ИЗРАЕЛ 37

• 17 217
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там...
Така имаме залог:Ако спечеля аз и е момче Близначкова ще ми направи торта каквато аз поискам а ако тя спечели ще ми направи торта каквато тя поиска  Mr. Green Обаче понеже съм сигурна,че ще е малък Ментичко мога от сега да вляза в готварската и да избирам торта  Hug
Лайла тов хаверим ве хаверот  Hug

П.П. Незнам обаче ако Танчето спечели и са близнаци какво ще правим...  newsm78

# 121
Честито на именниците на патерица!  newsm51
Mentha , лек път и да си изкарате страхотно!  Peace Hug
мимикс, да от синагога е.  Wink Когато Mentha разказваше за Унгария беше пуснала и няколко линка. От там си я харесах и реших да я сложа за аватар.  Crazy
Boryana, много палаво коте имаш.  Grinning
На всички пожелавам един прекрасен ден!  Hug
petia911, ако е удобно можеш ли да споделиш с нас снимки за педикюра и червеният лак. Впрочем ммного ми допадна и новият ти модел за маникюр.   thumbsup
ПП.  Наскоро гледах едно предаване и много ме изненада твърдението, че първото нещо, което гледали мъжете в една жена бил маникюра.  Laughing newsm78

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 08:26 от basis

# 122
  • Някъде там...
Ставайтееееееее  Mr. Green И понеже ние тук си имаме разни плодчета,които по-късно ще се появат в Бг,то аз ви забърках лека закуска  Peace Някой друг да прави кафето  Grinning

# 123
Е,ако беше сложила диня,нямаше да откажа LaughingПъпеш и тиквички,така и не се научих да ги ям.Така на хубаво ми миришат,а при първа хапка ми се повдига!

# 124
http://bleed.blog.bg/photos/8292/cake173a.jpg
Здравейте, на всички Hug!!!
Черпя ви за вчерашния имен ден на моята Елена!!!  babydust7
Видях, че сте се сетили и ми е много мило!!!
(колегите ми пожелаха трето - момче да е...... kyllmg newsm57.....Няма да ми стигнат силите)

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 14:14 от imaina

# 125
  • Някъде там...
Дзак
Къде сте хора,топлото дойде и всички се изхвърчахте навън на разходка...
Аз бях на обяд в свеки..Учудих се ,че ни поканиха  newsm78 По-принцип се събираме с цялата рода а сега така в тесен кръг странно ми стана...И то каква била работата:Свеки работи в банка и говориха за кредит за къща.Те ще ни помогнат да си имаме наша къща  newsm44 Е разбира се ще мине доста време докато стане понеже трябва и моята работна виза а и някои други нещица да уточним с мъжо,но поне знам ,че има кой да ни подкрепи  Peace Не ми честитете защото нищо няма още за честитене,но просто исках да споделя с вас радостта ми  Hug

# 126
Бубе,душа искренно се радвам за теб!Виждаш ли,че малко ,по малко ще те заобича свеки Laughing

Само да си написала нещо лошо за нея,ще дойда до Израел и незнам кво ще те направя Mr. Green

# 127
  • Някъде там...
Аз никога не съм писала лошо за нея  Mr. Green тя пишеше за мен  Joy
Сега ще напиша обаче нещо лошо само и само да те видя в Израел на коктейлче някъде  Mr. Green Не забравяй да напишеш кога летиш насам   Mr. Green

# 128
Бедна ти е фантазията,колко бързо мога да си стегна багажа! Mr. Green

# 129
Краката не си  ги снимам обикновено, но пък следващия път може  hahaha

Абонаментът за фитнес може да се продаде  по интернет  втора ръка .Не е там работата обаче наистина. Simple Smile Най-често правените абонаменти за фитнес и за кънтри клубове са за година , по-рядко за 6 м.  и разни пробни има за по 3 месеца или по-малко (то вече  е малко необичайно , не е масово явление ).Свекър  ти в кой клуб  са , Мента ? Ние имаме приятели в "селото" , но там е огън и пламък по цени наистина ....Който играе тенис може да се  наслаждава , имат чудни  терени . Не  е за простолюдието там  Mr. Green . Луднали се бяха мацките по "Студио С (си) ". Имат и личен диетолог. До нас има "Лейди'с фитнес" - само за дами .Бяха правили промоция  за 3 месеца - пробен  абонамент някакъв точно когато майка беше тук . От време на време правят.Съседката ми там ходи. Има доста жени на около 50 г. , на които им идва екстра да са  само в дамска компания и сериозно да се  погрижат за себе си  без излишни младежки свалки и лиготии в някой друг  фитнес като "Шейп" - пълно с тийнейджъри , но пък обширно , доби уреди... Ех как ходих аз  по 3-4 пъти на фиртнес  преди . Дали един ден ще си спомня какво се правеше  Mr. Green .... Общо взето тренира народът ... На  вечерните обиколки пеша по обособените за това алеи са наслагали и химически тоалетни в  жълт  цвят . Доста китайци (работници от нелегалните) се навъртат там  hahaha ....

Боряна , лиБофТът пламна помежду ви ... не казвай , че  е  едностранна ....Но ако кажеш  ще се зачудим от коя посока иде тя ...От  твоя ли , от нейна ли ?  Mr. Green  Ако ще подават ръка - браво на хората ! Успех желая и да се подредят  нещата както ви е на сърце !  Hug

Шабат шалом !  Hug Ние сме на семейна вечеря . Как ми се  е дояло млечно ...халави. Другият път за "Шавуот" ще има млечни лакомства. Сега пак мръвчоци  Rolling Eyes , ужасТ вече !

# 130
Шабат шалом на всички и приятна почивка Hug

# 131
Забравих да се похваля ... Шахар (2г. и 3 м.) вече  е без памперс .Посещава тоалетната на Саги  Mr. Green. За  1 седмица успяхме да минем от памперс на гърне и на тоалетна. Може би е вярно, че момиченцата са по-бързи и по-рано свикват. Може би пък е индивидуално. При нас беше така - по това правило.Тази година ще си пътуваме за БГ като големи хора ...така  де ! Щом ще плащаме 4 билета  и ще се броим за големи - нека да сме големи   Grinning .

# 132
браво Пете,децата са умни и знаят кога.Сладурка е усетила момента. smile3501

# 133
Аааа  Борянка нещо е много нечестно с печалбите  Crossing Arms която и да спечели все аз правя тортата ....ама нали съм добра душа  Wink ще ти приготвя каквато пожелаеш  Hug
Червен лак на краката досега не съм слагала  Rolling Eyes с нетърпение чакам снимките на Петя  Simple Smile тя до сега само ноктите на краката не си беше снимала  hahaha а Петя ? Аз лятото слагам само безцветен лак, а на палците си рисувам по една маргаритка  Flutter
Браво на Шахар  Party  Heart Eyes и при нас момиченцето свикна по-бързо  Wink махането на памперсите и прохождането ми бяха най- трудните моменти ... Crazy  Whistling

# 134
  • Някъде там...
Аааа  Борянка нещо е много нечестно с печалбите  Crossing Arms която и да спечели все аз правя тортата ....ама нали съм добра душа  Wink ще ти приготвя каквато пожелаеш  Hug

Е как реши,че е нечестно  newsm78 Аз толкова време го умувах  Crossing Arms Даже си мислех,че все аз съм прецакана понеже искам не искам трябва да ям торта  Whistling

Днес да не би да е празника на дядо Хаджи,че не се е появявал цял ден  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт