Споделете 107

• 24 305
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • вкъщи
аа  имам две стигат ми Laughing Laughing Laughing

# 121
Евичка, аз не съм новината но все пак много благодаря  Heart Eyes Честита племенница!
В очакване сме втората нова бременна да се разкрие.

Йовета (адашки ли сме?) и аз имам две, никой не е застрахован  Mr. Green

Сънувах огромни скорпиони и други подобни гадини в XXL размер. Нападаха ме. Добре, че трябваше да стана рано.

# 122
Ета, Ева, благодаря за пожеланията! Ева, нека да е здрава и усмихната племенницата ти! Hug
Някой каза, че ДжейДжей е втората нова бременна. А Волфио получава целувка по козята брадичка. Mr. Green
На работа съм, обаче няма с кого да работя.
Ета, да си давала обещание, което нямаш намерение да изпълниш? Спало дупе - сън брало. Grinning

# 123
  • До хладилника, който обичам
Мишон, честито. На втората бременна - никой не признава дотук! - честито. Дано каже коя е тук, че в отчетните не ми се чете Grinning

Ненавиждам сутрините, в които трябва да правя изследвания и да стоя без кафе Crossing Arms

# 124
  • До хладилника, който обичам
Мишон, можеш да кръстиш бебето на мен.
Мишон, обезателно го направи.
Разумен и правилен ход.
Аз също реших да кръстя моето Филимона - на Флор. А тя обещава в замяна да поеме нощната смяна първите 6 месеца!

# 125
Бу, ЛаЛече лекцията във Врна била много успешна, ми каза приятелка, която присъствала. Благодаря за пожеланията. Simple Smile
Само дето не знам Флор що за цвете е, но аз вече съм измислила имена, без да гледам в "Имената". Мисля, че ако устискам ще е момиченце. Heart Eyes Освен това ако ангажирам Флора за следващите шест месеца, няма да има кой да ви боде по гъзеца половин година. Mr. Green

Флоро, да не се казваш Филимона, ма? Да отиваш да си сменяш името веднага. Laughing

# 126
  • Казанлък of all places
Кажи сега, откъде имаш такива картинки за автарите си?
Малкият ми син. Това съм аз, нарисувана с извинението, че нямал пастел със същия цвят като блузата ми.А предишната картинка беше котарака Арапчо/Ляпчо известен още като Пършо.

# 127
Честито на бременните! Лека и безпроблемна!
Първо да се отчета -  не съм бременна.
Второ: Честит имен ден на всички с името Елена и Константин! Много здраве и благополучие!
Трето: Споделям, че довечера синковецът завършва предучилищна група. Ще имат тържество, в което неговото участие за пореден път е сведено само до присъствие. Ядосана съм много! Омръзна ми да гледам все едни и същи деца да участват в програмата - любимците на учителките. Останалите дечица седят като публика. Това вече 4 години се повтаря на всяко тържество! Единствено доброто ми възпитание ме спира след всяко представление да навикам даскалките. Отделно че като им знам тъпия селски манталитет - после ще си го изкарат на детето ми...
Честно казано, мисля довечера да не присъствам, да си взема детето и да се махам.

# 128
Миш, ако Флор не те устройва, спокойно избери някое име от компанията, все ще нацелиш.
Пършо от пършив ли е?  Laughing На едни приятели котката се казва Бъхлин.

# 129
Мишонек, къде видя козя брадица бре! Радвам се, че се радваш. Пожелавам ти без киселини!
Опс, коремът ми се показал.

# 130
А, Волфио, тази символика от дясно е извор на живота, ша знайш. Лозичките с узрялото грозде, издигнали се от земята до небето - козя рабта. Mr. Green И си прибери корема - всичките сме млади тука - младежи, млади майки, млади бременни и млади пенсионери. Simple Smile

# 131
Мишон, аз ако съм на твое място и е момче, бих го кръстил Тончо.
Честито  Hug

# 132
  • Казанлък of all places
Пършо от пършив ли е?  Laughing На едни приятели котката се казва Бъхлин.
Моля, моля! Дедо Пршо беше хрватски национал , може и още да си рита човека в националния отбор на Хрватска по футбол! Пършо обаче е с опериран ляв крак, който беше обръснат и сега се окосмява много странно...затова от Лорънс Арабски се префасонира.
Да споделя, че куту бях бременна с голямото дете и всичките много се шашкаха как , аджеба, ще кръстя първото внуче в двата рода , бях казала да си изберат между Хигиенка ( Христо+Генка) и Химикалка ( Христо+ Милка). И Стругар предложих, ама казаха,че било професия...

# 133
redsonja, май навсякъде се случва това в детските градини, а после и в училищата.
Но за детето ти ще е празник. Grinning  На моят син участието му се свеждаше обикновено до две, три реплики и пак беше най-,най- в нашите очи. Правехме си купон след всяко градинско тържество. Децата гледат от друг ъгъл и слава Богу!
Честито на празнуващите днес!
Денят ми е прекрасен.

# 134
Е Мишон ако го кръсти Тончо, за мен какво, остава Дончо?

Общи условия

Активация на акаунт