МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО - от 28 май по НОВА

• 102 568
  • 455
  •   2
Отговори
# 330
това са вече капризи, защо трябва да е в 10 сайта качен? какъв е проблемът със BGSHARE?  правиш си го на Favorites и просто кликваш на файла, на серийката и тя се сваля

хмм ясно но ако си в чужбина не е толкова лесно. не ми се отварят български сайтове за сваляне на файлове освен торенти и транзит или дох

# 331
Ама този убавец Кенан хич не си губи времето Whistling Горката Ламия,много ми е мъчно за нея Cry Ужасно е да си сам самичък  и да няма кой да те защити от зли роднини Confused

# 332
  • София
За тези, които искат да имат музиката от сериала:
Мелодията на сърцето, Soundtrack - Dudaktan kalbe.

Торент е в Пи ту Пи БГ. Rolling Eyes
Съдържа 28 песни от филма.  Hug

# 333
ммда, аз си изтеглих саундтрака преди около седмица, оттук http://bananabg.com/details.php?id=13305 . Кратки мелодийки са, около минута, но те в сериала не звучат цели песни, една мелодия в много версии... Набива се на ухо, наистина.

Трайкова, Кенан да беше убавец поне, а той един смръхльо... можеш ли да го сравниш с убавците от "Аси" или "На сбогуване"? Бурак Хаккъ изглежда много смехотворно, сравнен с Мурат Йълдъръм (Демир от "Аси"), Гьокхан Тепе (Атеш от "На сбогуване"), на Керим му забравих името... както  и да е. Откъм жени, не е лош "Мелодия на сърцето", има ги готини. На мен най- си ми харесва Сезен от 1001 нощ

# 334
Мен ме кефи,ама много грозно постъпи с Ламия ooooh!За съжаление не съм гледала Asi Tired
Кенан има един по-особен чар,а и на мен са ми слабост високи мъже Crazy

# 335
# 336
някой знае ли сайт от където мога са си изтегля всички епизоди на филма искам да го гледам предварително защото няма да имам възможнист да го следя всеки ден  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 337
 в Лапаче инфол  Качеството е върховно

# 338
някъде в нета имали серии на пред качени ooooh!

# 339
някъде в нета имали серии на пред качени ooooh!
и аз това питам  Cry

# 340
# 341
v YouTube may gi ima vsichkite. Pishesh v SEARCH: Dudaktan... i to ti dopisva. Dudaktan Kalbe i chisloto (nomera na seriata) i to samo si dopisva, probvay

# 342
v YouTube may gi ima vsichkite. Pishesh v SEARCH: Dudaktan... i to ti dopisva. Dudaktan Kalbe i chisloto (nomera na seriata) i to samo si dopisva, probvay

пробвах ама не с хубаво качество ама вече изгледах така една серия  Rolling Eyes

# 343

а ще може ли да ми обясниш кфо да направя след като ми се отвори прозерчето че неще да почва  Cry Cry

# 344
  • София
Натискаш на епизода, който искаш да гледаш, завърташ по-надолу и виждаш частите ми.
После гледаш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт