Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 8

• 29 829
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
О, недей рискува, че после милионите хвърчат.  Mr. Green

# 601
Валерия, жива и здрава да си Hug  bouquet
Аз съм си го мислела това преди за черния пазар, но тогава директора ми не беше такъв и не исках да го сменям. Сега обаче като накупувах животни за джунглата ми посвършиха парите и най-накрая склоних да си назнача такъв с нелегални сделки. Е, не му е много дълга линията, трябва да го сменям, но вече два дни продавам разпространени животни и не съм имала проблем. Та наредих се на търговете, дано да имам късмет и там, че вече наистина ще лудна.

# 602
Моят директор нелегални сделки е с 69 % и надница 261 лол. Искам да го сменя, но все попадам на оферти с ниски надници и сигурно са по зле от моя. Но продължавам да търся. Днес подобрих специалната клетка на влечугите в джунглата, остава да подобря тези на насекомите и водните и до 6 дена се надявам да мина 33 ниво, че доста се заседях на него. После мога да започна да се пробвам на търговете като посъбера малко лол.

# 603
  • Sofia
Не винаги цената е решаващия фактор, моя е с доста по-ниска заплата от твоя, но е на 95%, на късмет е работата.

Я да си подбутна питането, че като редактирах одеве явно не ме прочетохте:

Може ли да ви помоля да погледнете на Дуци зоопарка: http://RadinaBambina.mondozoo.com тъй като тази седмица ми го е оставила да и го наглеждам и аз реших да и събера някой от липсващите златни медали, но колкото и подобрения да правя не ми дава злато за Най-добра архитектура, явно аз нещо пропускам, но не виждам какво.
А честно казано съм забравила след какви подобрения се взима този медал.

# 604
Не съм сигурна дали това има значение за този медал, но минифермата е на второ ниво, така че сигурно е е хубаво да се вдигне, така или иначе.

# 605
  • София
Зам че за архитектурата има голямо значение и отдел поддръжка как са....виж да не е там проблема.....
пообучи някой ако позволяла, всички да са майстор тричко...да не са излишно много или пък много малко....

# 606
Бухтичка , а носорозите взе ли? Аз сега съм на тях. Днес някакъв свет4о ми вдигна носорога на 1 104 082 лол. Останаха ми още 2 мъжки и 1 женски да взема, 3 женски биволски чапли ( за тях направо не знам), 1 орикс и 1 саблеклюн и вземам медала Simple Smile

# 607
  • Sofia
Поддръжката са добре, аз някак го разбирам за сградите този медал, но ще вдигна и Минифермата все пак.
Обаче имам спомени, че аз съм го взимала много преди да направя тези подобрения, явно или нищо не помня или нещо се е променило.

Естрела, и аз толкова чапли чакам  Crazy от началото на играта обаче, та не искам да те отчайвам, но аз смятам, че този медал ще го взема точно на кукуво лято.  Laughing

# 608
  • София
Медалът се присъжда за красота и поддръжка на твойте сгради

# 609
Аз казах това за минифермата, защото преди беше обсъждано, че като вдигнеш нивото на минифермата, се увеличавало и производството на меда и животните, а ако това е вярно, то има някакво влеяние и в/у магазините, но може и да е едно от поредните предположения. Simple Smile

# 610
  • Sofia
В такъв случай остава само Минифермата да е, тъй като тя не е сграда, а при всяко качване на нивото подобряваш единствено флората.
Аз обаче съм с едно съмнение, че този медал съм го взела преди да подобря зоните до 4-то ниво, ще видим утре как ще е и ще го даде ли.

# 611
Бухтичка , а носорозите взе ли?
Тях отдавна ги имам. Абсолютно всички бройки са ми пълни в момента, дойдоха ми дъждосвирци и чапли и аз заради това се хвърлих за този медал. Само тъпата специална зона ми остана и по-специално проклетите саблеклюни. И на черния пазар ми взеха няколко животни Tired Но се наредих пак, видяло се е, че днес няма да стане, да видим утре дали ще имам повече късмет.

# 612
Ангелче, там животните са разпространени и много разпространени, изключвам Кветцала в Джунглата, няма кой да те ловне, мисля, че 70% са достатъчни, то ти едва ли ще успееш да купиш количества, така че няма да имаш ядове.
Блогодаря ти.От месец сигорно стоя на нивото за 2000 посетители вече се изнервих.Утре е слънчево дано да стане. Grinning Simple Smile

# 613
Ако става дума за 2000 посетители за един ден. Намали цената на билета на 1 лол, сложи сърцата на паркинга и пусни реклама, по възможност най-скъпата и по специално радио реклама /рекламата се пуска последна т.е. след като си променила цената/

# 614
Вече станаха 193 животни продадени на WAF.Виждам светлина в тунела Party

Общи условия

Активация на акаунт