрация. Иначе мелодиите и играчките не я впечатляват особено, но от вибрацията определено има ефект
cvetka-koketka, на мен доки ми каза да слагам компрес реванол върху точицата от ваксината. При всяка смяна на памаперса капвам по малко, че то бързо съхне. Досега с две ваксини съм процедирала така и няма нито зачервено, нито оток

Tony_st, и аз забелязвам, че бебка яде по-малко. При нас по-скоро по-бързо се наяжда, а дали поема по-малко храна ми е трудно да преценя
Уффф тея от "БТК" трябваше да са тук в 09:00 за интернета, а никакви ги няма. И разходката ще изтървем заради тях

.Ние вчера сложихме 1-вия пентаксим и си го чипахме вечерта.Такъв киселец беше цляд ден,но не беше от ваксината,цял ден не мигна,но за сметка на това след банята заспа самичък на дивана,легнахме и ние и викам след малко ще се събуди да яде,но уви събуждам се по едно време,гледам 3 часа
не ми се искаше да го местя да не се събуди,та така се изръбихме до 7.30 на дивана.

Аз вярвам в чудеса, де...кой знае, може и да ни излезе късмета.