Споделете 107

• 24 315
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Бе пише учебна, пък не знам.

# 646
О, Даф, чудесна Ния! Да ти е здрава и да бъде винаги джедай по душа. Освен това е родена на дата, на която са родени двама мои любими човека  Grinning

Да ви кажа, тази сутрин тъкмо приготвих млякото за котенцата и ми се обадиха, че трябва да мина отдругаде, та така и не можах да им го занеса...вярвам, че са добре и че утре ще ги заваря, а вече за утре може да им приготвя нещо по-така специално.

А днес е Спасовден, всички млади булки да се оглеждат, че не се знае откъде може да им излезе късмета  Laughing

# 647
  • Варна
Мерси на всички!
Естср, с тия котки ме подсещаш да споделя за нашия квартален котарак. Няма такова животно - съска и напада хора, ходи като рис, не като коте, в размножителния период изпосталя, предполагам, че всички женски в махалата са негови. И най-смешното е, че кучето, което живее пред блока, като го види, го заобикаля странично и внимателно  Laughing

# 648
  • България-Швейцария
Специално за детската градина учебната е по-скоро календарна, работят и през лятото.
Но не правете грешката да си пращате децата в частна градина, ако нямате намерение след това да продължат и в частно училище.
Скъпият направи още по-голяма, премести големия в държавно след трети или четвърти клас, продължава да му побелява главата от последствията.

В тоя ред на мисли за цени, стандарт на живот и оливане - лекото ми здравословно проблемче ще ми струва 600 лв.
Можех да се опитам да мина и през каса (възстановили ми били правата, брех!), но докато се доредя до подобно качество лечение със сигурност проблемчето ми нямаше да е вече толкова леко.
Логично възниква въпросът - ако ги нямам, к'во правя?
И тъй като съм се оказвала в подобна дилема (дано не ми се случва никога повече!) си пазя работата със зъби и нокти, като се налага вися по нощИте, наваксвам си със спане когато има възможност и така. Пък ако ще да спорим с един познат как на моята възраст би трябвало да ми стигат до 6 часа сън Whistling. Казах му - стигат ти на тебе, чиновник с регламентирано работно време, който в 5 следобед си е в къщи, в нашия офис природните закони ги оставяме пред входа.

# 649
Хаха, абе котараците не са шега работа. Ще го заобикаля я, като Манчестър Барселона ще го забоикаля  Mr. Green

# 650
Бе чел съм легенди за една порода котки, дето като срещнат куче, вадят нокти, свиват уши и атакуват. Десет килограма котарак е съвсем приличен. Ту ги пишат невска маскарадна, ту руска маскарадна. http://forum.dog.bg/lofiversion/index.php/t3195.html.

# 651
Дафодиля, Ния е прекрасна! Да ви е жива и здрава!  Grinning

Онзи ден ми направиха акт за спиране на забранено пред Централна Поща. То в околността позволено място няма, нито пък паркинг, ама кой го интересува...
Майка ми ме уплаши с някакви 300лв за Наказателното постановление, някой има ли идея с колко горе-долу ще ме одрусат?

# 652
Дали може някой тук да си ме представи с искрящо жълти латексови ръкавици, държащи валяк с жълто-зелено мече, напоено с отровно зелен латекс /тонирането е случайно, заклевам се/. Не може, защото няма идея как изглеждам без тях. Така въоръжена обаче съм тооочно за лице на м. Май в еротичен календар на последния луд фен на ФК"Добруджа". Но освен зрелища, свърших и добра работа. С това споделяне слагам надпис under CONSTRUCTION или иначе казано "под конструкция". Началото е зелено, краят ще е в по-узрял цвят.

Искам да споделя и непрекъснати провокации да си имам второ дете. Ето само някои от тях: не ми се ходи на работа, занимава ми се с безумното поведение на новородено, на РД на Горд доведоха едно бебе, с което се влюбихме от пръв поглед, сега пък хайдутката ме разтопи като сладолед с онова клипче. Апелирам - моля, спрете това.

Иначе денят ми започна лошо. Известно време след полунощ се пробудих само за да науча, че МЮ са загубили мача. Знаех си. Не обичам да съм права, казвала съм го милион пъти.

Даф, жива и здрава да ти е хубавицата!
Джул, стисках се, стисках, ама най-накрая ще ти предложа. Смяна на местожителството?

Прострях.

# 653
Lyusil, искам генерално да го сменя. Не просто града. Ами държавата. Това на нищо не прилича вече.

# 654
То и в чужбина не е цвете май в това отношение, като съм ги чела по чужбинския форум newsm78

# 655
Специално за детската градина учебната е по-скоро календарна, работят и през лятото.
Кой те излъга?

# 656
Абе, Ео, по-зле от тука няма. Изключвам Сомалия и подобни. Няма такова ебане, просто няма. Извинете, груба съм, ама наистина ми дойде в повече всичко.

# 657
Джули, сигурно ти е хрумвало и дано не досаждам с предложения, но все пак. Може би имаш приятелка с малко дете, която така и така е в майчински все още, а има нужда от пари. Не, че мнението ми е меродавно в случая, но не е ли опасно да оставяш децата на човек, когото не познаваш, или познаваш откъслечно. Confused И наистина ти съчувствам, пускам Ния в частната градина и въпреки добрата подготовка и старанието на хората там, тя все е болна, а парите си вървят.

# 658
Мишон, мисля и по тоя въпрос, но нямам решение за момента.
Благодаря на всички ви за разбирането.
Иде ми да крещя и чупя вече.

# 659
  • София
Даф, много ти е сладко детенцето Simple Smile жива и здрава да е

Естер, каква е тая легенда със Спасовден?

Общи условия

Активация на акаунт