"На сбогуване" и "Чучулигата" - турски тв. новели и сериали - 2 тема

• 71 913
  • 433
  •   1
Отговори
# 135
# 136
hiacint мисля, че Елиника качва 'на сбогуване' в лапаче, но дали има нещо друго освен 1еп не знам
не следя просто - аз гo гледам в vbox

# 137
Здравейте и от мен! Hug
Не влизам много често в тази тема ,защото все още съм в магията на 1001 нощи,но снимките на Халит ме заинтригуваха.Може ли  Praynig Praynig Praynigмалко повече информация за този филм-
ЗЕРДА-предварително-БЛАГОДАРЯ- Peace Peace Peace

# 138
mamadanii, Danaya14, благодаря, аз също имам тези линкове, но някак ми се губи емоцията от непрекъснатото прескачане от една част на епизода към друга. Явно не са качени цели епизоди никъде, освен този първия в Лапаче. Някой беше споменал, че е качил цели епизоди, но нещо се е развалило и са изтрити. Не знам дали не беше Мишел.
Но ще изчакам търпеливо, и без това още съм под наркозата на "1001 нощ" и ми трябва време да се пренастроя за новите емоции на "На сбогуване".

# 139
  • Plovdiv
Здравейте!     Hug
Да видя  дали не съм изтървала нещо.

bouquet  bouquet  bouquet

# 140
 newsm78Здравейте,много лошо ли ще направя,ако дам клипче с края от *На сбогуване* и  помоля някой да каже поне горе-долу за какво се говори:

http://www.youtube.com/watch?v=FhgilqFtq9M&feature=PlayList& … 15921&index=3

Много благодаря!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 18:21 от muronka

# 141
  • Варна
Привет, момичета
Може ли някой да ми каже от къде мога да си сваля целите преведени до момента епизоди на "На сбогуване"? Свалила съм си първия епизод, но не мога да открия от къде. Рових се доста без резултат. Имам линкове към всички преведени и качени във Vbox епизоди, но те са на части, а предпочитам да ги гледам като са цели филми. Благодаря предварително.

Сигурно си го свалила от www.lapache.info, но за сега е качена само първа серия там. Следващите са в процес на подготовка.

# 142
Привет, момичета
Може ли някой да ми каже от къде мога да си сваля целите преведени до момента епизоди на "На сбогуване"? Свалила съм си първия епизод, но не мога да открия от къде. Рових се доста без резултат. Имам линкове към всички преведени и качени във Vbox епизоди, но те са на части, а предпочитам да ги гледам като са цели филми. Благодаря предварително.

Сигурно си го свалила от www.lapache.info, но за сега е качена само първа серия там. Следващите са в процес на подготовка.

Благодаря, EliNika
Ще изчакам търпеливо качването на преведените серии.

# 143
  • София
Може ли някой да ми каже от къде мога да си сваля целите преведени до момента епизоди на "На сбогуване"?

Чакам ги и аз, Елиника.  smile3508 smile3521

# 144
# 145
  • до най слънчевия бряг
здравейте ,изгледах" На сбогуване" до пета серия ,и тъкмо взе да става много интересно ,дано скоро можем да гледаме и другите ,не че притеснявам нашите момичета ,но много ми е любопитно какво става по нататък  Thinking Thinking Thinking
Явно и този филм ще породи много размисли и дебати но тъкмо сме набрали скорост ,да не губим тренинг  Laughing

# 146
  • Plovdiv
Добро утро и добър ден!

Прибавете към чашката кафе доза оптимизъм и влезте силни и в днешния ден!

http://www.youtube.com/watch?v=vwzpHAt2oi0&feature=related

А аз чакам следващата доза "На сбогуване". За никъде не бързам!

smile3503        newsm10        smile3525

# 147
  • София

Добро утро и добър ден!

Прибавете към чашката кафе доза оптимизъм и влезте силни и в днешния ден!

http://www.youtube.com/watch?v=vwzpHAt2oi0&feature=related

А аз чакам следващата доза "На сбогуване". За никъде не бързам!

smile3503        newsm10        smile3525

Добро утро и от мен !                                                                               Благодаря за клипчето  и  пожеланията   bouquet  bouquet  bouquet  Много е подходящо ! Hug Аз също чакам търпеливо следващите епизоди "На сбогуване", когато станат разбира  се Hug smile3525 newsm51 newsm51. На любезните момичета, които се трудят за нас  newsm51 smile3525 newsm51

# 148
Добро утро от мен,към сутрешната доза кафе-Седмичен труд препоръчва *Нова тв стартира още е дна турска теленовела по романа *От устните до сърцето* на турския класик Решар Нури.Хюсеих Кенан е племенник на кмета на Измир Саип Паша.По настояване на амбициозния си чичо младежът е учил инженерство въпреки желанието си да се занимава с музика.Той е талантлив композитор,свири на цигулка и успява да замине за Европа,където става известен със своите композиции,наречени*Ориенталски ноктюрна*.Хюсеин се чувства добре в чужбина,живее в охолство,но по молба на чичо си се завръща за няколко месеца в Измир.За прочутия си племенник Саип Паша организира всенародни тържества.Младият композитор скоро се отекчава и решава да замине за провинцията,в селцето,където е живял през детството си.Там се запознава с две жени,с които се забърква в сложни взаимоотношения.Хюсеин започва горещ флирт с омъжената г-жа Нимет,а за да прикрият връзката си,любовниците водят навсякъде със себе си Ламия.*Мелодията на сърцето* тръгва в четвъртък от 15 ч.*

# 149
zdravei te na vsi4ki momi4eta az se radvam mnogo 4e gledate na6ite seriali i tezi seriali koito gi kazvate vsi4ki sa mnogo interesni dano da imate vizmojnost da gi gledate s prevod na bg za da razbere te kakvo stava v tqh,no mnogo mi haresa interesa vi kim TURSKITE seriali Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт