Пловдив лятото посреща - препича слънцето горещо - 25

• 21 066
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
  • Лондон/Пловдив
Потърси в някой магазин втора употреба облекло за столчето виждала съм в Лафиеста преди време ,но сега немога да намеря и на мен ми трябва .

# 91
  • пловдив
НАЦИОНАЛЕН АЛИАНС
НА ХОРА С РЕДКИ БОЛЕСТИ
бул. Драган Цанков 59 вх. Ж ап. 6, София 1172
тел: 0888-323748 // факс: 02-9201144
e-mail: tomov@gaucherbg.org

ПОКАНА

за благотворителен базар в подкрепа на деца с редки болести
по случай 1-ви юни – Международен ден на детето

Уважаеми приятели,

По случай Международния ден на детето (1-ви юни) пациентски асоциации от Националния алианс на хора с редки болести организират благотворителен базар в град Пловдив с цел събиране на средства за подпомагане на деца, болни от муковисцидоза и наследствен ангиоедем.

Инициативата има за цел не само да се съберат средства за подпомагане и лечение на тези деца, но също така и да се насочи вниманието на обществото към тази група пациенти, които много често поради малкия си брой остават пренебрегвани, а техните проблеми нерешени.

В тази връзка смятаме, че Вашето съпричастие ще бъде незаменимо!

Каним Ви, да се присъедините към нас в това красиво и артистично изживяване, за да можете да отнесете със себе си частица благородство и да дарите надежда на този хубав празник.

Разпродажбата ще се състои на 1-ви юни от 9:00 до 20:00 часа в гр. Пловдив на площада до общината, а официалната програма започва в 16:00 часа.

Искрено се надяваме на Вашата подкрепа и участие в това благородно дело!

# 92
Благодаря за поканата, непремено ще дойдем и ще подкрепим доброто начинание!  Heart Eyes

# 93
И ние ще дойдем на базара, дано само не вали!  Hug

# 94
neonkaa, навсякъде където предлагат тапицерски услуги ще  го направят. Потърси в гугъл за по-конткретни координати  Peace
Примерно тук (напълно произволно)

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 09:41 от sandcastle

# 95
Здравейте в новата тема!
Пиша с молба към мамите от Кичука. Моля да ми препоръчате детска кухня и ясля в квартала. След няколко месеца ще се местим там и искам да се застраховам и да запиша малкия от сега. Жилището ни е в района на Марса /на кръстовището на Възстаннически и П.Р.Тошев/ добре ще е кухнята и яслата да са наблизо.
Змейковица, и миналата година в 8-март обявиха приема около 10-ти юни, а записването стана септември. Радвам се че сте намерили вариант да оставят Калина в ясла, от септември ще се виждаме в градинката  Peace

Най-близката детска кухня е на Ул. Димитър Талев, след пощата, в детската градина ( не си спомням името). Готви се в 14 ясла и се разпределя в пункта в детската градина. Документи може да подадеш в 14 ясла или където раздават храната (около 11,30-12 ч.). Иначе другите кухни са 14 ясла-филиал( до Медицински център Кичук Париж)и 12 ясла,която е близо до автогара Родопи.

Яслите в Кичука са 12 ДЯ, 14 ДЯ, 14 ДЯ-филиал и 35 Дя,която е близо до ресторант Хоризонт. Хубаво е да отидеш и да подадеш молба за ясла и кухня,защото доста се чака.

Аз вземах храна от кухнята на Димитър Талев и бях доволна. Детето я ядеше с удоволствие.
Сега е в ДЯ12 първа група. Доволна съм от отношението на персонала.

# 96
Здравейте,

Пиша да ви питам някой чувал ли е за частната детска ясла до моста на Герджика? В темата за частните ясли никой не знае, от гугъл нищо не ми излиза, а вече двама души казват, че деца на техни познати ходят там. Таксата била 100лв. , защото яслата е спонсорирана от някаква фондация. Моля, ако някой има информация да ми даде тел. или точен адрес за да ги потърся.

Благодаря предварително

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 14:21 от veselina miteva

# 97
Здравейте в новата тема!
Пиша с молба към мамите от Кичука. Моля да ми препоръчате детска кухня и ясля в квартала. След няколко месеца ще се местим там и искам да се застраховам и да запиша малкия от сега. Жилището ни е в района на Марса /на кръстовището на Възстаннически и П.Р.Тошев/ добре ще е кухнята и яслата да са наблизо.
Змейковица, и миналата година в 8-март обявиха приема около 10-ти юни, а записването стана септември. Радвам се че сте намерили вариант да оставят Калина в ясла, от септември ще се виждаме в градинката  Peace

Най-близката детска кухня е на Ул. Димитър Талев, след пощата, в детската градина ( не си спомням името). Готви се в 14 ясла и се разпределя в пункта в детската градина. Документи може да подадеш в 14 ясла или където раздават храната (около 11,30-12 ч.). Иначе другите кухни са 14 ясла-филиал( до Медицински център Кичук Париж)и 12 ясла,която е близо до автогара Родопи.

Яслите в Кичука са 12 ДЯ, 14 ДЯ, 14 ДЯ-филиал и 35 Дя,която е близо до ресторант Хоризонт. Хубаво е да отидеш и да подадеш молба за ясла и кухня,защото доста се чака.

Аз вземах храна от кухнята на Димитър Талев и бях доволна. Детето я ядеше с удоволствие.
Сега е в ДЯ12 първа група. Доволна съм от отношението на персонала.

Аз също съм на Пере Тошев и Възстанически взимах кухня от ДГ на Димитър Талев сега ще отварят нова много близо до нас в новата ДГ Албена. на мен ми е на няма и 5мин от вкъщи. сега се провеждат интервютата за готвач и не знам кога точно ще се отваря. нямало да се чака ред ще готвят според броя на записалите се деца

# 98
  • Пловдив
Здравейте,честит празник на децата,малки,големи и още по-големи!
Въпроса ми е за частните млечни кухни на града.Закъснях с документите за държ.,и сега се оглеждам за частна.Някакви отзиви,и кординати?Благодаря ви!

# 99
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!
Пожелавам здраве, усмивки, щастие и най-прекрасното детство на всяко дете!!!

darusha5K , ПЪРВА ЛЪЖИЧКА и ЕКСПРЕСНО са частните кухни в Пловдив!

# 100
  • до Пловдив
Честит 1 юни на дечицата ни- малки и големи. Пожелавам ви здраво и безгрижно детство.
Честито и на всички порснали деца, които са съхранили детското в себе си.

# 101
  • В царството на мечтите
Честити празник на всеки, които го празнува. Пожелавам много много игри и веселби

# 102
Момичета, надявам се да не досадя, но имам нужда от помощ!
Търся студентка или преподавател по английски, който би се наел с обучение на 2 деца (на 5 и 7) в дома ни!

Досега големия (2 години) и съответно малкия (1 година) са ходили в Берлиц!2 дни по 1 час!
Не че не съм доволна от школата, но повярвайте ми е изключително трудно! Единият е в една група, другият в друга; единият започва 15мин. по-рано, другият свършва 15мин по-късно! Единият свършва нивото и има ваканция, другият не!
Да не говорим за проблема с паркирането - гроздовият пазар!!!

Досега ходеха заедно на градина и все пак беше горе-долу добре-взимам ги от едно място, но от догодина големият е първокласник и за заниманията трябва да взема единия от занималня, другия от градина и тогава на гроздовия пазар!  ooooh!
Консултирах се с преподавателките - по принцип - и те ми казаха, че оптималния вариант за преподаване са 2 деца, което автоматично ме наведе на мисълта, че варианта учител в къщи изключително ще ме устрои!
Много ще съм ви благодарна, ако някой ми даде идея!
Поздрави от мен!

Моля, те дай малко повече информация за този център. За качеството на обучение и таксите.

# 103
  • Пловдив
sandcastle благодаря ти!  bouquet

# 104
  • Stuck in a moment
Пловдивски мами,
намесвам се във вашата темичка с един въпрос.
С бебчето ще ни се наложи да пътуваме до Пловдив и това ще й е първото дълго пътуване.Препоръчайте ми някой хотел, който е подходящ, с добри условия за бебе - да е чисто и т.н.
Ние ще ходим всъщност на хомеопат  - при доктор Филева, нали са ви добри отзивите за нея?
Благодаря ви! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт