90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 383
  • 447
  •   1
Отговори
# 135
Жабче аз точно зарад теб са муцуня пред апарата, само като го хвана в ръка и се сещам за теб, та да знаеш всяка снимка с изкривена физиономия е правена специално за теб  Hug

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379991

# 136
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Eли , как да не те обича човек , супер си ми тииии. Hug
Муцинка сладка.  Heart Eyes

# 137
  • София
С голямо закъснение Ели, честит имен ден с пожелания за здраве и сбъднати мечти.
Иринка, честит рожден ден - и ти бъди здрава и много щастлива.
Мелисита, успех в съвместния живот и да почерпиш за диамантена сватба.
Ще чакаме снимки наесен.
Роси, и ти изглеждаш много хубава и подмладена. Ани си дойде и ще и покажа - искам и аз така.
Нали е пом. фризьорка дано ме направи. Иначе - за маникюра само 2-3 пъти до сега ми е правила за 1 г.

# 138
Ели,   страхотна си   love001
Вие ме заразихте, днес и  аз  ходих на  фризьор, подновени са ми кичурите, на пръв  поглед  съм по-скоро руса отколкото кестенява (естествения ми цвят), но не ставам за снимки, нека поотслабна  видимо
Аз държа  плодовия  фронт, не  съм  близвала дори зеленчук  днес  smile3521

# 139
Айша мерси мила, то и Иринка ще ти благодари ама чак на 02.01.  Simple Smile Рени е днес рожденничката ни  Peace Простено ти е миличка, знаеш ли отдавна все се каня да те питам, Ани и Пламен придирчиви ли са от към храната? Ти как си какво спазваш в момента?
Жабче любовта е взаимна  Hug
kriss` мерси мила  Hug Честита ти нова косичка, значи и ти като мене почти я изруси, ама съм сигурна че ще ти ходи  Simple Smile
А Петко къде е?  Thinking

# 140
  • София
Като бързам да чета и пиша - така става - бабешка работа.
За храната - Ани от както спря биберона е  на нейна си диета - подобно на Дюкан - много пържоли, малко готвено и хляб само на пица и дюнер през деня. Размерите и са 170/45 кг, но си изглежда много добре сложена, манекенски тип, дългокрака. Костите и са много слаби и леки, има си дост. мускулна маса. Пламен може и си готви каквото му се прияде. + дни работи, 1 почива и гледа да наготви за да има като се прибере по нощите какво да хапне. Аз - нямам диета сега, гледам месо и зеленчуци, да не ям много сладко. Оглеждам диетите, явно ще трябва пак да купувам редуктил.  Благодаря, че се интересуваш.
Петко май писа, че ще пътува с приятели, екскурзии ще имат от у-ще.

# 141
Добър вечер мацки.
NBVV Добре дошла в отбора и много успехи с диетата.
Ели супер си Wink, ама дай фотосесия в цял ръст.

# 142
Добър вечер и от мен, фиданчици Hug
Мелисита, страхотна новина, пожелавам ти да си много красива булка и щастлива с избранника на сърцето си! Heart Eyes
Днес май доста сме били въглехидратните, и аз минах съвсем режимна, ще видим дали количеството ми е дошло в повече утре сутрин  Crazy
Утре съм на плодчета, още не съм решила какви точно ще си избера  Simple Smile
Роси, и аз много те харесах  Hug
Гале, браво за минусчето  Peace
На всички вас лека и спокойна нощ и утре да ни е приятелче кантарчето  Hug Hug Hug

# 143
virdjinia снимам се сама и затова не мога да се хвана цялата, така и не се научих как се пуска самоснимачката, като абориген съм. Но наистина сега лятото мисля да се пофотам, само да хвана приятелката ми за фотограф  Peace Или пък да се фотна цялата, когато постигна желания резултат, ама това кога ли ще стане  Thinking

# 144
здравейте,момичета....днес ми е четвърти ден и сам 3 кг надолу....искам само да питам,кво правите като огладнеете по това време...мога ли да сдъвча един плод?

# 145
danaq_lv първо поздравления за резултата, който си постигнала. Наистина за 4 дена това е много добре. Hug smile3501
И на мен ми се е случвало да огладнея по това време и ако съм много гладна си хапвам малко плод или пък пия вода.

# 146
Фиданки,привет  Hug

Мелисита,страхотна новина!!!!Пожелавам ви многооооо любов!!!! Hug

Айша,все пак ти благодаря  Hug

Аз днес съм режимна-вечерях баничка с  2 яйца и сирене,сложих само две кори,но беше много вкусно,а и не я ядох сама  Embarassed

danaq_lv ,много добър резултат за толкова малко дни  Peace

Ели,много си сладка,но дай малко повече усмивка де  Hug

Жани,от толкова разходки със сигурност ще си свалила поне килце  Peace

Жабче,добре си похапнала Grinning и на мен много ми се хапва торта...но ще почакам до края на месеца  Wink

# 147
здравейте на всички диетуващи. имам малко въпросче - патладжанине какви зеленчуци са безскорбялни или не, и маслините къде отиват, дали са зеленчук.

# 148
  • Бургас
ЧРД на Ерик на звездичка! Мноого здраве и щастливо детство! Радост да носи на мама и тати! 
и за мама
Мелисита честито мила
Роси супер си много ти отива така  Peace
Ели големи физио-мутри правиш ама сладки  Hug

Лека на всички и утре по-слаби да се събудим Party Hug

# 149
Ели честит имен ден. Нека всеки път, който избираш води до това,
което е истинско, добро и красиво!

Мелисита супер новина. Ще бъдеш най-страхотната булка, а и покрай тичането за организацията по сватбата няма да имаш проблеми с килограмите.

Аз се загубих напоследък, но просто не ми остава време покрай малката, а и тази седмица имам гости от Бг, освен това и аз с Яна ще пътувам в неделя, та гледам да свърша всички задачи преди да тръгна.

Иначе приключих диетата на 20.5 с 90ти ден, но току що погледнх в книгата, че последния ден е плодов т.е диетата е 91 дена,  аз карах точно 90 и завърших с въглехидратен. Сега ме е малко яд, че не го погледнах това вчера, а чак тази вечер, но може утре да направя 1 плодов ден.
 Иначе за цялата диета съм смъкнала 12,8 кг, на талията и ханша по 8 см, и по 6 на бедрата.
МОжеше и по-добре да е, но си признавам, че последния месец не бях от най-стриктните.
Сега мисля, да продължа да се храня разделно и по-леко, особено лятото като има много плодове и зеленчуци. И живот и здраве края на лятото или след отпуската септември да се пробвам пак, ако до тогава не съм преборила килата.

Искам да кажа, че ми беше много приятно да си пиша с вас, много ме стимулирахте. В началото си мислех, че 90 ден са адски много, но сега ми се струва, че вчера беше 20.2 когато почнах. Освен това всички момичета, който покзвах снимки и колко са отслбнли ме надъхваха още повече. Блгодара Ви.  Hug
И ако има някой, който още се чуди дали да почва, да не се чуди, а веднаг да се включва в редиците.
Това е един здравословен режим, от който се променят изцяло нвиците на хранене, което според мен е най-важното, защото когто човек има проблем с килограмите не е въпрос само с неядене да ги смъкне, а въпорса е да се промени начина н живот и с това на хранене.
Много дълго стана, но исках да споделя.
Ще се опитам другата седмица като имм повече време да ви кача и снимки от преди и след, но сега имам много задачи преди неделята.
Спокойна нощ  Hug

хайде малко снимки

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 01:06 от Петка

Общи условия

Активация на акаунт