ЯНУАРЧЕТО щурее навред,вече няма миг покой за мама

• 13 867
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Зимна, изпращам ти цялата си позитивна енергия и от все сърце се моля Беа бързо да се повлияе от лечението и да се възстанови и скоро силно да си я нагушкаш малката душичка!!!  Praynig Hug
Миа, дано се разминете само с това и Жоро да се оправи.  Praynig
Тара, благодаря че сподели с нас и ми припомни за това. Случайно преди време попаднах на тази статия в biberonbg.com и тогава за кратко прилагах част от нещата.
Луси, честита годишнина! Пожелавам ви още безброй щастливи години заедно!   bouquet
Дама, абе страшен чистофайник е Косето.  Heart Eyes Ивана и тя е същата - само да си изцапа ръцете някъде и мрънка докато не ги изчистя. А ако прибара мокри кърпи, голямо търкане и чистене пада. Гледам добре ще си паснат младите, нали за зет го тъкмим.  Grinning

Прегръдки за всички болнички и наранени януарчета!  Hug А за мамите пожелания за повече усмивки!  Heart Eyes

# 271
  • София, Дървеница
Всички болнички да оздравяват  Praynig    Praynig

Лек ден от нас!

# 272
Страшно ми е мачно за болните дечица, и за палавниците, които са пострадали.
Да допринеса и аз за общия дух - Натали е с варицела. Преди малко температурата и беше 39  градуса.
Бързо оздравяване на всички

# 273
  • на плажа
 Хайде и аз да побутна темата, че да я приключим най-накрая.
 Целувки за всички болнички дечица.
 Зимна, милата Беа. Сигурно ти е тежко, че е самичка в болницата.
 Мийче, ще ти дърпам ушите  Naughty. Стига си предизвиквала съдбата! Не се мислят такива неща. Аз смятам, че поговорката " Каквото повикало, такова се обадило" е много вярна. Повикай позитивни неща, за да ти се случат. Хайде всички да си пожелаем здрави дечица! Но от все сърце и с цялата вяра, на която сме способни.

# 274
Зимна,милата Беа.Бързо да се възстановява и да се гушкате вкъщи. Hug

Силви,бързо и леко да минава варицелата на Натали.

Миа,дано Жорко да оздравява вече.

Някой има ли новини от Габи?

Хайде всички да си пожелаем здрави дечица! Но от все сърце и с цялата вяра, на която сме способни.

Дамче,голям чистник си имаш.Илия сяда в пясъка и започва да го хвърля върху дрехите си,косата си.Хич не се притеснява,че ще се изцапа.

# 275
Миличката Беа, по-бързо да се завърне у дома Praynig
Да попитам мамите на дечица прекарали варицела, имахте ли ваксина преди това и по-леко ли изкарахте болестта?

# 276
  • София
Бууууут  Laughing
Давайте да свършва. Аман ви казвам. Силве и вие да не останете на зад.  Whistling
МИА ти пък като мен си нямаш работа та сама дърпаш дявола за опашката.  smile3537
Мари тук ваксината не е задължителна и предполагам, че почти всички дечица я нямат.
Между другото по този повод ми казаха под секрет, че вероятно от есента тази за пневмококите влиза в задължителния календар.  Peace
Стлли, Теди баткото ми е така и до ден днешен. След игра в пясъка направо е целия за пералнята. ooooh!

# 277
Хайде и аз да побутна темата, че да я приключим най-накрая.
 Целувки за всички болнички дечица.
 Зимна, милата Беа. Сигурно ти е тежко, че е самичка в болницата.
 Мийче, ще ти дърпам ушите  Naughty. Стига си предизвиквала съдбата! Не се мислят такива неща. Аз смятам, че поговорката " Каквото повикало, такова се обадило" е много вярна. Повикай позитивни неща, за да ти се случат. Хайде всички да си пожелаем здрави дечица! Но от все сърце и с цялата вяра, на която сме способни.

202uu

# 278
  • София
На всички пожелавам бързо излекуване! То вече не може поименно  Sad

Дано Беа скоро да я изпишат!  Praynig

Да свършва тази тема заедно с болестите ...

С пожелание за здраве няколко заглавия:
С много радост да посрещнем 1ви Юни и да няма болни по между ни. - Януари 2008
С балони и подаръци да посрещнат празника, здрави нашите Януарски палавници.
На празника на детето Януарчетата да са здрави, за да може дружината хубав празник да направи.

Луси , желая ти много семейно щастие и много любов!     bouquet                          

# 279
Миличката Беа, дано бързо се възстанови и още утре си е у дома Praynig
Люси, честита годишнина  bouquet Много да се обичкате и разбирате Hug
Тара5, много интересна тема Peace, само не разбрах и 4-те ли блока трябва да се казват и на глас ли newsm78
Стелтче, честито ви зъбче  bouquet

Габи, много хубави преложения за заглавия  bouquet

Ние си седим вкъщи и се лекуваме - Т, разстройство и хрема Rolling Eyes
Приятни разходки на здравичките малчугани Hug

# 280
Чак ме е страх да пиша в тази "болна" тема........ повсеместна зараза тече в януарските ни редици. ooooh! Пуууууу, каква я мислехме, каква стана. Whistling Чакахме да се стопли времето и да хукваме по разходки, пък то....... ужас някакъв..... болни, контузени......... милите дечица..... горките им майки...... дано оздравяват по-бързичко  Praynig  action032 Стискам палци на всички! fingerscrossed Да изгрее слънце и в нашата тема.  Nature Sun With Face
Много ми е тъжно за всички болнички Cry...... а болниците направо ми всяват ужасссс Shocked..... много целувки на малката Беа и да я изпишат по-скоро. Praynig Praynig Praynig

Люси, честита годишнина!  bouquet Обичайте се и се уважавайте! Hug
Стелтче, честито ви зъбче на вас! Hug

Всики заглавия за първоюнска тема ми харесват. Дано и се сбъднат и да посрещнем празника на детето всички в крепко здраве и усмивки на лицата. Peace

# 281
  • В сънния Люлин, прибулен...
Люси, честито! 100 anni d'amore!

Катеночка изчезна безследно и безостатъчно.

Хубави заглавия, аз се напънах, но нищо не можах да снеса.

Приятен ден!
Бързо облекчение на всички малки и големи страдалци!

# 282
Момичета, мерси, че мислите за Беа. Hug Минавам да ви успокоя, че вече е по-добре след 2 банки физ. р-р. Не е самичка, майка ми ме смени за през деня, защото аз трябваше да се върна до къщи. Боби също се разболя Tired и си е у дома със всички екстри..... та и тук трябваше да се сготви диетично, да се изперат някои нещица и така.... Хайде, стискайте палци Praynig Praynig Praynig..... Ще пиша като се върнем в къщи.

# 283
За съжаление сутрешното ми включване не е последно  Cry И Никол върви по пътя на Беа, вече имаме направление за болница, но аз още изчаквам у дома. Много е зле горкичката, не спира да повръща и едновременно с това пълни и памперса. Цял ден лежи и си търси хладно място по спалнята и няма сила да се държи на краката си. Понеже лекарката каза, че е за Инфекциозна болница се разбрахме с баща й той да постъпи с нея ако се наложи. Мен ме е страх за бебето и затова няма да вляза аз с нея, защото незнам какъв букет от болести можем да дозалепим там. Стискайте ни палци да се размине болницата и да започне да се оправя още тази вечер!

# 284
  • София
Никитали мила стискам палци болницата да ви се размине!

Зимна радвам се че Беа е по-добре,дано скоро си е вкъши,а и Боби ще се по-изтормози Sad

Луси честита годишнина!Многоо щастие и пълна къща със детски смях да имате!

Мари Светльо много леко изкара варицелата,но беше на 2год, и половина.

Милта Натали да избиват пъпките вече и стига я е мъчила Т

Блу къде си как е Мони?

Общи условия

Активация на акаунт