КГБ = Клуб на Готините Баби - 75

• 24 653
  • 447
  •   1
Отговори
# 390
  • София
За датата - нямам претенции и ангажименти. Когато решите - идаааа.
Римар и Дидиа нещо се губят  тази вечер май?
Светле, утре приятно изкарване на първия абитур. бал на детето.
Чакаме снимки после.

# 391
  • София
     Ето и аз съм вече тук.
     Дуня,радвам се,че излезе по-малкото зло.Ще се търпи,няма как...
     Диди,много е хубава абитуриентката.Веско  прилича на теб и ще стане хубав мъж.
     Мими,радвам се,че си с внученцата.Как е крака на Ваньо?
     Аз днес пазарувах в Кауфланд и купих от там пясъчник-калинка на Вики.Утре Жоро ще донесе някакъв кварцов пясък,печен на висока температура.Надявам се да стане добре.
    Лека нощ и сладки сънища!

# 392
Георгенче, много ти е сладък внука, да ви е жив и здрав!
Благодаря ти, че си харесала стихчето! Където и да го сложат момичетата, ще се радвам!
Сигурно да си във въздуха, е върховно удоволствие, ама си трябва наистина дупе!
Мноооого съм страхлива, така че и на млади години не съм си и мечтала подобно удоволствие.
Браво на смелите!
Фурийче, вие с Фенчо сте незаменим тандем! Той е мъж и половина, а ти си жена и половина!
Случили сте и двамата, намерили сте се! Пу, пу, пу, да не ви е уроки! Целувки, от сърце!

Л  Е  К  А       Н  О  Щ !

Еротика в природата:                          

# 393
  • Пловдив
Преди малко се прибрахме от басейна,ама вънка хладничко хубаво време Hug

ДУНЯ и аз бях така мила всичко подскачаше около мене ,състезател по ски съм била, тренировки в снеговете по къси панталонки и потници и сега нъцки  Mr. Green ще му охкам и пъшкам .Ама квото такова ,пък и годинките си оказват вече влияние.

ФУРИЙЧЕ ти си още млада ама с този твоя фурийски живот Joy и ти ще го ядеш на старини .За това по кротко да има за повече време Hug

ГЕРИ напълни ми окото с тези снимки пилеее Hug Hug HugА малкия е като минзухарче сред природата HugЗавиждам и на сина ти за гледката когато се рее над земята ,оххххх как искам и аз такаа . icanfly icanfly icanfly  smile3535
Честито приемане в градината на внучето че то направо джак пота са ударили Hug

Днес се чух с ЖАКИ на Кръстова гора се качиха и ще спят в Борино тази вечер,Та ви праща поздрави на всички. Hug Hug Hug

ЕЕЕЕЕЕЕ ТАНЧЕ ГОЛЯМ ГО ИЗВАДИ ПЪК И БОДЛИВ БЕЕЕЕЕЕЕ  doh rotfImbo rotfImao #Silly #Silly

# 394
  • в малка спретната къщурка
Зиче,започнах да се замислям и аз.
Май на този бодливия дето Танита го е показала ще седна. hahaha Joy hahaha
Танита,уцелила си точно мерника с този бодливия. JoyНа нас ни дай хойкане,само да не сме на коневръза hahaha hahaha hahaha.Така,че стягай се и ти.
Диди,не се ослушвай.Ти си в групата.

# 395
  • Пловдив
Ние с ДУНЯ вече сме натресени на него ама ти си помисли дали искаш да те боли колкото нас .. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ЯЖКАААААА ЗА ТЕБ  Hug Hug

# 396
  • в малка спретната къщурка
Лека нощ и много сладки сънища.

# 397
Момичета благодаря ви ,но само да поясня:утре му е открития урок по английски от 17ч.Да видим какво е научил/или сме си давали парите на вятъра/Тука постояно ми казва някакви стихчета от по един куплет.Ама ще го видя утре.
А в събота ще им е изпращането/абитуренската/ с танците,артистите,фоерверките  от 16.30
и на 1 юни двата танца/тангото и някакъв теролски танц/ пред шадравана във Варна   ще играят/от цялата група са избрали само 10 деца да играят тези танци/

Да ви се похваля-записах си детето на плуване+ модерен петобой/това са  5 спорта събрани  в  един:плуване,бягане,стрелба,конна езда и фехтовка/.Да видим колко ще ги тренира.
Хайде лека вечер от мен.

# 398
  • Пловдив
МОМИЧЕТА Я ПОГЛЕДНЕТЕ ПЪРВА СТРАНИЦА И ВИЖТЕ ВСИЧКО ЛИ ВИЖДАТЕ ,ЗАЩОТО ПРИ МЕН НЕ ДАВА БЛЕСТЯЩИТЕ ТЕКСТОВЕ И ИМЕНАТА АБЕ МАЗАЛО Е НАПРАВО  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 399
Зиче,при мен се виждат само 7 имена от блестящият текст.Като седемте са разпръснати.Иначе всичко надолу  си е наред.

# 400
  • Пловдив
САЙТОВЕТЕ на мама и бебе и аз и бебе нещо са се бъгнали  ooooh! и ако трябва да правя наново всичко малеее  Whistling
и добре дошли и всички натписи също не ги виждам

# 401
Зиче ,аз виждам всичко.Цялата страница при мен е наред/не се  притеснявай/

# 402
  • Пловдив
ОХ ДАНО ПОНЕ ВИЕ ГО ВИЖДАТЕ  Thinking
Аз и като влезна в списъка на лични съобщения нещо ме става разтягат се надписите запецва нещо и незнам от какво е newsm78 newsm78

# 403
  • София
     И при мен всичко си е наред.

# 404
  • Пловдив
Повредата е в моя комп тогава или е слаб нета Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт