Хриска децата наистина са ужасно чувствителни, но споко не сте я травмирали (едва ли сте си крещяли истерично). Аз може и да съм Ви разказвала, но ще разкажа пак - един ден гледам "Море от любов" и един войник от нашия контингент в Афганистан (мисля че беше) беше помолил екипа на предаването да изненадат бременната му , чакаща всеки момент да роди съпруга като знак на уважение, любов и подкрепа към нея. Така де ама Наталия се договорила с болницата и снимаха самото раждане (секцио) на бебчето, а аз като видя раждане на бебче и почвам да рева от умиление (от както се помня съм така). Вики седеше срещу мен и се смееше , и в момента в който ме видя, че рева така се разплака милото, че едва съм я успокоила. После цяла вечер ме наблюдаваше внимателно да не би пак да ревна.

А местенето на офиса и единия месец без кола си имат и своите добри страни, посвалила съм някое и друго килце. Ей ме на наскоро снимана:

Вчера почти си влязох в едни стари дънки и бях особено щастлива, още 6-7 килца и ще съм пушка.
И все пак се гордея със себе си, защото за 9 месеца съм свалила 34 килца (близо 4 кила месечно) Гале това което ти се е случило е ужасно
А постъпката на майка ти няма да коментирам.
Оправяй се бързо и ако се налага ваксина действай, дори и да трябва да спреш да кърмиш. С тия работи шега не бива. По-добре здрава и щастлива майка, отколкото кърма от болна такава ( а всъщност незнам дали е редно да кърмиш при това положение, питай лекарите). Стискам палци всичко да мине бързо и леко

В тази жега си стоим вкъщи на хладничко. Не ми се мисли какво ще бъде през юни, юли и август. В началото на юли мислим да го заведем бебока на море. Много смешно писука, иска постоянно изправен, прави опити за пълзене, но по-удобно му е да подскача седнал и така да се предвижва. С проходилката пада голямо търчане напред-назад. 

.
. Ама Ивайло нали е мъж и не ми обърна внимание
.
Сега трябва да го заведа на море и планина за да поукрепне малко.Не знам от къде ни си лепна тази болест.Баткото го пратихме на Стражица при майка ми и за него ми е мъчно.А в понеделник ми почват очните,направо една голяма каша си е в къщи.
Изглеждате прекрасно тримата
Аз пък напоследък съм се сдобила с пеперуди у дома и не знам от къде идват. Изхвърлих всички брашна, грис и тем подобни но те пак си летят
ейййй много упорити говедца 

Иначе в нашия квартал преди редовно пръскаха и имаше бележки във всяка градинка, че е третирано против кърлежи, ама последните месеци не съм виждала и резултата е налице - личната лекарка каза, че доста пациенти от квартала идвали да им вади гадините. Пак добре, че не беше на някое от децата