Ето лятотото дойде - тръгвам с ПЛЕТКА на море :)

• 25 984
  • 317
  •   1
Отговори
# 120
silvi_ch - ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА  Tada

Steisi - полата си е добре с бялата подплата според мен, само че аз бих си носила блузата отгоре - не натъпкана  smile3521

# 121
Аз съм намислила да я нося с блузи, дълги точно до талията. Така няма нужда да се натъпкват, нито ще закриват горната част от полата. Обаче за снимката грабнах първата бяла, която видях.

# 122
silvi_ch Да са ти живи и здрави момченцата!

Ето това харесах за моята госпожица, първото със снежните човеци.Чудя се каква прежда да избера.
http://forum.knitty.ru/index.php?showtopic=1563&st=50

Фифи аз нещо не виждам снимките.

# 123
  • в баира
Фифи аз нещо не виждам снимките.
Ох, да, пуснах линк от Ravelry. Ето ги във Flickr.
А това е страничното наддаване.

# 124
  • с. Драгоево, обл. Шумен
Привет на всички плетачки!!!!!!!!!!
Отдавна не съм писала и показвала какво плета, но ви следя редовно.
Поздравявам всички творци на плетаческото изкуство  Hug (няма да изброявам поименно, за да не пропусна някого - всички сте вълшебници)

Искам да се похваля Laughing  имам си внучка  baby_neutral  роди се на 26 май в 8,00 часа, тегло 3 850, височина 52 см. Мама Ваня и малката Николета са много добре. За бабите и дядовците не питате  Laughing, а вуйчото и чичовците са на седмото небе  Joy

а какво съм плела, докато мълчах ще показвам по късно.

# 125
Страхотна новина,Венчи!!!!

Да расте жива и здрава малката Николета!!!  bouquet

# 126
Ven4i , честита внучка!!!!!!!!!!

Да е здрава,да расте умна,красива,талантлива и късметлива!!!!!

Подозирам,че в периода на твоето "мълчание" си произвела доволно количество розови миниатюрки Laughing за малката кипра!
Като четох поста ти ,се сетих за СМС-а,който мъжа ми беше разпратил на познатите си когато се роди Ива : "Роди се Ива Николова. 4,400кг, 53 см. Майката и детето са добре.Таткото е в несвяст. Чичо Доктор." Joy Доста хора бяха останали очудени, почти повярвали,че чичо Доктор е писал съобщението Laughing
Чичото и вуйчото бяха пияни 4 дена, бяха си пуснали отпуск,за да подреждат детската стая,която не искаха от суеверие да приготвим предварително,но поради тежко пиянство не успяха навреме да отхвърлят тази задача и се наложи аз да си я свърша сама,3 дена след изписването,със скромна помощ от страна на свекърва ми. Разбирай,останахме си без детска и до днес Confused

# 127
  • с. Драгоево, обл. Шумен
      Благодаря за пожеланията!!
       Amelly  много оригинално съобщение е измислил съпруга ти.  Зет ми по този начин е съобщил на всички появата на нашата принцеса http://www.targo.org/%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d0%bc-%d0%bc%d0%be%d0%bc … 0%bd%d1%86%d0%b5/
     Относно плетивата - наистина са свързани с беба, но нещо не мога да хвана "домашния" фотограф да направи снимки и за това ще хвана фотоапарата, макар моите снимки да не стават добри и ще "нащаракам" нещицата, които съм изплела за да се похваля Embarassed

# 128
Привет на всички плетачки!!!!!!!!!!
Отдавна не съм писала и показвала какво плета, но ви следя редовно
Честита внучка на Венчи !  bouquet Да расте здрава,весела, палава,ученолюбива за радост на цялото семейство.
Очарована съм от роклите които показахте/и на 1 и на 2 игли/.
Аз не съм производителна като вас,но ето последно какво изплетох:рокличкаи чанта

# 129
  • София
Честито, Венчи!
Дай Боже и аз някога да доживея такова щастие... по някога завиждам на бабите...  Joy

Баф, много ме кефи рокличката.

# 130
Баф,браво за чантата!

Аз си изплетох от същия мотив едно парче,също за чанта,но така си стои.Не знам защо не го завърших - взех си тапицерска кожа от един мебелен завод, разни други материали  за дръжките и декорации,имам приятел един дядо обущар,който има машинки за кабзи и др-метални неща...обаче не стигнах до край.А иначе хубава ми стана плетката.Моята "чанта" е в тъмно лилаво с малко тюркоазено( леееек меланж).
Твоята е трепач!!!!!

# 131
Честито, Ven4i !!!
Да ти е здрава внучката и да имаш много време за нея! Аз бях на 14, когато баба ми, ми показа синджир на една кука, просто така, да съм знаела, а аз толкова се запалих, че си купих разни списания и след седмица вече я учех как се съединяват мотивите.  Heart Eyes

# 132
Венчи, честита внучка!Само да ви радва и като порасне да я научиш да плете.

баф харесвам и чантата и рокличката.Манекенката ти е много сладка!

# 133
  • в баира
ven4i: Честито и да ви е жива и здрава!

баф:Рокличката е много готина, а моделът е за изяждане. Чантата е един път!

# 134
  • София
Честито, Ven4i !!!
Да ти е здрава внучката и да имаш много време за нея! Аз бях на 14, когато баба ми, ми показа синджир на една кука, просто така, да съм знаела, а аз толкова се запалих, че си купих разни списания и след седмица вече я учех как се съединяват мотивитеHeart Eyes

Научи и мен...

Общи условия

Активация на акаунт