Пловдив лятото посреща - препича слънцето горещо - 25

• 21 101
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
За хотел не мога да помогна.

Не ви ли е много далече? Как ще проследява детето?
По-близко хомеопат не успяхте ли да намерите?
София не е ли по близо до Плевен?
И във В. Търново не може да няма добър хомеопат...

Не сме ходили при нея, но съм чувала добри отзиви. Не е лекар.

# 106
  • Stuck in a moment
Здравей!
В Търново хвалят само един, който поради някои причини не ми вдъхна доверие.
Ние живеем в Търново по въпроса за пътя и затова ми е такъв избора, пък и съм се насочила към нея, защото е помогнала на едно детенце със същия проблем.

# 107
tefterche , малко от нас ходят на хотел в собствения си град и може би е по-добре да си избереш хотел (в гугъл примерно) и да се обадиш да питаш какви са условията и подходящ ли е за бебе! Аз така бих постъпила, а за Филева и аз съм чувала хубави неща, но не съм ходила при нея  Peace

# 108
Здравейте и от нас!Честит празник на малки и големи деца!!!    Ние днес ходихме на тържество в градската градина,на каката много й хареса,голяма игра падна! Ама,на мама не и харесааааааааа! Ив се разплака,че е гладен и аз с една ръка държа шишето,а с другата бутам количката,да гоня каката,че прибра всички възможни,сокчета,играчки и балони от децата около нея! А бе голя срам брах с нея,не смея никъде да я водя,после на Мак Доналдс бяхме и гълъбите по площада гонихме-добре се умори и спа цели 3ч. И Ив поспа доста,той поне беше кротък!  Peace

# 109
привет пловдивски майчета.
аз от съвсем скоро съм мама,и бих искала да се присъединя към вашата темичка.видях че сте обсъждали децката кухня и затова искам да ви питам-кога се подават документите за нея?
благодаря ви предварително.

# 110
относно въпросната доцентка
първо не е Вучева
а е Вичева
ние водихме малкия още когато беше на 4 месеца за измерване на носно съпротивление
ами мога да каже че сме много доволни от нея тя го оправи само с капки без нищо друго и след 2 посещения при Вичева вече сме добре и нямаме проблем

Искам да попитам това ли е въпросното изследване, което софийските мами дискутират в здравния подфорум и препоръчват да се прави в тяхната транспортна болница?
Болезнено ли е и как го пиемат децата, че моя е малко страхлив.

# 111
аз от съвсем скоро съм мама,и бих искала да се присъединя към вашата темичка.видях че сте обсъждали децката кухня и затова искам да ви питам-кога се подават документите за нея?
До 1-во число на месеца с акт за раждане и молба -свободен текст!

# 112
До 1-во число на месеца с акт за раждане и молба -свободен текст!

Зависи за коя кухня става въпрос. При нас (на Каменица) не е така. В деня на раздаване на купоните(м/у 22 и 30 число) става и записването от една мама, а не в самата кухня.

# 113
Много благодаря на sandcastle -винаги в помощ   bouquet

и на dani_gangova -ходихме при Вичева. имам и вече визитката и и знам правилно фамилията!
Бях много разочарована от помещението в което трябваше да чакаме -защото беше един коридор без въздух и двете ми деца асматици взеха да се задушават и таткото излезе с тях навън. а аз на опашка  след още девет майки. а доц. недавала часове. ами който се обади на всички им казва от 17 часа до 18 часа. Но като ни дойде реда след час чакане ми се промени мнението. лекарката работи с много лека ръка -тъй много точна преценка в диагнозата си. ние отидохме при нея със снимка с начален стадий синозит поради вечно течащ нос и правени бронхити тъй като все слизаше слузта надолу и вечно с антибиотици -както трябваше и сега да почнем антибиотик! Е тя ни изписа изопринозин и  едно мехлемче за подсушаване на носа и вече трети ден носа ни се подсуши. а другата седмица сме при нея за измерване на носната сливица -което струва  25 лева. а прегледа при нея е 20 лева -но ти спестява даването на пари за антибиотик!

# 114
  • Пловдив
Моля кажете ми къде в Пловдив има магазини за колела.Искаме да купим за малката за рожденния ден

# 115
  • Пловдив
Моля кажете ми къде в Пловдив има магазини за колела.Искаме да купим за малката за рожденния ден
Ние купихме от Вис Виталис, има и в Хиполенда, има и в Макском

# 116
привет отново,мами.
за кухнята-въпроса ми е конкретно за тази в кичука на ул.Д.ТАЛЕВ.която е в децката градина.моето момиченце е още малка,но кога трябва да подадем док. и къде.от това което прочитам разбирам,че се чакало.така ли е?и за място в децката градина ли се чака така?като при софиянци ли е?

# 117
Здравеите , мое близко дете се поля с вряла вода преди година и от тогава е все по болници ,сега са в София в Пирогов за пластични операции, но вече им идват  непосилни ,та питането ми е дали незнаете към кого да се обърнат за малко финансово подпомагане ,за кредит е изключено защото съкратиха маиката и им е доста трудно и ние им помага ме но явно не стигат на лекарите Praynig Praynig Praynig

# 118
Здравейте!
Някой да е запознат къде в Кичука има магазин за парфюми (уж оригинални), на улица "Бугариево" се намирал?
Ще съм благодарна ако ме "светнете" къде точно е това ...

# 119
  • Пловдив
keglevich, не знам какво значи оригинален парфюм, купен от БГ магазин! Аз лично нямам доверие на нищо (просто от преки наблюдения) и затова си пазарувам френски парфюми (които са наистина и доказано оригинални) като абонат на една програма.

Общи условия

Активация на акаунт