ЛЮЛИНските деца,подготвят се за първоюнска веселба!

• 13 468
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Сори за неприетите дечица, Hug нас догодина ще ни тресе тази треска, дано до тогава има някакво по-радикално решение PraynigАз работя в сферата на образованието, има ли някакво значение, че не съм чела критериите newsm78 Едва ли, пък и аз работя в частно, а те не се броят, защото ни водят бизнесмени Rolling Eyes
Моята бебка лепна варицела от батко си ,та голям зор видяхме докато отмине, вече ни останаха само заздравяващите пъпки, а бях чувала, че бебета трудно ги лови и я карат по лесно, но се оказа невярно.При баткото беше много по-прилично положението.
Е оплаках се малко и ми олекна, мерси, че ви има да ме "изслушате"  bouquet
Приятна вечер на всички Peace

# 76
  • София
Ееееееееее,това да го беше казала bifana,щях да разбера,ама ти,в твоето минало не е имало такива неща Joy Joy

Това, нали знаеш, че през носа ще ти излезе?

# 77
  • София
Момичета, добро утро!

Бях писала преди време, но сега пак! Моля добавете мен и сина ми в списъка на първа страничка! Аз съм Лидия, а той е Мартин и е роден на 25.01.2008г! Благодаря!

# 78
*Lili*   ще ви добавя,когато се цопна за дълго.  Blush
а в кой микрорайон сте?

# 79
  • София
Къде точно гледате кои райони ще си имат топла вода?

# 80
  • София
Не са райони, а няколко блока, които може би са свързани към 20 ОДЗ. Ние с Вени имаме щастието да живеем в един от тези няколко блока.

# 81
  • София
*Lili*   ще ви добавя,когато се цопна за дълго.  Blush
а в кой микрорайон сте?

В 10 люлин живеем! Преди обяд сме в градинката зад 121 блок, може и да се познавам с някои от вас! Simple Smile

# 82
  • София
Странно ако няма вода заради 20 ОДЗ , защото ние сме в 7-ми и нямаме , майка ми е в 8-ми и те нямат  Joy Joy Joy

# 83
  • София
Ъ? Ние ще имаме топла вода, даже и сутринта имахме.

# 84
Странно ако няма вода заради 20 ОДЗ , защото ние сме в 7-ми и нямаме , майка ми е в 8-ми и те нямат  Joy Joy Joy
Не, че няма да има вода заради ОДЗ, а заради това, че в ОДЗ няма да се спира водата , вързаните с него блокове ще намажат, ето официалногто инфо от сайта на Топлофикация:
Топлофикация София“ ЕАД уведомява клиентите от всички микрорайони на ж.к „Люлин” и ж.к „Обеля - 2”, че поради извършването на планов ремонт в Отоплителна централа “Люлин”, ще бъде спряно топлоподаването за времето от 0.00 часа на 25 май 2009 г. до 24.00 часа на 26 май 2009г.
Поради извършването на планов годишен ремонт по топлопреносната мрежа  ще бъде спряно подаването на топла вода в 28 сгради от ж.к “Надежда” – 6 част за времето от 11 май  2009г. до 16 май 2009г. Спирането на топлоподаването е обявено своевременно с уведомления, залепени във входовете на засегнатите сгради.
За извършване на планови реконструкции по топлопреносната мрежа ще бъде спряна топлата вода в 85 сгради от ж.к «Люлин» - 8 и части от 9 микрорайон за времето от 25 май 2009г. до 10 юни 2009г. Спирането е обявено своевременно с уведомления, залепени във входовете на засегнатите сгради. Няма да се спира топлата вода в 12 поликлиника и в блокове №№ 911, 912,909, 910, 913, 954, 955, 956, 957.
Поради извършването на планов годишен ремонт по топлопреносната мрежа  ще бъде спряно подаването на топла вода към 84 сгради от ж.к «Люлин» - 2 и части от 1 микрорайон за времето от 10 юни 2009г. до 22 юни 2009г. Спирането ще бъде обявено своевременно с уведомления, залепени във входовете на засегнатите сгради. Няма да се спира топлата вода към блокове №№ 001,004, 005, 010, 011, 012,020, 20-то ОДЗ, фирма «Гран при» и Окръжно електроснабдяване.

“Топлофикация София”ЕАД поднася своите извинения на засегнатите клиенти, за неудобствата, които ще им бъдат създадени.

Пресслужба “Топлофикация София”ЕАД

Пълен

# 85
  • София
аз питах за юли месец,нали по горе някой беше пуснал линк за плановите профилактики и две седмици Люлин няма да има топла вода.Нали уж вече нямаше да правят такива дълги профилактики?

# 86
  • София
Аз вече имам преведено майчинство!
Някой беше питал.... Party

# 87
  • София
Момичета линка, който е даден тук е за ПРОФИЛАКТИКА 2005 г. тази според сайта на Топлофикация няма да има. Само за някои блокове http://www.toplofikaciasofia.bg/novini

# 88
  • София
Ооо,мама Мони,зарадва ме!
Ние днес нямаме никаква вода,ни топла,ни студена.а сутринта имаше и топла,даже,забележете-даже се изкъпах. Mr. Green

# 89
  • София
Аз съм в 10 Люлин и вчера звънях, казаха, че няма да има 48 часа топла вода заради планов ремонт!

А видяхте ли дните на профикалтика: 13.07-27.07  Shocked

http://www.actualno.com/news_16686.html

Момичета линка, който е даден тук е за ПРОФИЛАКТИКА 2005 г. тази според сайта на Топлофикация няма да има. Само за някои блокове http://www.toplofikaciasofia.bg/novini

Извинете, момичета! Леле как се зарадвах като видях поста ти мама МОНИ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт