99-та Весела Американска Тема

• 16 746
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Някой ще ме светне ли дали чекираният багаж в джет блю се плаща? Гледам си билета, гледам им сайта и не мога да разбера.

# 76
Спуках се от смях с вас  Joy Joy Joy Joy

# 77
Закъснели поздравления за вчерашните именици!
Ние се готвим за любимия ми празник 24 май и днес подарихме букети на учителките, сигурно за първи и последен път в живота  Simple Smile.

# 78
Хиър не знам нищо. Аз съм на г**а на географията. Моите връзки от тук са съвсем различни от вашите (ако става дума за пътуване да БГ). Полета ми е 5 часа по- дълъг от твоя от НЙ, а цените  ooooh!, абе да ме питаш...

Биз как ви гледаха  Shocked или? Питам, защото и аз имах някакъв такъв мерак, ама май ще забравя.

# 79
Хиър не знам нищо. Аз съм на г**а на географията. Моите връзки от тук са съвсем различни от вашите (ако става дума за пътуване да БГ). Полета ми е 5 часа по- дълъг от твоя от НЙ, а цените  ooooh!, абе да ме питаш...

А, аз само до Орегон отивам (на тежка сватба).

А дискусията за балдъзите наистина е много сладка. Хвана ме голяма носталгия за България, защото от страна на а баба ми имахме голяма рода, където се стринкаха, баджаносваха и т.н.

# 80
Хиър, с Джет Блу съм пътувала само с кери-он, но по принцип компаниите смениха толкова полисиз последните 12 месеца, че бих се обадила да питам. Весела сватба! Орегон е найс през лятото.

# 81
Здравейте! От сума месеци ви чета и се каня да се включа...

В момента живея в на центъра центъра, както му викат тук (или тъмното място на географията, по нашенски Grinning). С илюзията, че след някоя година може пак да се преместим. Аз съм си чергарка по душа, тежко ми е да "осядам". Имам много дива тримесечна щерка, на която в момента й никне първи зъб, та не спим, затова си пия кафето и преглеждам форуми по пладне.

# 82
ianajar добре дошла.

Абе хора Петък е, три дни оф. Ще се разтека на бюрото. Готова съм и за ЕО, но няма да ме огрее.

# 83
Биз как ви гледаха  Shocked или? Питам, защото и аз имах някакъв такъв мерак, ама май ще забравя.

Vanhorne, Биз си е в БГ в момента, тя за там говори. Simple Smile Иначе тука аз нося нещо ( обикновено някакъв арт проект или нещо такова) на първия учебен ден, на последния цветя, + организираме нещо за спомен за учителката, + кошница с разни гуудита.
Обаче това е само, защото тази учителка е просто невероятна и направи чудеса, за да ни помогне. Не бих го направила по презумпция, само ако човека наистина заслужава.

Много хора носят цветя, никой не ги е гледал странно, поне аз не съм забелязала.  Peace

Ianadjar, добре дошла! Peace

# 84
Тандурка мерси. Аз не съм носила до сега. Не и съм виждала никой да поднася цветя на учител тук.
Тази година има трима учители, които наистина си вършат работата от сърце и ми се щеше да изразя благодарност като поднеса цветя.
За това се зачудих и попитах Биз.

# 85
Нямате ли Teacher appreciation day/week? Обикновено тука тогава се правят подобни жестове, но нашето училище няма такъв ден/седмица и затова ние родителите го организираме при започване/свършване на учебната година.
Тази година децата освен всичко друго се събраха и направиха на учителката часовник- голям керамичен, на който нарисуваха на всяка цифра по нещо и после го пекоха, слагаха глазура някаква Simple Smile и сега ще и го подаряваме.

# 86
Имаше в елементари скула. Сега в Мидъл няма.
В елементари скул съм носила цветя, но там е различно. Един учител цяла година.
Неправилно зададох въпроса. Трябваше да посоча, че става въпрос за мидъл скул.

# 87
Аз съм виждала цветя да се поднасят, но като изолиран случай. Приемат се с радост. Дежурните церемонии при нас включват гифткарти от името на целия клас, събираме пари, или/плюс разни проекти - караха ни например тази година да се снимаме как готвим с детето нещо любимо, и да пратим снимката с рецептата за скрапбук, ей такива неща, които на мене не са ми в природата, но слушам.
Най-добрият подарък за мене обаче в тукашната система остава някакво благодарствено писмо или картичка, адресирани до началството, но и учителката да знае или да има копие, но да е с конкретно съдържание, а не общи хвалебствени приказки. Това храна и вода не иска, няма да увехне, и може да се приложи в досието и да върши добра работа покрай промоции, пърформанс ревюта и други подобни, през които много хора на държавна работа минават. Предполагам, и учителите са така.

# 88
Vanhorne ๏̯͡๏), ние сме в Бг, затова за първо и последно.  Grinning Тандури отговорила вместо мен гледам Simple Smile

# 89
ianajar, добре дошла и от мене! Радвам се да видя друга чергарка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт