90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 384
  • 447
  •   1
Отговори
# 120
Мелисита, поздравления  Hug Hug Hug

# 121
  • София
Ели, Честит имен ден!  Много здраве, радост и любов! Hug  bouquet                 
Рени, Честит рожден ден!  Hug Всичко най-хубаво ти пожелавам!  bouquet
Мелисита Hug чудесна новина!  Hug

# 122
Мелиса ПОЗДРАВЛЕНИЯ за страхотната новина.   Hug Hug Hug Моята сватба беше преди една година на 04 май. Сама си организирах всичко. Относно сватбени съвети -  само питай ще помагаме с каквото можем. newsm10

# 123
Здравейте, момичета и момче!
Първо искам да поздравя именничката и рожденничката - с пожелания за здраве, любов и по-малко килограмчета! А на бъдещата булка - любов, любов и ...любов!
Най-после се престраших и аз да се включа при вас! От една седмица ви чета и ме запалихте да започна и аз тази диета.
Днес ми е третия ден и съм много горда, че успявам да се въздържам от освинване, тъй като за първи път ми се случва да спазвам някакъв режим на хранене.
Тъй като винаги съм била дебеличка, съм се страхувала да си купя кантар, защото ще ми показва мноооогото килца. Затова не мога да кажа колко тежа в момента, но сигурно около 77-78, а съм 161 см. Направо ме е срам дори като го пиша. Но тази вечер отиваме с моя мъж да си купя кантар и ще се следя.
Ще ми помагате ли за менюто, че нещо ми е много трудно да се ориентирам?

# 124
Ели Честит Имен Ден newsm51 smile3525  love001
Нека всяка мечта, която имаш, да бъде осъществена!!!  Hug Hug Hug

Аз днес съм на въглехидрати и ето менюто ми за сега (ако нещо не се промени)
Закуска - 2 ябълки
Обяд - Малки кроасанчета + сладолед  Blush
Вечеря - Някакъв десерт + сладолед (остана малко от преди)

Утре съм на плодове и ще се премеря към обяд, надявам се да имам още едно минусче!
Пожелавам същото на всички  Hug Hug Hug

# 125
Melisita поздравления за добрата новина!!
На теб също пожелавам всички твои мечти да бъдат осъществени, но мисля, че най-голямата ти вече се осъществи, щом като си намерила човека, с който да споделиш живота си  Wink

# 126
  • Панагюрище
Дидник,дано по скоро излезнат зъбките и да се успокои малкия,а колкото до това,че ни се оплакваш не се притесняваи с чужда подкрепа трудностите по лесно се превземат.
Мелиситка ,мила това е чудесна новина,желая ви много здраве и късмет и вечна любов.

# 127
Мелиситка, честито!Пожелавам ти да бъдеш най-красивата булка на света, като принцесите в приказките.И тази приказка никога да не свършва.Много щастие и любов!

# 128
Ели честит имен ден   bouquetДа си жива и здрава .
Рени-честит рожден ден! Здраве, щастие и късмет .
Мелисита желая ви много щастие и дълги години любов и разбирателство 
Днес ходих на имен ден .След обяд си посрещнах половинката върна се от командировка  GrinningМного съм щастлива сега  му готвя празнично меню нали го нямаше за рожденния ден .
Отчет за пет дена със зелевата супичка свалих 1.200 сега си продължавам с диетката .Днес закуска ябълка обяд кюфтенца със краставичка вечеря пиле .
Утре ще наваксвам с четенето сега нямам време .

# 129
мелисита честито за сватбата,много щастие ви желая и таз година булка,догодина люлка
аз днес съм на плодове но съм очакване на МЦ и съгреших с един бонбон  Embarassed,после пак ще пиша че малката ме дърпа  Hug

# 130
Привет сладуранки Peace
Ели-Ч.И.Д.много здраве и любов Hug
Рени-Ч.Р.Д.жива и здрава бъди Heart Eyes
Мелисита-добра новина,дълъг и щастлив семеен живот  bouquet
Роси-много си сладка,голяма мадама си  bouquet

# 131
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мелисита , чудесна новина.
ЧЕСТИТО!

Аз приключих деня с яко гмуцане във въглехидратен ден.  Blush
Хапнах за деня - салата мешана , пица малка , две парчета торта и
лентичка шоколад и около 1,5 вода.  Peace
Прекалих с тортата ма беше върховна - козуначена със сладолед.   chef

# 132
Благодаря на всички Ви за страхотните пожелания, благодаря че Ви има  Hug
Melisita ти днес просто съобщаваш една невероятна новина, честита определена дата мила и се радвам че я сподели с нас  Hug
rosi 72 каква е тая страхотната дама която ми намигва от двете снимки  Heart Eyes невероятно си миличка и с повторението на режимчето след заслужената ти почивка, ще стопиш и последните излишни килца  Peace
Рени честит рожден ден, с пожелание за много здраве, щастие и късмет през годината
NBVV добре дошла при нас, и с най - голямо удоволствие ще ти помагаме в менютата ти само поискай съвет от нас  Peace
didnik дано неприятностите при Вас отминат в най - скоро време.
Така така, виждам че Ивайла на kriss е направила малък цирк в големия цирк  Wink Виж какво ти предлагам аз, вземи спретни едно малко циркче, Ивайла като главна героиня и ние цял отбор фиданки ще сме и публика, наред с Яворчо нашто момче на първа линия  Peace
Ох аз днес съм плодова, през деня от работа не ми остана време да хапна имах ябълка, но вечерта си спретнах една салата от зелена салата + краставичка и лук овкусена леко, сложих и лимонов сок. И си изцедих два портокала на фреш, и това ще е за днешния плодов ден  Peace
 Thinking имам подарък от моите любими колежки на работа, сега фотнах се аз ама се чудя да показвам ли или не, щото тук напълних форума с моите мАцУнИ  Joy

# 133
Привет момичета.И аз днес съм на въглехидрати.Взех си едни китайски спагетки с вкус на гъби,върховни бяха с домат и краставица на обяд супер ми дойде Wink Следобеда плод,не съм гладна.
Сега хапнах черен шоколад и отивам на имен ден Wink Според вас колко е редче шоколад,че тук има едни малки по 30 гр,.не рискувах да взема цял шоколад,не бях сигурна дали ще му издържа LaughingОт вчера до днес съм минус 800 гр Wink Пия си и бульина на обяд,много е засищащ,притеснява ме,че е много солен,но пък после си пия вода без проблем.Зор ми е тази вода значи.
Утре ще съм на плодове.Предполагам няма да е проблем да хапвам и домати и краставици,(без подправки) или сурови ядки Wink Ще се опитам да изкарам само на пресни плодове и зеленчуци,дано са ми силни ангелите Praynig
Честито на всички празнуващи,да са живи и здрави newsm67
Мелисита страхотно,всичко по вода ти желая и един дълъг и щастлив съвместен живот Hug
Лека верчер,прекрасна е темичката,всички сте толкова оптимистично настроени и усмихнати,удоволствие е да ви чете човек Hug

# 134
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Роси , страхотна си душко.  Hug

Ели , давай снимки , умра да ти гледам муцките.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт