Ето лятотото дойде - тръгвам с ПЛЕТКА на море :)

• 25 978
  • 317
  •   1
Отговори
# 75
Фифундрела - много добре се е получила роклята, заслужавала си е мъките  Laughing Но как стои така плътно? Все едно е от трико, на много тънки игли ли я плете?

Steisi  - преждата е Романа на Александър.

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 13:35 от zoo

# 76
Браво smile3501,чудесни неща сте показали newsm10.bulechka манекена ти е голям сладур.фифундрела и на мен ми е любопитно ,как се е получила толкова плътно плетката?

# 77
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Пак сте показали чудесии   bouquet Страхотни неща видях! Браво мацки!

Ето и от мен нещо:
лице
гръб

# 78
Честит празник!

poison_avi,  zoo, Фифундрела,  Bulechka™, tuly, anelya, Тити , страхотни неща сте направили!

# 79
В момента плета кръгли мотивчета за лампион, по метода на великденските гнездата, да видим какво ще излезе. Нещо от сорта ще е: http://www.flickr.com/photos/7949322@N04/3327610601.

Благодаря за идеята, идва ми страшно навреме.
Имам една такава крушка, за която мисля лампион. Бях загледала тази идея: http://www.lbclighting.com/mm5/graphics/prodpics/ULMOLRA-2.jpg
http://www.lbclighting.com/mm5/graphics/prodpics/ULMOLRA-1.jpg ,
 но това плетеното ми харесва повече. Представям си го в сребристо. Само трябва да измисля как да го закрепя и как да го колосам в такова съвършено кълбо. С балон ? И как колосвате, да ми кажете моля?
може и да закъснявам с отговора,но все пак.
след като се намотаят конците върху балона се намазват с лепило Ц200.Оставя се да изсъхне и след това внимателно се избутва да се отлепи балона(с дупето на молив)

# 80
  • в баира
ФифундрелаНо как стои така плътно? Все едно е от трико, на много тънки игли ли я плете?

Плетох я на № 3.5 и наистина е плътна, дори тежи.

# 81
Едвам ви изчетох, видях всичко, което сте изплели и ви поздравявам за красотите!  bouquet Все още съм на работа и нямам никакво време за плетки Sad

# 82
  • Пловдив
Здравейте!
Честит празник!
Всички сте показали страхотни неща!Поздравления!

И аз да покажа нещо - днес си обличах черния топ , ето го:

http://images.tani4ka.multiply.com/image/1/photos/10/600x600/20/ … mp;nmid=132462223

http://images.tani4ka.multiply.com/image/1/photos/10/600x600/21/ … mp;nmid=132462223

# 83
Честит празник!

Впечатляващи красоти показвате! newsm51
Не знам дали ще успея в тази тема да покажа рокличката,която плета,но с истинска наслада следя темата!

# 84
Може и да ставам досадна вече с присъствието си, но да отбележа, че много ми хареса черното потниче на tane. Нали си обичам черно и на една кука   Hands Clap
Poison avi - блузката ти е само за дънки  Grinning Интересно са се получили шарките с цветовете - малко вълнообразно.

# 85
carlinka05 изчисти си пощата защото немога да ти изпратя съобщение Simple Smiletane потничето е много красиво Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 21:11 от poli777p

# 86
Здравейте, момичета. Много хубави неща сте изплели Hug.
Ще ви помоля за малко помощ. Аз съм съвсем начинаеща и искам да изплета бебешки терлички за новородено. Намерих указания в един форум, но ми се получи нещо много безформено и огромно.
Дали някой от вас може да обясни как се плетат съвсем подробно  newsm12

# 87
момичета, имам един малко странен въпрос - притежавам стотици касетки с музика.
мислех да ги изхвърля, но душа не ми дава, като знам как ще замърсят.
та си помислих дали не е възможно да се оплетат от лентите някакви чантички напр. и така да се получи вид рециклиране ?

аз няма да плета, но ако някоя от вас иска да се пробва, нека ми пише на лични, ще й ги пратя като пощенските също ще поема.
искам да се отърва от тях разумно, ако е възможно. Peace

# 88
  • София
neky, в библиотеката - вж. първа страница - има кройки и подробни описания на терлички.

iviche, нищо не може да се плете от магнитна лента. Разтеглива е.

# 89
iviche, виж в сайта на НАПРАВИ СИ САМ. Мисля, че там съм попадала на някакви идеи за изделия от касетки.
Тане, много ми харесва потничето с тази контрастна подплата. Има ли начин да се сменя? Тогава все едно, че всеки път си с нова дреха.
Пойзън, интересно се е получило с тази плетка и райетата. Наистина тъмносиньото много ще отива на дънки. Grinning
Цяла вечер се опитвам да кача снимки в снимка.бг и ми се отговаря, че в момента не могат да бъдат качени. Наплив от абитуриенти ли има, що ли...? А днес момъкът от подписа ми направи забележителни снимки на елека. Утре смело ще го накарам да ме снима и с полата. Тя е по-лесна.
Забравих да ви похваля изрично Кайро-то на Статекс. Като им гредах тия лентички от сайта и си мислех, че е нещо оръфано като преждите от соц-а и на чилета, които тепърва трябва да навивам. Нищо подобно! Равномерна нишка, стегнати кълбенца като на турските прежди, подобаващ блясък. Абе, нещо им бяга цветовата гама и малко се различава от снимките, но това е рискът на пазаруването он-лайн. Чак завидях на Амели, че си го поръча.  Embarassed newsm56 Оттогава не ми излиза от главата. Дано и тя се включи скоро с впечатления как е на плетене.

Общи условия

Активация на акаунт