Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя трудовия си договор онлайн?
Какво да правя, ако не мога да намеря копие на трудовия си договор?
Какво да правя, ако детето ми е болно и трябва да пътуваме?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя трудовия си договор онлайн?
-
Какво да правя, ако не мога да намеря копие на трудовия си договор?
-
Какво да правя, ако детето ми е болно и трябва да пътуваме?
-
Как мога да видя трудовия си договор?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
. Аз съм на тръстиката от коледа, а на самата нова година (12,00) бях на телефона с офиса. В 1 часа бг време стартирахме важен проект и заспах от изтощение в 4, че в 9 часа на първи бях в офиса. Оттогава не съм се спирала и тоя уикенд затресах морно дупе във велинград и обявих, че да ме търсят само ако някой умира... Мами, или аз съм се повредила или гранд хотел велинград е много добър. Нямам забележки към хотела, което ми се случва за сефте. Чисто, хубави стаи, хубава храна, процедурите са на прилични цени, в басейна си бяхме само ние - кеф! Иван гъбяса направо - пи мин 3 часа се е киснал като жабок. Аз починах подобаващо, което разбира се още в понеделник ми излезе през носа... не се оплаквам от многото работа, ама многото нерви ми идват отгоре.
, термина ми е в края на юли. Никола е най-добре от всички. Бутаме бизнеса с био магазина, но ни е много трудно в тази криза. Стискаме зъби да дойдат по-добри времена.
Роза, какво се случва с тебе, как са ти изследванията? Някакви новини за Калина, Катето? Майра, имате ли много студ по немско?
При нас е голям студ, но то къде ли не е. Софиянки, топлете софето, че ида. И да няма замръзнало, чеееее не ми се кара по лед при вас.