ЯНУАРЧЕТО щурее навред,вече няма миг покой за мама

• 13 867
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Вей какво ще учиш?

микки като дойде време свиркай,с удоволствие бих се сдобила с някоя джунджурия в кърмачески стил!

пипи дай да видим Емчо.

милата Беа,дано да минава скоро,а не да се задълбочт нещата,че както са писали по-горе има риск от обезводняване Sad Стискам ви палци.

браво че Илия е по-добре,а и леарите са отхвърлили по-сериозните болести.

за купоните за кухнята ние наще ги купуваме само срещу карста с данните на детето,май няма как да ги вземе друг...

Иначе ние тези дни само по сватби и балове ходим,без душа останах,но децата се забавляват Simple Smile

# 241
Освен Т и хремата се появи и разстройство при Боби Cry. Много ми е гадно като е болничък и постоянно ми се реве Whistling
Лятна, как е Беа?
Вале, миличкия Гого Confused Hug
Вейче, честито за комп-а и бъдещия ТВ  bouquet
Честита прическа на Емо Hug

# 242
Милите Беа, Гого и Боби Sad
Стискам палци бързо да се възстановят Hug

Радвам се хубавите новини за оздравяващите дечица Heart Eyes

Духчо, къде се губиш?

Вейке, к'во ще учиш?

# 243
Разписвам се

Ние сме здрави, диви и щастливи. Водя я Яна всеки ден на един пясъчник. Сутрин и вечер. Вече се спуска сама по пързалката  Crazy Добре, че е малка пързалка - само три стъпала.  Praynig Само ме притеснява, че обикаля децата и им проси от зрънчото и не приема отказ.  ooooh! Много ми е неудобно. Аз в количката и такова мъкна, но тя налита на чуждото, а нашето си го яде вкъщи сама.  Blush
Ина и тя расте- минахме на по-горен размер памперси.  Mr. Green

Оздравявайте! Радвам се на подобренията при малчовците.

При толкова болни дечица ще правим ли първоюнско парти?  Thinking

# 244
  • София
Момичета, благодаря ви за съветите относно пикливата тема.  smile3550 Досега няколко пъти се е напишквала като съм я оставяла за кратко по голо дупе и винаги недоволно е мрънкала след това, та се надявам бързо да вдене какво се иска от нея.  Naughty
А Емо си го знаем че обича локвите и с кеф си джапа в тях.  Heart Eyes И честита му нова хулиганска визия!  Peace

Дано всички болнички да оздравяват вече! Много ми е мъчно за всички!  Hug

Лека и спокойна вечер ви желая!  Grinning

# 245
Здравейте мами,
жалко че има още болнички дечица Cry Дано всички се оправят, по-бързичко.
Маце за разстройството Smecta слез 1час Ентерол. Разбирам те за настроението, но Боби ще се оправми бързо и ще отмине и това.

Лятна, хайде и Беа да се оправя, съвсем се изтрмозихте и Вие.
Гаде и на Гого не му е лесно тези дни, а ти как си доста Ви се събра.
Саши също е много кисел, снощи се въртя като пумпал цяла нощ. Сега се надявам да поспи. Сополите обаче не спират. Аз не мога да мигна ако чуя че му хрипка нослето настръхвам.

Теди, Декларация 1 се подава от работодателя за внесените осигуровки на работниците. НОЙ така вижда какви суми е задължен да внесе за месеца, служителя в каква ситуация е работи, болничен, майчинство. Тя се пуска обикновенно след като са внесени осигуровките. После НОЙ плаща обезщетенията който дължи. Ако работодателя се бави и НОЙ бави парички.

Микки, радвам се, че те провокирах и се появи във форума. Сама се убеди колко липсваш, не дезертирай за такива дълги периоди.

veihaivei за болки в гърба и аз съм чувала, че чекракчиите помагат, имало такъв в Костин брод но къде и кой е не знам. Ако науча повече ще пиша. Бързо оправяне и на твоето Митаче.

Аз явно доста се бях притеснила със Саши, защото снощи направих някаква мини кризичка, сви ме единия яйчник и цяла нощ не можех да дишам от болка. Е няма да Ви казвам какви мисли ми минаха през главата. Добре, че днес се поразмина и бях по-добре. Но нали знаете парен каша духа и още снощи звъннах на моя лекар. Да си знае за всеки случай.  Whistling
Днес след като се наблъсках с Бусколизин, се замъкнах на фризьор. Та уж да ми пооправи косата, че хич не се харесвах. Мацката каза, че какво като косата била хубава като не вършила никаква работа. Та хоп да я поизтъняла, да смъкнела поне 5см. И като взе ножицата, бая ме пооклъцка. Е резултата не е много лош, даже посъбрах малко погледи. Ама се чудя като видят коса тия фризита защо се заливат да я орежат. Все трябва да се уговаря човек, да не взимат много. Иначе страхотен масаж ми направи и щях да заспя на стола.

Да добавя за уменията на децата. Сашко, е започнал да хапе всички подред и да драска. Голям разбойник го докарва. Още не успявам да преброя колко зъбчета са избили, но е доста сериозно поне по 4 и горе и долу. Баба му е подложена на зверски тормоз, всекиден има по една нова синка.  А другото е че се крие, отива зад масата или в някой ъгъл и замлъква, докато не започна да го търся. Като го намеря, казва Бау или гледа втренчено докато не реши, че вече е намерен. baby_neutral

Лека и спокойна нощ, да успеете да поспите и бързо оздравяване на децата. Praynig

# 246
пипи дай да видим Емчо.

аммм, не мога... счупи ми се фотоапарата... той е в гаранция, водих го в сервиза, отказаха ми гаранцията, щото бил изпускан... аз такова нещо не помня, ама като ти кажат така какво да правиш... а го купихме декември и много си ми харесва. оказа се, че един познат има връзки в този сервиз, та се пробваме сега през него, ако не стане, ще тормозя сестра ми да ми прати от щатите. предния оттам ни го донесоха, 5-6 години сме го мъкнали къде ли не и със сигурност по-малко сме го пазили, а този за 5 месеца успя да се скапе, и то при по-голямо внимание (Емо не си е играл с него)... големи боклуци продават тука  #Cussing out

айде, отивам да догледам финала на шампионската лига, че мъжо не издържа и си легна Mr. Green

# 247
О колко болни дечица, чак ми се сви сърцето. Дано скоро оздравеят.
Лятна, как е Беа? Спадна ли температурата?
Наде, утре непремено звънни, приготвих тениската още сега.
Маца, Вале, Стели, дано оздравявят малките сладури.
Да се оплача днес Тео се подхлъзна и падна в банята. Просна се назад и си удари главата. После беше много кисел и заспа много бързо.
Дане с това да се размине.
Някой ще ходи ли на детското парти на клиника Селена в Пловдив? Ако има такъв може да се видим. Пишете на лични.
Лека и спокойна нощ.

# 248
  • В сънния Люлин, прибулен...
Слънчи, от мен се очаква само да се дипломирам, а всъщност може и да ми се натресат някакви изпити по нов учебен план, иначе става дума за престижния благоевградски Югозападен университет, специалността е Психология, бакалавърска програма.

Меги, нормално е да се заспива бързо след такова падане. И ние сме имали един случай, та се побърках да чета, докато разбера, че е обичайно, ако не е съпроводено с други симптоми.

Ане, благодаря ти много!

Евито, с тези консуматорски нагласи скоро няма да се возя в наша кола, половинчо прави всичко възможно да отдалечи този момент. Интересно ми е след година каква песен ще пее, като си изплати заема.  Hug Иначе мило ми стана, че си запомнила

Здраве и спокойна нощ за всички дечица и техните родители!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 23:45 от veihaivei

# 249
Ане, благодаря ти, че попита аз как съм. Честно да ти кажа, не обичам да се оплаквам когато децата са зле, не че на мен ми е добре, но пък не може да се сравни с тяхното. Нали все от нещо трябва и да остареем Wink.

Сега догледах мача. Бях за Манчестър, но честита купа на Барса! Мъжа ми го проспа на дивана.

Лека на всички!!!

# 250
Сега догледах мача. Бях за Манчестър, но честита купа на Барса! Мъжа ми го проспа на дивана.

емиии... честита! така е, като не пуснаха митьо отначало Wink
моя се премести в спалнята

гадеееее, айде оправяйте се и да се видим!

# 251
Минавам само да се оплача - Рики си залепи ръчичката на ютията и сега е с огромен мехур по средата на шепичката, а всичко наоколо е червено.  ooooh!
Марчело пък падна навън, та се преби, даже се двоумяхме дали не си е счупил лакътя.  ooooh!
Не знам какво става, явно пак сме в някаква каръшка серия.
  Sad

Дано поне всички вие сте добре, а тези, които не са, по-бързичко да се оправят.
Лека и спокойна нощ на всички.
  Hug

# 252
Ех, Джулиии, ама и вие не почивате!
Стискам палци да излезете от серията. Дано дечицата се оправят бързо.

# 253
  • Карлово
Тази темичка нещо каръшка, все болнички деца, майки...По-бързо да я изписваме и да оздравяват всички, че лято е, моренце...

# 254
Микки съгласна съм  Peace
за голото дупе имам опит със Себаастиан, но той вечер спи без памперс и няма локвички, навън също е по гащички и джапанки и с 5 чифта резерви, ама на мен ми казва "капе" като му се пишка, на сестра ми не  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт