Слънцето все по-силно пече, АВГУСТинчето се стяга за море!

• 19 193
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Ехоооо здравейте Simple Smile

Хриска децата наистина са ужасно чувствителни, но споко не сте я травмирали (едва ли сте си крещяли истерично). Аз може и да съм Ви разказвала, но ще разкажа пак - един ден гледам "Море от любов" и един войник от нашия контингент в Афганистан (мисля че беше) беше помолил екипа на предаването да изненадат бременната му , чакаща всеки момент да роди съпруга като знак на уважение, любов и подкрепа към нея. Така де ама Наталия се договорила с болницата и снимаха самото раждане (секцио) на бебчето, а аз като видя раждане на бебче и почвам да рева от умиление (от както се помня съм така). Вики седеше срещу мен и се смееше , и в момента в който ме видя, че рева така се разплака милото, че едва съм я успокоила. После цяла вечер ме наблюдаваше внимателно да не би пак да ревна.  Heart Eyes
А местенето на офиса и единия месец без кола си имат и своите добри страни, посвалила съм някое и друго килце. Ей ме на наскоро снимана:

Вчера почти си влязох в едни стари дънки и бях особено щастлива, още 6-7 килца и ще съм пушка. Wink И все пак се гордея със себе си, защото за 9 месеца съм свалила 34 килца (близо 4 кила месечно)  Mr. Green

Гале това което ти се е случило е ужасно  Shocked  Как по дяволите тая гад се е закачила за гърдата ти? Аз такова чудо не съм виждала на живо и дай Боже да не виждам никога  Praynig А постъпката на майка ти няма да коментирам.  Thinking Оправяй се бързо и ако се налага ваксина действай, дори и да трябва да спреш да кърмиш. С тия работи шега не бива. По-добре здрава и щастлива майка, отколкото кърма от болна такава ( а всъщност незнам дали е редно да кърмиш при това положение, питай лекарите). Стискам палци всичко да мине бързо и леко  Praynig Hug

# 91
  • ....от ляво до десния завой...
Как сте, хора? Wink
Скоро не съм наминавала. На последната консултация моето Бориси се оказа 10100грама и 74см.
Всичко ни е в норма. Успяхме да си паднем на главата - миналата седмица. От днес се храним на детската млечна кухня. Всичко му хареса, преяде, та и върна... Whistling В тази жега си стоим вкъщи на хладничко. Не ми се мисли какво ще бъде през юни, юли и август. В началото на юли мислим да го заведем бебока на море. Много смешно писука, иска постоянно изправен, прави опити за пълзене, но по-удобно му е да подскача седнал и така да се предвижва. С проходилката пада голямо търчане напред-назад. Grinning
Ето една снимчица да не ни забравяте :

Спокойна нощ на всички и поздрави от нас! Hug
~~

# 92
  • София
Здравейте,мамчета!

От разходки немога да седна да напиша някой ред Rolling Eyes

Интрижке,много си хубава на бала и се радвам,че си изкарала страхотно Simple Smile

Бизу,честито ти християнче Simple SmileЗаглавията,които си предложила са много добри Peace

Асе,на Вики опашчиците са страхотни Heart Eyes

Галка,надявам се да си се оправила и да няма последствия от кърлежа Praynig

Мамадона,честито зъбче на Дениско Grinning

При нас всичко си е нормално.
Май го мъчи зъбче моя Бобчо,малко е нервен и горният му венец е подут и побелял.С пълзенето доста напредна,движи се като торпедо щом има определена цел.
Продължавам да го кърмя през деня 4-5 пъти и нощем 1-2.Аз също забелязвам,че по-малко пишка напоследък,но определено го отдавам на жегите и на обилното потене от негова страна.

Ето и да ни видите с Боби,че отдавна не сме се показвали Mr. Green

# 93
Галка, ужасно е това с кърлежа. Аз също съм си намирала, но не хванат. Не мога да повярвам, че майка ти е постъпила така  Shocked. Въобще не мога да повярвам, че една майка би постъпила така! Какато и да е, важното е да си добре. С това повръщане много ме притесни, дано всичко е ок  Praynig.
СМГ, много хубави снимки, личи, че сте си изкарали страхотно. А децата ти са големи бонбончета   Heart Eyes.
Чакаме снимки от Мамадона и Барабар  Naughty.
Бизу, страхотни са предложенията, включих ви в заглавната страница  Peace.
Асе, и аз го гледах това "Море от любов" и аз ревах  newsm45. Ама Ивайло нали е мъж и не ми обърна внимание  Crossing Arms.
А двете Бобита колко са пораснали и какви са сладури само  Heart Eyes!
Аз имам малко насекомски проблеми, ама така е като живее в къща човек... Имаме си стоножки от време на време, ама удрям им по един чехъл и заминавам. Вчера обаче в коридора намерихме едно нещо дълго около педя, тлъсто като червей и със много крака Shocked. Добре, че мъжо си беше в къщи та му видя сметката. Само да уточня, че имам фобия към всякакви буби без мухи и мухоподобни. Няма да ви казвам, че щях да припадна и цяла вечер не съм спала да оглеждам тавана и стените. То и сега хич не ми се ляга, ама няма как...
Лека вечер на всички!

# 94
  • Варна
Добро утро на всички!
Кафето днес е от мен да ви е сладко!
Очертава се хубаво време и  се стягаме за хайманосване!

# 95
Хелоууу  Hug

Асе, Буби страхотни сте. Свалям ти шапка за свалените килограми, ти си много амбициозна жена  Simple Smile

Пинки, много сте сладки! Ели и Бориси също. Навъртайте се по-често  Heart Eyes

Пепчо, мерси за кайвето  Hug

Бланш, къде изчезна  Rolling Eyes И Ани, и Брит, и Мелфин, няма маса хора  Thinking

Аз получих едната партида със снимки от Кръщенето, сега дърпам и другата, много скоро ще ви зарадвам   bouquet

# 96
Здравейте и от мен!
Аз малко рядко се включвам,но за съжаление имам доста лоша оправдателна причина.Вчера ни изписаха от болницата,Цецко имаше вирусна пневмония.Милото,толкова много го набодоха. CryСега трябва да го заведа на море и планина за да поукрепне малко.Не знам от къде ни си лепна тази болест.Баткото го пратихме на Стражица при майка ми и за него ми е мъчно.А в понеделник ми почват очните,направо една голяма каша си е в къщи.
Ми това е за сега от мен.Отивам да се развихрям  в къщи.Желая ви лек и спокоен ден. Heart Eyes

# 97
Ето няколко кадъра и от мен... щото нали сме се заели да запълваме темата   Grinning

С 2 бебешки бисквити Емо и татко му спечелиха сърцата на патки и лебеди

Тук на една веранда на едно ресторантче на едно езеро на края на света... Идилийка Simple Smile

И на водопада Gullfoss (един бог знае как си го произнасят и това)... малко повече мама, отколкото Емо

Ако сте любопитни, има още малко снимчици на ivomaria.multiply.com
Добре, аз се записах, сега е ред на Барселона Wink

# 98
Добро Ютро и от мен!  Hug
Пропуснала съм явно доста, сега разбирам, че Ади вече е кръстен - честито Ели!!!! Да е праведен и смирен християнин малкия сладур!!!   bouquet
Барабар също скитала по света, ама къде  newsm78 Изглеждате прекрасно тримата  Heart Eyes
Данида  Hug за теб и Цецко!!!
Ел и аз изпитвам ужас от такива твари, представям си ако видя у дома  Sick Аз пък напоследък съм се сдобила с пеперуди у дома и не знам от къде идват. Изхвърлих всички брашна, грис и тем подобни но те пак си летят  #Crazy ейййй много упорити говедца  #Cussing out
Пинки добре, че пусна снимки - съвсем ви бяхме забравили  Wink Голям красевец станал Бобчо  Heart Eyes
Синдарела не мога да повярвам колко много ти е пораснала косата  Shocked А Борис също много е пораснал и изглежда много мил!!!  Flutter
Асе евала мила, супер гадже си станала!!! Ти свали толкова много - браво  smile3501
Буби и ти си трепач миличка - като абитуриентка си  newsm68  smile3521
Гале как си???  Hug а за майка ти ще го оставя без коментар, че .... #Cussing out #2gunfire
Айде лек ден от мен, аз отивам да изписвам малката Моника и да й наръфам малкото бебешко гъзенце!!!  newsm48

# 99

Заповядайте Hug
Още знаете къде  Heart Eyes

# 100
  • В чуден свят с четири Слънца
Bizu, много сте готини с Ади, пу, пу, отивам да видя още от "знаем къде-то"  Grinning

Аз вече съм добре, благодаря ви за подкрепата Hug Hug Спадна ми подутото от гадния кърлеж. Ох, такава фобия имам от гадинки, и точно мен да си избере да яде  Sick. Това нещо си беше забило муцуната в кожата ми и само едни крака мърдат давън, Боже, потрисам се от гнус и ужас като си спомня.  Sick Момичета, преглеждайте се, и бебоците също, в София има необезпаразитени градинки все още, Банишорските са такива.
Обадих се в центъра по паразитни болести, ще се тествам за Лаймска болест сред 20 дни, толкова бил инкулационният период и ако има нещо, ще пия АБ. Та сега освен да чакам, нищо не мога да предприема. Дано съм попаднала на незаразен кърлеж  Crazy Иначе в нашия квартал преди редовно пръскаха и имаше бележки във всяка градинка, че е третирано против кърлежи, ама последните месеци не съм виждала и резултата е налице - личната лекарка каза, че доста пациенти от квартала идвали да им вади гадините. Пак добре, че не беше на някое от децата  Grinning
Още,  посъветваха ме от центъра по паразитите, като излизам на разходка, да съм си пръскала дрехите и крачолите с пудра за кучета  Shocked Пазела много ефективно. Чудя се няма ли нещо за хора, което да мажа/пръскам  newsm78

Ковачева, децата са чувствителни, дори и да не изразите външно емоциите, те ги надушват, камоли да видят и чуят разправии. Но чак пък да сте я травмирали, не ми се вярва. Михаела също плаче всеки път, когато батко и ревне, ама така неутешимо плаче, че ми е по-трудно нея да успокоя, от примерно ударилият се бати.
Мен ме видя няколко пъти да плача, и  и потрепери брадичката веднага. Аз като видях това, през сълзи се опитах да се усмихна, ама нещо явно не ми се е получило, и тя като ревна...И после както Пуканка Асето, все ме следеше да не би да заплача пак.

Всички бебоци са много хубави, Августинчетата са си най-най  Grinning

А да кажа за мойта мама, че миличка я изкарах ного черрна. Тя всъщност е много добра и всеотдайна, само че за съжаление цялата и обич и грижи са насочени към сестра ми. Добре че това не ни е развалило взаимоотношенията, със сестричка много си се обичкаме  Heart Eyes.  Аз откак се помня, все съм на заден план, но мислех, че съм много чувствителна, че съм леко параноична, и затова така ми се струва. Ама и на всички около мен им прави лошо впечатление и питат "що така, да не си осиновена...", ама както и да е, аз съм го приела отдавна, само понякога, когато съм много на зор и ми избиват нервите  Crazy.
Та в тоя ред на мисли, все се възхищавам на Танчето, най-младата ни мама, как си се грижи за Мартинчо и през ум не  минава да го запрати вдън гори тилилейски. Браво Танче. Моята мама ме е родила "рано", не е била "готова" , не ме е искала силно и като съм се родила ме е пратила на 300 км. при бабите и дядовците, чак след 3 години е отишла да ме види Cry
А после, като "пораснала", взела много да иска да има бебе, чакала сетра ми 4 години да я зачене, все не ставало. После си я гледа до 5 годинки, без да я отделя от нея.
По тази причина може би прекалявам с грижите по Миши, не я оставам да плаче никога, не я отделам от мен, спи върху мен дори, ама като знам колко ми е липсвала обичата на МАМА... А и мисля, че здравата връзка между майка и дете започва да се гради още от самото раждане и първите години са критични.

Мамадона, честито ви зъбче  Grinning  И аз много се зарадвах на Мишиното първо зъбче, а после ме обзе една носталгия, голяма кукандела съм станала  Crazy Не исках да повярвам, че това може да е последното "първо зъбче" Наскоро Миши ми каза МАМА, съвсем съзнателно, гледайки ме в очите, и това не искам да ми е последното "първо МАМА"...толкова са прекрасни тези моменти, времето лети много бързо, децата растат неусетно...Много искам поне още веднъж да изживея всички тези прекрасни мигове  Praynig

Айде стига съм писала, че се улях. Отивам да ви доизчета, да не пропусна нещо   Grinning

# 101
  • София
Бизу, страхотни сте двамата с Ади!!!А, и София не отстъпва-кукла е тя Grinning

Галка,радвам се,че при теб всичко е наред и дано наистина кърлежа не е бил заразен PraynigЗа разказа за майка ти нямам думи просто....

Барабар,Емо много е порастнал,а местата които сте посетили са красиви Simple Smile

# 102
  • Бургас
Здравейте! И аз от тези разходки не мога да се вредя да пиша във форума. Гледам, че и доста други не пишат напоследък  Wink
Бизу, честито християнче! Да ти е жив и здрав и много послушен! Много сте хубави на снимките.
Галка, дано да няма последствия това ухапване от кърлежа. Много неприятно. Направо тръпки ме побиват като си го помисля. А за твоята мама просто нямам думи  Hug
Дони, честито зъбче на Денис   Heart Eyes
Асе, браво за килограмите! А косата на Вики изобщо не я барай, страхотна е така!
Пинки, много е пораснал Боби, а ти изглеждаш много добре  Grinning
Барабар, Емо и той е пораснал и доста се е разходил май Simple Smile

Христо и той цяла нощ се стряска, въртя и проплаква насън и в резултат днес му изби ПЪРВИЯ ЗЪБ!
За подстригването - Христо сигурно няма да го подстригваме късо. Само покрай ушите може малко и отпред ако много му порасне. Иначе той има една перушина само  Laughing
За обувчиците - Христо се сдоби с едни сандалки на Капчица. Ортопедични с твърда пета и подметка. Много удобни изглеждат и той ходи с тях доста Simple Smile
Лека вечер на всички!

# 103
  • София
Poppi,честито първо зъбче на малкия Христо Peace

# 104
danida82, много неприятности са ти минали през главата. Дано всичко остане зад гърба ти и само хубави неща ви предстоят  Hug.
Барабар, страхотни снимки. Емо е много пораснал и е страшен сладур  Heart Eyes. А този водопад е много красив, много ми се ходи на такива места. Завиждам ви благородно на теб и Мамадона, аз не съм излизала от Б-я  Rolling Eyes.
Бизу, страхотни сте с Ади и малката Софи разбира се!
Галка, много се радвам, че си добре, бях се притеснила за теб  Hug. До колкото разбирам си имала не леко детство и шапка ти свалям, че правиш всичко възможно децата ти да не изпитат това, което си изпитала ти. Нищо не оправдава държанието на майка ти според мен, но няма да продължавам, защото сигурно ти е достатъчно неприятно. Едно силно  Hug.
Честито първо зъбче на Ицко! Да са много здравички и белички и дано без проблеми да изникват!
Ивайло и той много неспокойно спи, буди се по 100 пъти вечер и мрънка, върти се, иска цица и т.н. Явно докато не излязат всички зъбки ще е така Rolling Eyes.
Лека вечер на всички!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 23:06 от Ellle

Общи условия

Активация на акаунт