Споделете 107

• 24 302
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Оставих темата с една и я намирам с цели две нови бременни! Егати скоростта!
Хайде лека и от мен!  Grinning

# 91
  • Русе
С тъмни е.
Като нищо ми е бил гладен мъжът. По това време е на работа и най-вероятно е гладен, миличкият ми  Heart Eyes

Много се радвам за добрите новини тук. Живи и здрави!  Hug

# 92
И аз съм с тъмни Вълк, и медиум съм. Каква е връзката, че ми стана интересно?

# 93
Аз пак не разбрах, освен Мишон коя е другата бременна? Иначе на Мишон, честито, лека и безпроблемна!

# 94
Със светли очи хората не са медиуми. С тъмни може би са. Гледай филма Една жена на 33. През соца беше култов филм. Гледах го във кинозала, и на следващия ден цензурата го отряза. Във филма се мярка една моя бивша състудентка с огромен бюст. Тогава силикон нямаше. Като влезе в аулата, и наставаше мъртва тишина. Във филма излиза от един басейн и се мазни - другарю професор, другарю професор. Та там датанцето на главната героиня беше силен медиум и те се допитваше до него, без да му казва за какво става въпрос Това да? да.
Мишон ще роди Мишо, а JJ - Джей.
Кусах си ягодите. Първите занесох на Вълчето, вторите дадох на Вълчицата.

# 95
  • София
Айде, честито на новозабебените!  Hug Лека и безаварийна!  Mr. Green

Споделям слънчева и красива Стара Загора, лек шопинг и чудесни впечатления от един местен индивид!  Hug

# 96
Джей, потвърди ли или са само съмнения...предвид последните посетени от нея мероприятия лекинко се съмнявам  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 97
Мерси, Вълк. Живот и здраве, през ноември, може го гледам- съвсем навреме Simple Smile

# 98
Честито!!

Все се надявах тази година сенната хрема да прескочи сина ми-
как се мъчи милия,,

# 99
Мънки, нямате ли възможност да го качите за малко в някоя хижа нависоко.
През 1981 година оставих един немец на хижа Безбог, свиреше на валдхорна в симфоничкия оркестър на Карлмарксщат, хремата му секна веднага. Оставих му два пакета цигари Слънце без филтър и две бурканчета лютеница. Може още да е там. Питайте за Фридхелм.

# 100
Ох.. кажете ми Халкидики на колко км е от Катерини? Отчаяна съм вече...  Praynig  Rolling Eyes

# 101
http://www.wolframalpha.com/ Разгледай тая търсачка, би трябвало да може да пресмята разстояния между различни точки

# 102
Вълк--идеята е супер,,
но, неосъществима на този етап
сина е кандидат-гимназист
предстоят изпити юни месец
Догодина живот и здраве--ще  го пратя  на планина

# 103
http://www.wolframalpha.com/ Разгледай тая търсачка, би трябвало да може да пресмята разстояния между различни точки

Мерсиии   newsm20 newsm20

# 104
  • Казанлък of all places
За един ден да ви оставя и глей 'кви сте ги натворили!
Споделям умора и задоволство.

Общи условия

Активация на акаунт