Пловдив лятото посреща - препича слънцето горещо - 25

• 21 127
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мами Пловдивчанки,
Как сте в жегите?  Tired Ние излизаме само сутрин и после по-късно вечер, ако нямам домакинска работа за вършене.
Търся си мами от Центъра, около Гранда, с малки бебчета да се разхождаме сутрин, че нещо ми доскучава  Wink
Здравей! И ние сме в центъра на тепето Бунарджик и също си търсим компания!ако има интерес пиши ми на лични-бебето ми е на 1 година!

# 151
эдравеите и от мен момичета Hug,приемате ли нови попълнение.                                                                                                                                            Гледам много сериоэна агитка се събира в Кичука,аэ също съм на Кукуш

# 152
Как сте в жегите?  Tired Ние излизаме само сутрин и после по-късно вечер, ако нямам домакинска работа за вършене.
Търся си мами от Центъра, около Гранда, с малки бебчета да се разхождаме сутрин, че нещо ми доскучава  Wink
Здравей! И ние сме в центъра на тепето Бунарджик и също си търсим компания!ако има интерес пиши ми на лични-бебето ми е на 1 година!
Идвай в градската градинка. Там сме заформили голяма група от деца около 1годинка Simple Smile

# 153
Как сте в жегите?  Tired Ние излизаме само сутрин и после по-късно вечер, ако нямам домакинска работа за вършене.
Търся си мами от Центъра, около Гранда, с малки бебчета да се разхождаме сутрин, че нещо ми доскучава  Wink
Идвай в градската градинка. Там сме заформили голяма група от деца около 1годинка Simple Smile

Мерси за поканата!С удоволствие ще дойда! Къде сте?до фонтаните ?

# 154
  • Пловдив
И на "Малкият принц" са изнесени, ние сме приети  Grinning

# 155
  • Пловдив
эдравеите и от мен момичета Hug,приемате ли нови попълнение.                                                                                                                                            Гледам много сериоэна агитка се събира в Кичука,аэ също съм на Кукуш

Добре дошла  Hug Даже сме на една улица  Grinning Може да се разходим някой път заедно

Любе, Пепи, и на мен ми е мъчно, че ви няма тук  Hug Ама това не пречи да си заформяме срещи, де  Party

Айде честито на приетите  Hug  В понеделник смятам да звънна и в "нашата" градина - дано да е нашата де  Outta Joint

Джони, ти като водиш сутрин детето видяла ли си списъци изнесени - една майка каза, че в понеделник за район Южен ще изнасят, но все пак ако си обърнала внимание   bouquet

# 156
Как сте в жегите?  Tired Ние излизаме само сутрин и после по-късно вечер, ако нямам домакинска работа за вършене.
Търся си мами от Центъра, около Гранда, с малки бебчета да се разхождаме сутрин, че нещо ми доскучава  Wink

Не. По средата на градинката сме. Където е най-широката алея. Има и едни дървено-каменни пейки. Там е сянка и има място за децата да тичат. Аз съм с една синьо-оранжева количка. Отивам към 10.30, но и от преди това има майчета там Wink

# 157
  • Пловдив
Змейковице, аз водя Алекс от страничния вход, а списъците се изнасят на централния, но днес ще ходя следобед да плащам таксата и ще поразпитам  Wink

# 158
  • Пловдив
Змейковице, аз водя Алекс от страничния вход, а списъците се изнасят на централния, но днес ще ходя следобед да плащам таксата и ще поразпитам  Wink

Страшно ти благодаря   bouquet

# 159
Эмейковица,би било чудесно Hugда се пораэходим,някои ден

# 160
  • Пловдив
Момичета, абе знаете ли във Вис Виталис (този до Баумакс) дали може да се плаща с карта или само кеш приемат?

# 161
  • Пловдив
Според мен, най-добре да звъннеш на телефоните тук - http://www.visvitalisbg.com/index.html и да попиташ. Те ще ти кажат най-добре.

# 162
Мерси ЖениБ! До скоро!Моята количка е черна и червено,а и от снимката ще се опитам да те позная! Grinning

# 163

Не. По средата на градинката сме. Където е най-широката алея. Има и едни дървено-каменни пейки. Там е сянка и има място за децата да тичат. Аз съм с една синьо-оранжева количка. Отивам към 10.30, но и от преди това има майчета там Wink
охо и аз ще ви търся... Joy

# 164
Аз сега съм с дълга коса  Simple Smile Днес бях там от 11 до 1. Следващата седмица сме на гости на нашите в София и после пак сме на линия в градинката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт