Любимият ми туризъм - ЕКОПЪТЕКИТЕ!

• 97 456
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Тай, може би тук, ако не сте ходили вече:
Сливодолското падало

# 496
Много благодаря, Бенджи. Ние не сме ходили никъде досега. Наистина никъде.
 Това място  изглежда интригуващо и по нашите възможности.  Смущават ме само едни снимки на преминаване на реката по импровизирано мостче от кръгли дървета,  но там ще помагаме на малкия.  Simple Smile
Ако имате още такива предложения, ще се радвам.

# 497
  • Пловдив
ОК си е мостчето, давайте смело  Peace

# 498
Сливодолското падало откога му се каня и все така става, че не стигам до него  Confused

Тай, моето предложение към теб е Каньонът на водопадите край Смолян. Пътят до Смолян го броим 2 часа, после самата пътека е около 1.30 в едната посока. Водопадите са 46, сега са пълноводни, мисля, че ще е супер  Peace
Има пейки и кътчета за почивка, ням как да се изгубите, защото винаги има хора по този маршрут.
За 1 ден е идеален.

# 499
  • Русе
 Тай, най лесното и приятното, не изискващо никаква подготовка ходене е разходка в Пампорово по зелената обикална горска писта, която си е асфалтов път в гората може да се качите до връх Снежанка и да се върнете.

# 500
Момичета, благодаря ви много! Наистина ме запалихте и ми помогнахте много. Сега обмислям да съчетаем всичките маршрути с една нощувка в Чепеларе в почивните дни около 01 Май.

# 501
Някой знае ли дали екопътека Бяла река вече е отворена за посетители , защото на официалния сайт пише че е затворена , но незнам доколко се обновява информацията там

# 502
Харесах си в интернет медвенска екопътека "Синия вир" Изглежда ми лесна и много красива , но ако някой е ходил да сподели информация

# 503
  • Русе
  Има ли желаещи за Априлци през идващите празници.

# 504
Харесах си в интернет медвенска екопътека "Синия вир" Изглежда ми лесна и много красива , но ако някой е ходил да сподели информация

Миналата година ходихме до водопада, но вървяхме пеша реално не от селото, а от заведението, което е почти до водопада-около 15-20 мин мисля, че беше.  По пътеката и до водопада няма места за почивка или пикник, но пък въпросното заведение е много приятно Peace

# 505
На Пампорово има сняг. Да знаете! Пистите са бели.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 22:32 от ябълка

# 506

Амбър, какво имаш предвид? Ако препоръчваш място за спане, пиши, че моят мъж откога има желание за Априлци  Simple Smile

# 507
  • Русе

Амбър, какво имаш предвид? Ако препоръчваш място за спане, пиши, че моят мъж откога има желание за Априлци  Simple Smile
    Ще потърся телефоните на някой семеен хотел. Ние отсядаме в една малка вила на моите шефове в Ново село,почти до центъра и манастира. Ще ти пиша на лични, когато открия.

# 508
  • в света на илюзиите
Здравейте,искам да попитам някой има ли представа отвориха ли вече екопътека Бялата река?
В неделя се разходихме там. Имаше табела, че е затворена, ние минахме. Не видяхме сериозни проблеми, но........ не сме специалисти.Ако бях с дете не бих го сторила.
Лошото е, че няма никаква информация защо е затворена, какво ще се прави и кога  #Cussing out
Самоцитирам се, за да отговоря на maria_pl
Т.е. в края на март е била затворена, сигурно все още е - по табела и според нас без видими причини.

# 509
Търся подробна информация за пътеката от Трявна до Боженци.

Общи условия

Активация на акаунт