Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 839
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 225
Приблизително половин час преди и след приема не трябва да го кърмиш.Предполагам,че няколко минути не са от значение Peace

# 226
  • София
hrismi_13  Hug

# 227
Това показва, че Е-коли, както и други бактерии са патогенни само при този, който е добра почва, който е възприемчив към тях.
  Хомеопатията се опитва да направи човек невъзприемчив, какъвто е мъжът Ви, вместо да воюва с бързо мутиращите бактерии и вируси.

Така че, предполагам че е обратното - с години сте възприемчива към Е-коли, затова и с години страдате от цистит, а той не страда.

Благодаря Ви много!Наистина е много благородно от Ваша страна,че ни помагате и насочвате чрез съветите си тук във форума!

# 228
Приблизително половин час преди и след приема не трябва да го кърмиш.Предполагам,че няколко минути не са от значение Peace

Така е, но гледай да спазваш поне 15 мин преди и след, като устната кухуна трябва да е чиста преди приема т. е. малко водичка 15 мин преди приема на хо л-во!

# 229
бихте ли ми отговорили,дали е-колите се предават по полов път и дали след като имам аз във влагалищния секрет,трябва да се лекува и партньорът ми?Тоѝ няма абсолютно никакви оплаквания
Не съм лекар и не съм Александър. Simple Smile Но моето мнение от личен опит е, че не се предават нито е-коли, нито гъбички, нито хламидии по полов път. А и тогава го доказахме с изследвания, защото аз бях против и мъжът ми да се трови с лекарства. Той нямаше никакви оплаквания, но лекарите твърдяха, че трябва и той да се лекува, превантивно.  От 2-3 години съм на друг акъл и мога да кажа, че не вярвам в заразявания просто ей така.  Wink

# 230
Някой излекувал ли е хронични ешерихия коли в урината с хомеопатия или билки? Моооля ви, помагайте!!

# 231
  • София
daindi, благодаря и на теб за отговора  Hug
искам да попитам - нали няма възрастово ограничение за консултация с хомеопат. майка ми е на 57 г и казва, че нямоло смисъл  Rolling Eyes лекували ли се кисти, гонартроза ...  ooooh!
и мъж ми не мога да навия - нищо му нямало  ooooh!
нали е хубаво всеки да си отиде - здрав, болен  Rolling Eyes
благодаря   bouquet

# 232
Моля, препоръчайте ми хомеопат в Монтана или региона?

# 233
бихте ли ми отговорили,дали е-колите се предават по полов път и дали след като имам аз във влагалищния секрет,трябва да се лекува и партньорът ми?Тоѝ няма абсолютно никакви оплаквания
Не съм лекар и не съм Александър. Simple Smile Но моето мнение от личен опит е, че не се предават нито е-коли, нито гъбички, нито хламидии по полов път. А и тогава го доказахме с изследвания, защото аз бях против и мъжът ми да се трови с лекарства. Той нямаше никакви оплаквания, но лекарите твърдяха, че трябва и той да се лекува, превантивно.  От 2-3 години съм на друг акъл и мога да кажа, че не вярвам в заразявания просто ей така.  Wink

Вери,за е-колите съм съгласна,понеже те така или иначе са част от човешкия организъм!Намират се в дебелото черво.Попаднали обаче на друго място,създават проблеми.Гъбичките и хламидиите съм 100% сигурна,че се предават по полов път,но симптомите в 99% от случаите,съпровождат само жените!Мъжете само пренасят бактерията без да страдат от нея,но ако не се лекуват и те,после я предават отново.Мнението ми е изградено въз основа на прочетена медицинска литература по въпроса.

# 234
Да, така пише в медицинската литература, но не съм съгласна от холистична гл.т. Simple Smile А и опитът, изследванията също го доказаха. Сега се сещам, че някои момичета в темата за гъбичките в Здравния също са споделяли, че партньорът не е носител, пак проверено чрез изследвания.

# 235
Да, така пише в медицинската литература, но не съм съгласна от холистична гл.т. Simple Smile А и опитът, изследванията също го доказаха. Сега се сещам, че някои момичета в темата за гъбичките в Здравния също са споделяли, че партньорът не е носител, пак проверено чрез изследвания.

Ами знам ли вече,може и така да е,всичко маѝ е толкова относително!Човек да не знае в какво да вярва и в какво не!Аз като се замисля само колко лекарства съм изпила и при колко всепризнати лекари съм ходила и пак резултат никакъв! ooooh!

# 236
Да, и при мен беше така. Един омагьосан кръг 5 години. Simple Smile

# 237
До всички скептици ,които непрекъснато се чудят какво да напишат за хомеопатията.Само за няколко часа Александър излекува мъжът ми от болки в гърдите и гърлото толкова силни ,че не знаеше дали ще успее да отиде на работа.Мъжът ми също се учуди ,че само с два приема му казах ,че ще отмине всичко.На другият ден се върна от работа и ми каза,че много иска да благодари на Александър ,защото няма и помен от болестта.

Благодарим                                       newsm51

# 238
Alexander, може ли да се лекува хронично ешерихия коли в урината и постоянни цистити с хомеопатия? Имаме нужда от спешна помощ, ще опитаме всичко..

# 239
  • Пловдив
Здравейте, изчетох цялата тема, но въпроса, който ме интересува, не открих.

Моля, кажете ми, лекуват ли се с хомеопатия автоимунни заболявания. Аз имам тиреоидит на Хашимото. Ще се радвам да ми препоръчате класически хомеопат в Пловдив.

Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт