сити, енергични и слаби

• 2 058
  • 15
  •   1
Отговори
Привет на всички фенки на хубавата фигура!
 Усмелих се да започна тази тема, за да разкажа за борбата ми с килограмите, която заема по-голямата част от съзнателният ми живот!
 Всичко започна преди 28г, когато бях в 1-ви клас и се записах да тренирам акробатика.Преди всяка тренировка ни качваха на кантара и само някое момиче да си е позволило да качи някой грам, настъпваше ад за всички.Занимавах се с акробатика от 1-ви до 5-ти клас и в тази ранна възраст бях вече научила доста за калориите и диетите-тип лишения.Да неговорим, че преди състезание не ни даваха и вода да пием.Този период остави трайна следа в отношението ми към храната.Чувствах се виновна, ако изям нещо калорично, а ако имаше някакъв повод/смекчаващи вината обстоятелства/, се тъпчех, като за последно.Към 18-годишна възраст започнах да напълнявам и на 19г при височина 174см. бях 64кг.Никога преди това не съм била толкова пълна.Излишно е да споменавам за дискомфорта, който изпитвах.Предстоеше ми бал и реших да отслабна.Току що беше излезнала първата книга на Лидия Ковачева-"Целебен глад".Прочетох я за норматив и започнах диетата.Възхищавам се на волята си!Това беше кански глад.Немога да го опиша-трябва да се преживее.20-ет дена само ябълки и чай!Беше нечовешко да ядеш само това, хапвах сирене и когато съм навън и ми прималее взимах сушени смокини или фурми.Кръвното ми беше парманентно ниско и 1/3 от деня лежах, защото изпитвах слабост в мускулите.Свалих 10кг. и заприличах на анорексичка.До една година качих 2кг., като се поддържах с много кафета , цигари, минимум храна, дискотеки, работа по 12ч. на смени и фитнес.До 26-тата си годишнина бях 58кг. благодарение на горепосочените неща.Здравето ми небеше добро, всяка зима си карах бронхит на крак, а сутрешното кафе и 5-те цигари с него ми дърпаха тоците.Ако небях слаба и с добре развита мукулатура, незнам как щях да изкарвам работния ден.На 26г. забременях, когато родих бях с 35кг. отгоре.Отказах цигарите и кърмих сина си 1г. и 3 месеца.Свалях килограмите бавно и мечително.Все пак на 20 и... е по-лесно.След 3г и 6 месеца стигнах 62кг. и пак забременях.Пак 1г и 4 месеца кърмене и борба с килограмите до днес.Лятото свалям, зимата качвам.Поради голямата тежест и двете раждания се сдобих с: разтежение на напречния свод, капеща коса, чупливи нокти, нисък имунитет и податливост към инфекции, парманентна умора, усещане за неудолетвореност и дисхармония.Нямах сили и търпение да се занимавам пълноценно с децата и вечер едвам дочаквах да си легнат.Липсата на тонус и сили ми пречеха да съм пълноценна майка, домакиня и съпруга,а после се чувствах ужасно и така се въртях в омагьосан кръг.Когато започнех някаква диета се изнервях и си го изкарвах на околните.Голяма гадост.По обява за почасова работа попаднах в една компания за уелнес консултации и продукти.Да си кажа честно на първо четене изглеждаше малко нереално, но си казах, че дори и да незапочна работа, поне ще пробвам продуктите и ще сваля килограмите.Започнах да ги ям и пия и ефекта е поразитален.Вече не съм толкова нахъсана да свалям бързо килограми.Чуствам се жива, пълноценна, изпълнена с енергия и спокойна, тонизирана, сутрин се събуждам преди 7ч. без часовник, спря ми косопада, ноктите не ми се чупят, преборих инфекция на показалеца на дясната ръка с която се борих 2г.Имам енергия цял ден да работя и се чуствам вълшебно.Вече килограмите не са от такова първостепенно значение, е свалих за 2 седмици 3кг., като ям продуктите на HERBALIFE без да се ограничавам.И чесно казано не ми пука кой какво ще каже за компанията и за продуктите.Наистина нещата изглеждат малко нереални, но аз в момента ги употребявам и единственото за което съжалявам е, че несъм разбрала за тях по-рано и съм се мъчила години, които съм могла да изживея пълноценно.Това не е реклама или зарибяване, това е моят опит, който споделям.Всички мои близки, които сметнаха че имат нужда от тези продукти си ги взеха и нито един не е разочарован.Разбира се и аз не се доверих веднага, първо проверих дали наистина компанията е на фондовата борса в Ню Йорк Simple SmileПромених коренно отношението си към закуската и спрях да пия кафета.Неизпитвам слабост в мускулите и инсулина ми през целият ден е в норма.
П.П.Пробвала съм протеиновата диета-резултата беше слаб и със странични ефекти.Купих си и книгата на Пол Маккена-явно съм от 30-те%, на които не им действа Simple Smile

# 1
Моля, ако някой има опит с подобни продукти да сподели Grinning

# 2
Нямам опит и не искам да пия подобни неща.Предпочитам да си нормализирам начина на живот ,отколкото винаги да пия нещо ,за да съм във форма.Добрата форма и тонус се дължат на много труд и промяна на мисленето .Така че предпочитам това т.е. превъзпитанието си ,отколкото да тъпча организма си с треви.
Въпрос на личен избор и преценка.  bouquet

# 3
имам Close
един от първите излезли боклуци на пазара, преди 5 години дадох сума пари (220лв. за онова време си бяха много пари, а и сега).
какво да кажа, гладна и дебела  ooooh!

поредните боклуци и поредната не добре скрита реклама Rolling Eyes

# 4
Пълна измама!

# 5
  • в Tara
преди няколко години на съпруга ми един колега искаше да ме прави дистибутор Crazy
попрочетох тук-там отзиви и му предадох мнителността си.
отговора на колегата беше - 'е, няма да го пие жена ти това, то е за продаване'
 Rolling Eyes мнението ми

# 6
дива коза-би ли споделила какво си употребявала и какви са били ефектите/или неефектите/
О хара-не си ме разбрала, аз не ги продавам, аз ги употребявам.Закупувам си ги от дистрибутор.
Мисълта ми е , ако някой знае за подобни продукти с този ефект и по ниска цена да ни пише.Сега разбирам защо е такава политиката на компанията за разпространение на продуктите.Малко ще повярват на непознат и повече на познат Grinning, но това си е тяхна работа.Мен ме интересува имат ли аналог на пазара.

# 7
мдаа, ще се опитам въпреки че беше преди 5 години и винаги като се сетя как се набутах ме хваща нервата.
зелен чай на капсули, формула 1, 2, 3 (почти съм сигурна че, така се казваха) и май още някакви л**на Close
упс, да ами какво да споделя за ефекта, ами такъв нямаше.

# 8
купих си вапросните продукти..доста време ги пиех става вапрос за ФОРМУЛА 1 иФОРМУЛА 4 искам да ви кажа че резултат нямаше!! единственото което постигнах е изпразването на протмонето защото не са ефтини никак!! не мисля че това е правилния продукт за сваляне на килограмите в никакъв случай. след доста голямото си разочарование от тези гадории HARBALIFE пробвах с диетата на Байкова и искам да ви кажа че ефект има но не постоянен и с нея  Sad за съжаление.. просто трябва много постоянство,защото свалените килограми се връщат много лесно!! ако някой има излишни парички може да пробва но не мисля че ще има резултат въпреки че на всеки влияят по различен начин..е при мен не помогнаха!!!!!!!!! вече не вярвам на никакви такива продукти за отслабване,пила съм какво ли не.. за съжаление килограмите ми са си на лице..детенцето ми е на 1 годинка а аз съм свалила  около 17 кг от раждането до сега имам още 10 но не мисля да ги свалям с хапчетии  и измами които само взимат на хората парите. по добре бавно но здравословно!!!!!

# 9
Много странно, при мен нещата действат-цената ме затруднява.Харесва ми това, че съм по-енергична.Затова питах имат ли аналог на пазара.Немога да пазя диета и да се влача цял ден, като парцал и да съм изнервена и раздразнителна.Няма кой да се грижи за семейството ми докато се вталявам Grinning
 И за да небъда голословна, сметката е проста: средно на месец програмата ми излиза 206лв.-на ден 6.87лв., т.е. закуската и вечерята са ми 6.87лв. Замествам 2 обикновенни хранения, защото програмата ми е за отслабване и изчистване.При темпо 3-5 кг. на месец, са ми нужни 3 месеца, за да влезна в норма.На мен всичко ми харесва, даже ми записват резултатите всяка седмица, направиха ми индивидуална консултация и ми измериха % мазнини в тялото-без да плащам за това.Ако отида на диетолог да ми направи меню, ще ми вземе от 50 до 150лв., след което ще трябва да си купувам по-качествена храна/която е по скъпа/ и да си я приготвям.Казах вече харесват ми продуктите-не смятам калории, не готвя, забърквам си манджата/избрала съм си кукис/ и съм нахранена за 7мин.Ама пусто нали съм си българче, търся по-ниска цена Grinning...и душата в рая...Така, че за това че е много скъпо несте съвсем прави, то и нормалната храна се движи в този диапазон.Неговорим за евтините боклуци, ние и без това сме дебели и трябва да обърнем по-специално внимание какво си мушкаме в устата. Laughing
Имам една таблица на Етата/Е330/ от 1995г.Тогава на стоките произведени в БГ, даже не ги пишеха, но сега вече ги има.Като намеря малко свободно време ще ги кача.Например Е330 е канцерогенен!

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 14:42 от pandora74

# 10
Хей, ама това е идея!Никой до сега не е смятал колко излиза дадена диета.Например тази на Дюкан за 1 месец, или цената на таблетките за отслабване+храната която ядеш през деня.Моля който иска да сметне храната си и добавките или цената на консултацията.Може пък да се окаже, че не съм в голям преразход-голянм майтап.Хаиде мацки дайте малко полезно инфо  bouquet

# 11
ако резултата при теб е налице няма лошо да си позволяваш да даваш по 200лв на месец за хранителните добавки..при мен не стана така както и се искаше със сигурнст!!! а и коктейла за съжаление на мен не ми харесваше ама хич  Sad чак ми се гадеше докато го пия ''някаква бледа имитация на капучино или каквото там беше'' вече не искам и да си спомням за ужасния му вкус!!! да не говорим че хапчетата са ужасни а се налага дори да ги дъвчеш Sad незнам как си свикнала с тези вкусове,но на мен наистина ми бяха ужасно гадни SadSadSad и диетите не са вариант,но с малко ограничаване и без много усилия резултат има поне при мен,наистина много по бавно се свалят ''гадните'' килограми,но пък е по добрия вариант от това да се блъскаш с някакви неща за отслабване! 

# 12

bouquet mucito

според мен просто не си уцелила на вкус  Peace
това, което се казва тропически плодове или ванилия е доста приятно

другото нещо е, че се отслабва бавно на килограми, но "възглавничките" поизчезват

третото и доста важно е какво ти е третото хранене за деня и дали неволно не лъжеш себе си
като похапваш неща, на който не обръщаш внимание  Tired

........... количеството храна също е важно

сигурният и траен резултат идва втория месец
и главна причина за това е променения ти начин на хранене и отношение към храната

недостатъци и за мен има, но при мен те бяха други

преди две години отслабнах трайно така, сега от 1 седмица пак + лунната  Peace

желая ти успех   bouquet , диетата на Байкова и аз я харесвам

# 13
според мен каквоте те кара да се чустваш добре трябва да го правиш независимо от цената. Аз съм предубедена към добавките, но това не значи, че щом не действат на мен няма да действат на някой друг. Браво, че си си върнала тонуса за живот. Това в крайна сметка е най важното.

# 14
имам такъв опит и много пъти съм го писала тук. само че ефектът е комбиниран - правилно хранене, движение и добавките, които помагат да си набавим витамини и минерали и да побутват метаболизма. чудеса не стават. всичко става постепенно и упорито. добавките имат своето място, когато стартираме режима /особено тогава/ и когато започнем да попадаме в периодите на задържане. важно е да са правилно подбрани, да не се пият хаотично и много да се внимава да нямат вредни съставки, които да влияят върху сърцето или мозъка. това е. на лични и във форума на много от вас съм написала моя опит.

Общи условия

Активация на акаунт