Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 839
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 210
  • София - Варна - Бургас
Здравейте,  Aleksander !

Цялото семейство се лекуваме с класическа хомеопатия. С какво можем да предпазим кожата си от слънцето и то да не пречи на лечението?

Благодаря!

С чадър и избягване дълъг престой на слънце, особено м-у 11 и 16 часа.
   С това ще си запазите и кожата млада  Laughing

Първите дни ползвате слънцезащитен крем, децата задължително. Добре е да е за "сензитивна кожа" и фактор 12 - 18.

# 211
  • София - Варна - Бургас
vikiiv

"  Не коментирам предписването и методите на колеги хомеопати!Peace

# 212
Здравейте...

Не бях видяла новата тема и писах тук...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=328577.1260

# 213
Здравейте,  Aleksander !

Цялото семейство се лекуваме с класическа хомеопатия. С какво можем да предпазим кожата си от слънцето и то да не пречи на лечението?

Благодаря!

С чадър и избягване дълъг престой на слънце, особено м-у 11 и 16 часа.
   С това ще си запазите и кожата млада  Laughing

Първите дни ползвате слънцезащитен крем, децата задължително. Добре е да е за "сензитивна кожа" и фактор 12 - 18.

Нашето дете и аз сме много бели и аз ползвам фактор 50 +, това каква връзка би имала с хо лечение?

# 214
  • София - Варна - Бургас
Никаква.
    Освен ако не сте чувствителни към него или имате някакви кожни проблеми.

# 215
  • София - Варна - Бургас
Norass / Лора

Цитат
Здравейте...
Не съм прочела темата още, сега се заемам, но искам да попитам - съвместимо ли е лечение с антибиотици с хомеопатия.
Не знам нищо за хомеопатията, а искам да преминем на нея, ще си потърся лекар днес. 7 месечната ми дъщеричка трети ден е на инжекции антибиотик заради тежък бронхит и няма никаква полза от тях. Влошава се...

Съвместимо, въпреки че не е желателно да се приемат по едно и също време.

# 216
Може ли човек да стане хомеопат без да е завършил официално медицинско образование т.е. без да има диплома за лекар. Има ли хомеопати в България които практикуват хомеопатия без да имат медицинско образование и допустимо ли е това според другите лекари хомеопати.
Благодаря.

# 217
  • София
По българското законодателство е задължително. Не може да се практикува хомеопатия от лице, което няма медицинско образование.

# 218
Може ли човек да стане хомеопат без да е завършил официално медицинско образование т.е. без да има диплома за лекар. Има ли хомеопати в България които практикуват хомеопатия без да имат медицинско образование и допустимо ли е това според другите лекари хомеопати.
Благодаря.

А може ли лекар да придобие квалификацията "хомеопат", без да е изучавал хомеопатия, а само с изкаран курс на някаква медицинска школа, която дори не стъпва върху принципите и законите на този метод, но пък ползва потенцирани лекарства на симптоматичен принцип?

# 219
Аз искам да попитам  д-р Юрукова  класически хомеопат ли е? newsm78

# 220
Въпрос:
имаме предписано хомеопатия лекарство, но нещо не смогвам да го давам както е предписано : сутрин на гладно 5 гранули и вечер преди лягане 5 гранули (разтворени в 10 мл вода) след това половин час да не се пие вода..
Да ама не..детето иска да пие- лято е горещо му е.
та : има ли смисъл да се дава лекарството, при условие че не спазвам предписанието?

# 221
Aleksander,бихте ли ми отговорили,дали е-колите се предават по полов път и дали след като имам аз във влагалищния секрет,трябва да се лекува и партньорът ми?Тоѝ няма абсолютно никакви оплаквания,а аз както вече Ви бях писала,страдам години от цистит ( поради постоянното наличие на е-коли).

# 222
  • София - Варна - Бургас
Това показва, че Е-коли, както и други бактерии са патогенни само при този, който е добра почва, който е възприемчив към тях.
  Хомеопатията се опитва да направи човек невъзприемчив, какъвто е мъжът Ви, вместо да воюва с бързо мутиращите бактерии и вируси.

Така че, предполагам че е обратното - с години сте възприемчива към Е-коли, затова и с години страдате от цистит, а той не страда.

# 223
Здравейте на всички . лекувам се от много скоро с хомеопатия - напрегнатост и световъртеж. След приема на втората гранула от потенция 200 се чувствам по зле. Какво означава това че не ми е предписано подходящо лекарство или съм в лечебна криза - минават вече 20 дни.

# 224
  • София
извинявайте  Hug
някой ще ми каже ли - разбрах, че лекарството дадено ми от хомеопата се дава на гладно, но не запомних след приема трябва ли да държа бебока гладен още половин час, че с това кърмене на поискване  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт