Посрещаме ЮНСКИ бързачета, нашите смели юначета. Тема № 66

• 11 604
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • София
че като се качих на магарето, очаквах лекаря да каже" Такааа, първо да махнем паяжините"  Joy  
Joy Joy Joy
Ама аз верно ще взема да родя днеска от толкова смях, корема ми става на топкааа

# 91
Момичета, благодаря на всички ви! Толкова се радвам, че имах възможността да ви опозная!  Heart Eyes

Гъди, при мен болките, които са като менструални, ги усещам само ниско долу и през определен период от време ми се втвърдява целия корем.

Мариета, ще си стискаме палци взаимно утре.

Somebody, аз няма да коментирам мъжагата, тъй като секс не съм правила от декември месец и...  Crazy

# 92
marieta79, едно палцестискане и за теб. Peace

По повод липсата на секс и вица на somebody , за позите от вчера, снощи го казах на моя мъж и той цяла вечер почваше да вие, като мине покрай мен. Joy Joy Joy

# 93
  • София
Майчета, имам следното питане. След като днес се сдобих с аспиратор, който е заложен във всички списъци, стигнах до някакъв физиологичен разтвор за промивки. Някой наясно ли е какво точно представлява  и дали има различни видове и  необходимо ли е да се купува?

# 94
Аз съм най-зле без секс от септември месец Flutter Whistling

То в последно време и мъж си нямам с тази работа, все самичка си кукувам , пък и с този корем, не става да ходя по гаджалък, всички ще бягат от мен Mr. Green, ама нямам и желание, с тези телеса, какъв секс, какви 5 лв, ама аз и преди си бях такава, само да усетя ,че съм качила 1-2 кг и отказвах всичко, щото се мислех за дебела, а сегаааааааааааааа ooooh! - затова поне си гледам клипчета, те поне не ти пречат да си помечтаеш, за един такъв "мен" Whistling А и някак си като я няма интимната близост, все едно сме си приятели, странно , е че изобщо не го чувствам, като мъж, все едно ми е приятелче, което ме разкарва нагоре надолу по доктори, магазини и дотук- ама то почти година без секс нормално!! Simple Smile

Гъди ще умра с теб, просто, как ги измисляш винаги тези бисери не е истина!! newsm62

Мариетке имаш едни палци и от мен- значи утре две бебета ще очакваме!! fingerscrossed

# 95
lsb, физиологичния разтвор е за почистване на нослето от секрета. За мен по удобен беше и е Стеримара, което като състав е едно и също.

# 96
Дали ще чукнем стотна тема докато се родят всички беби  Mr. Green

# 97
Дали ще чукнем стотна тема докато се родят всички беби  Mr. Green

Ако го удряме на лафче като днес, със сигурност. Личи си че слънцето е вече в близнаци  Grinning

И като си говорим за секси представители на зодия близнаци, да не забравяме за Джони Деп!! 
Да уважим и жените близначки  Wink - Анджелина Джоли.

И моят корем май леко се е смъкнал.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 14:16 от greenlife

# 98
Поли, Мариета- много стаснати палци за утре! Чакаме ви с най-добрите новини!
Сафира- честита месечинка на близнаците! Мария-Стефани е старшна кукла Heart Eyes. Дано и Александър скоро си е у дома.

somebody, айде моля ти се  smile3534 двееееее смееееееее. Броя дните до термин, броя дните до евентуален секс.  newsm47

Гъди,  Laughing

# 99
Здравейте, момичета!!!

Миси, явно последните месеци са били много тежки за теб! Добре дошла отново сред нас. Много съжалявам за загубата ви  Hug. Много радост да ви носи малкият Александър, да е здрав и усмихнат!!!

Честито на всички момичета, които родиха! Чакаме снимки!!!

Поли, стискам палци за утре! Надявам се да е по-леко и от първото ти раждане!

Аз продължавам да се мотая и няма, и няма признаци бебчо да подранява. Не го усещам да е слязъл надолу, въпреки че много ми се ще. В крайна сметка има още повече от 2 седмици до моя термин - ще си го чакам. Нали докторът каза, че бебето "не се е ангажирало" и сега вкъщи все се майтапим с това ангажиране - че кой би искал ангажименти, какво ти ангажиране в тая жега, да не е луд да се ангажира и прочие...  Simple Smile Ама не бих възразила да се ангажира вече, де!

За секса, какво да ви кажа, може и безотговорно да прозвучи, ама ние не сме спирали да си правим. Може би това е една от положителните страни на моята супер несериозна женска консултация - няма кой да ми каже това може, това не... Вярно, в последните 2 месеца не е както преди, веднъж на седмица, понякога и по-рядко се осмеляваме и действаме доста предпазливо, но все пак... Аз като гледам юнака как въобще не го е еня да слиза в таза, съвсем се чувствам в правото си да го поразтърсим от унеса Simple Smile

За зодията - ах, ах... Аз като тийнейджър все се влюбвах в Близнаци, но вече не, защото попаднах на няколко големи женкари. Наистина са чаровници! Малко несериозни, много артистични, с много будна мисъл... Вкъщи и двамата сме водолеи и прекрасно се разбираме с тази зодия. И наистина, укорявам себе си за предразсъдъка си относно това, че са малко несериозни. Защото познавам и много близнаци, които са верни във връзките си и на които може да се разчита. Със сигурност не трябва да се абсолютизира, толкова много неща формират характера на човека в по-голяма степен от зодията. Аз съвсем съзнателно, въпреки че навремето много съм чела за зодии, сега избягвам да питам хората коя зодия са, за да не се влияя от някакви стереотипни представи.

Гледах по-рано, че обсъждахте защо по-често нощем тръгват нормалните раждания. Та и аз имам теория по въпроса Simple Smile! Нали на всякакви места пише, че окситоцинът като хормон се освобождава, когато майката е спокойна, в покой, по-добре на тъмно и прочие. Та си мисля, че нощта създава по-добри предпоставки да се освободи достатъчно окситоцин така щото да започне родилния процес.

# 100
Пак ли до секса стигнахме Laughing

Аз одавна не съм имала контракции, и преди няколко дни пих 2 Нош па и дет се вика се хвърлих в долбокото, по скоро в плиткото де, ама на фона на сушата от януари си е добре Laughing

Като виден Wink представител на зодия Близнаци да си кажа и аз, Зодията си ни е хубава  Blush душички сме, ама когато поискаме Laughing

# 101
... Явно е вярно това за Близнаците, че са много пъргави и активни!
Потвърждавам с 15 ръце  Mr. Green И двете ми майки, както съм споменавала са от тази зодия и няямаа спииркааа  Crazy. Все едно са с шило в гащите, програмата са си я направили за няколко дни напред, винаги сме на юруш...  ooooh! Отделно шефката ми и една колежка знам, че са Близнаци - същата работа  Joy
както се казва, дупе да ни е яко и да имаме сили да посрещаме нуждите на сладките ни близначета  Heart Eyes

Сафира, много се радвам, че писа - честита ви месечинка  Hug

Честит имен ден на всички Елени, Константиновци и производни   bouquet

Полито, ти си силна жена - дръж се  Hug. Твоето чувство ми е много познато - като бях в неведение какво ще е първия път, ми беше екстра, обаче сега усещам леко шубе да се прокрадва  Whistling

...по последни изследвания не майката (преживявания, стрес, обстановка и т.н.) толкова определя кога започва раждането, а бебето когато е готово чрез специален хормон дава сигнал на мозъка на майката да започне раждането.

Мда, за това си мислех, че и за секцио трябва да се чака дата на термина или поне да почне някакъв процес.
И аз затова исках по-към края да раждам, ама...  Rolling Eyes Да взема да ги спра тези лекарства, пък може да тръгне и само до 29  newsm78

marieta79, стискам палци и естествено ще чакаме добрите новини Peace

# 102
  • София
Здравейте мили мами !

Днес да ви почерпя  newsm38 за именния ден на моя голям син Константин !
На всички именници честит празник!
Миси , добре дошла отново при нас .Пожелавам ти само щастливи мигове с малкия Александър!

# 103
Да е жив и здрав батко Константин!   bouquet

# 104
  • София
Алооо, колежките за първи юни, вие нещо да не сте се наговорили да раждате утре накуп? Току виж и аз зараждам утре  Laughing
На мен днес пак започна да ми се стяга корема, но като не е болезнено и май престанах вече да му обръщам внимание...
Отивам след малко на дълга разходка до трамвая и после на имен ден при племенничката в Хаджи Димитър.

Общи условия

Активация на акаунт