Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 835
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
За арниката: аз знам, че се дава 15С, веднага след травмата, по 1- 2 зрънца...всъщност, колко ще дадеш нали няма значение... Wink

# 196
Моите лекарства са всички в пенция СМ, включително спешните като Арниката. На детето лекарствата са само в СМ. От някои лекарства съм минала почти през всички потенции, а от повечето имам и 200СН, но разбрах, че хо аптеките не могат да се намерят такива потенции  Thinking

# 197
  • ул. "Мечтание"
Аз много трудно намирам хомеопатични лекарства по аптеките. За Арниката обикалях сигурон една седмица и почти навсякъде ме гледаха като изтребител, все едно не знам какво търся. Накрая го намерих в една забутана аптека и то се оказа, че фармацевтката се занимавала с хомеопатия, та за това имала. Тъпа работа!  Sad

Вие откъде си набавяте хомеопатичните препарати щом не от аптеките? newsm78

# 198
Фрост, най-сигурното и подходящо място за набавяне е хомеопатът ти  Grinning

# 199
  • Пловдив
Lady Frost, ако е с различна потенция от тази в аптеките и е течно - от хомеопатичката, ако го има в аптеките: изписва рецепта и си ги купувам.
Наистина ги няма в повечето аптеки, но аз съм намерила няколко, които поддържат доста голям набор хом. лек. и почти винаги имат това, което търся...
Отделно, в кварталната ни аптеката също има доста хом. лек., фармацевтката се занимава с хомеопатия и зарежда...

# 200
Аз много трудно намирам хомеопатични лекарства по аптеките.
До 30СН могат да се поръчат (ако няма в момента) в по-големите аптеки, които продават хомеопатичните на Боарон. Монопрепаратите им са много добри.
Иначе на "Чаталджа" 13, в хомеопатичната аптека, има всякакви лекарства във всякакви потенции на английската фирма Хелиос.

# 201
  • ул. "Мечтание"
Много благодаря за информацията!  Hug

# 202
Здравейте!Може ли да ми изпратите координати на класически хомоепат в Пловдив?
Предварително благодаря.

# 203
Здравейте Александър,

искам да ви попитам след като хомеопат ми предписа рицинус комунис 30 сн за спиране /на кърмата която вече е 10 мл само вечер/, отивайки при аптекарката тя започна да ми говори че не е вярно не е 30сн  Shockedа е 15сн?!звъня по телефона на някаква друга лекарка пита я и се потвърди че е 15сн а не 30 сн и тя буквално отказа да ми даде 30 сн.

Кое е вярното просто вече тотално ме объркаха? Rolling Eyes Навсичкото отгоре започна да ми обяснява че ако се получи мастопатия пак да отида ще ми даде Фитолака Декандра и още нещо за да се оправя ....  Shocked

Ще отида да си купя от друга аптека след като видя вашият отговор явно в тази няма да ми дадът каквото искам и ще наложат пак своето мнение.

Благодаря ви.

Ето и тук чета навсякъде пише 30 сн... Rolling Eyes тези аптекари с новия закон нещо съвсем се промениха.

# 204
  • София - Варна - Бургас
Във вашият случай, по-ниска е по-добре - 15, 12, 9...

# 205
Aleksander , не искам да те притеснявам,но очаквам ЛС относно Пазарджик. (може би си забравил, извинявам се ако звучи нахално).   bouquet

# 206
  • София
и аз за София   Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 03:48 от addicted™

# 207
Здравейте! Интересува ме дали хомеопатията помага при Паническо разстройство с агорафобия?

Да, там, в тези най дълбоки нива на психиката и подсъзнанието, хомеопатията е в стихията си и върши чудеса! Бързо и решително, и не зомбиращо, както понякога го правят транквилантите и психотропните.  Peace

Благодаря за бързия отговор! За какъв период от време действат хомеопатичните капки, защото аз ги пия вече три месеца, смених два вида, но все още - нищо. От години съм с тази диагноза и наистина е ужасно, затова се обърнах към хомеопат, но незнам дали ще даде резултат. Засега няма такъв и вече се чуда има ли смисъл от това лечение. В момента пия phosphorus.

# 208
  • София
Здравейте,  Aleksander !

Цялото семейство се лекуваме с класическа хомеопатия. С какво можем да предпазим кожата си от слънцето и то да не пречи на лечението?

Благодаря!

# 209
  • София
Здравейте,  Aleksander !

Надявам се, че пак ще ми помогнете с мнение.След профилактични прегледи се установи Кандида Албиканс във вагинален секрет-(аз нямам течения характерни за нея нито сърбеж).Изписаха ми едно хапче и вагинален крем, хомеопата ми каза да не пия нищо и да вземам лактобацили и вит В, но аз забравих да попитам: 1. може ли да използвам вагиналния крем и 2. може ли да пия цитросепт?
Ще съм Ви благодарна , ако си кажете мнението.

Общи условия

Активация на акаунт