99-та Весела Американска Тема

• 16 688
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Някой да е минавал през процедурата с детски газ на зъболекарския стол? Прибрахме се с гумена носна маска, за тренинг, докато дойде момента, обаче ме интересува, какви изненади могат да се случат...
Да, Кейси, но не помня да е имало изненади.

# 256
  • usa
разприказвахте се в мое отсъствие, а? разоткровеничихте се на интересната тема без мен, а? а снощи къде бяхте когато ми се обсъждаше за змии, костенурки, гъби и други флори и фауни, а? не е честно пък Crossing Arms!

пикси, благодаря за препоръките за списания. ще го уредим момчето, нали ни е едно Simple Smile. накрая ще го заведа в книжарницата да разгледа наличното и да си избере сам.

ами стягайте багажей, хиър, и се преселвайте Simple Smile. пък тогава може да ти кажа и за недостатъците на щата...

clairette, със сигурност имате някоя агенция за защита на потребителите.

# 257
Абсолютно, как ни отсвириха всичките, а някои сме живяли и в Близкия Изток, все пак.   Grinning

виноват, простете...но пък вики е права, кога бих ви накарала ина4е да си признаете, а...хи-хи-хи

ванхорн, ти не присъстваш на процедурата. Оставихме ЕйДж в стаята в отдела за новородени( на 5 дни беше детето), излязохме навън и докато мъжа ми разкаже за еднооката, 4ух малкия да изреве и наистина секунди след това, отовориха вратата и ни го дадоха. След това само като се сменя памперса се изплаква с вода и се слага марля с вазелин за няколко дни и край...
сега да не си помислите, 4е ви навивам, само споделям как беше.

кюбит?

# 258
ами стягайте багажей, хиър, и се преселвайте Simple Smile. пък тогава може да ти кажа и за недостатъците на щата...

Ми аз знам недостатъка - нема работа за такива като нас.  Cry Иначе ей сега да съм се настанила в едно къще в Ст. Джон'с. Ще правя компост, ще садя в градината...

Като не сте я пуснали още темата за обрязването - моят мъж е обрязан по мед. причини на 13 години и каза, че няма друга такава болка. Та не ми е ясен смисълът на заниманието...

# 259

Като не сте я пуснали още темата за обрязването - моят мъж е обрязан по мед. причини на 13 години и каза, че няма друга такава болка. Та не ми е ясен смисълът на заниманието...
Упойки за това нещо няма ли? Или трудно зараства?
(Горките ни мъже, дето по еничарско време сигурно е трябвало да избират кое да им се реже - главата или змията ...)

# 260

Зарастването. Брррр.

# 261
  • usa
Ми аз знам недостатъка - нема работа за такива като нас.  Cry Иначе ей сега да съм се настанила в едно къще в Ст. Джон'с. Ще правя компост, ще садя в градината...

to naposleduk rabota niama mai za nikoi Confused...

izchezna mi credora  newsm78...

# 262

Зарастването. Брррр.

Хайде ,хайде ,щото не е раждал  Laughing
Че за мъжете кое ли не е болка за умиране ,те настинка хванат и вече е края на света та .....

Juturna ....много як сайт Laughing ,мерси че сподели

# 263
  • Boston, MA
Е, моите приятели американци са малко, ама имаме явно близко чувство за хумор. На майтап беше казано, естествено. Ето още един критерий за търсене на булки за принцовете.  Grinning

Джутурна, много интересно... какви неща измислят хората, винаги се чудя.

Айде и аз да съм полезна, за бъдещи майки, недоспали, апликация за ядене/пълен памперс/спане/къпане на новороденото. Аз имах разпечатан Ексел първия път, там пишех, това ще го замести:
http://www.appstoreapps.com/2008/09/25/baby-log/

# 264
Че за мъжете кое ли не е болка за умиране ,те настинка хванат и вече е края на света та .....

бе не съм сигурна, че техните атрибути болят по-малко.  Confused

# 265

Мъжката настинка е позната като една от най -страшните болести в света.Съпроводена с тръшкане,мрънкане и тям подобни.За цвят, любимите ни мъже вдигат и температура, само и само да ни докажат,че те наистина боледуват. Mr. Green

# 266
Айде и аз да съм полезна, за бъдещи майки, недоспали, апликация за ядене/пълен памперс/спане/къпане на новороденото. Аз имах разпечатан Ексел първия път, там пишех, това ще го замести:
http://www.appstoreapps.com/2008/09/25/baby-log/
аз нямах време за компютър тогава и пишех на лист, не знам дали бих имала със следващо дете, освен ако не е на смартфон. още си го пазя листа и даже вчера ми попадна и ми стана едно мило  Heart Eyes

по този повод- питане - при условие, че прекарвам 80% от работното си време на пц/телефон се чудя да си взема ли смартфон?? newsm78 или си е заробване...?

# 267
Ще имаме момиченце.  Heart Eyes
341 грама тежи. Казаха и някакви см за краката, според които се определя дължината, но не ги запомних. Повече ме интересуваха други неща.
Всичко изглежда нормално.  Praynig
Шийката на матката е върнала предишния размер, но трябва да продължавам да лежа поне още седмица до другото мерене.
Имам снимки на муцунката, но не съм ги сканирала още.

# 268
Аууууу Кюбит ,страхотни новини ,много се радвам  Hug

бе не съм сигурна, че техните атрибути болят по-малко.  Confused

Е неее,не че болят по-малко но със сигурност болката в този регион не е експлорвана на мах както е при жените при едно раждане например. Peace

Мъжката настинка е позната като една от най -страшните болести в света.Съпроводена с тръшкане,мрънкане и тям подобни.За цвят, любимите ни мъже вдигат и температура, само и само да ни докажат,че те наистина боледуват. Mr. Green

Баш  Laughing

# 269
Ха! Още пазя един куп разпечатани таблици (за доста месеци подред) с кога точно е имало #1, #2, кога точно е яло чадото и колко!  Баща и се смееше, че някой ден, да е жива и здрава, ще ги показва на бойфрендз ако не му харесат Simple Smile

Биз, зависи как го използваш фоуна. Аз имам блекбери, но не го приемам като заробване. Трябва ми като връзка с много неща, където и да съм.  

Кюбит, страхотни новини!

Общи условия

Активация на акаунт