Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 501
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 360
Търся Мораксела 200 СН.

# 361
multimodal    
Цитат
Аз лично не приемам рутинното изписване на хомеопатични лекарства.

Това не е рутинно, а ситуационно, дори спешно предписване.

В случай че картината на лекарството отговаря, би могло.
И защо Туя, а не Силика да речем..?  Rolling Eyes

# 362
  • ул. "Мечтание"
Привет на всички ! Искам да попитам има ли хора при които не действа хомеопатията .

Да, на такива, които е предписано неподходящо хо лекарство. Поне аз само за такива случаи знам.

# 363
Искам да споделя огромната си благодарност кьм Александьр,който ми помогна с едно единствено лекарство и едно единствено взимане да реша проблем,който беше станал хроничен от месеци и се задьлбочаваше.
Благодаря ти за отзивчивостта и помощта в този труден за мен период.

smile3525

# 364
  • София - Варна - Бургас
Благодаря приятелю! Особено ценно е това признание към хомеопатията от теб, лекарят но и борецът за хуманността!  Hug
Приемам го като благодарност към бащата на хомеопатията: Christian Friedrich Samuel Hahnemann и всички мои учители хомеопати, включително и нашите от Хомеопатичното ни общество!
Peace

# 365
  • Пловдив
Здравейте, след половин година пиене на антибиотици от синът ми за отити и ангини (може би в следствие на алергии и увеличена 3та сливица) , реших че е време да се обърна и аз към хомеопатията. Лекарите препоръчват махане на 3тата сливица, но аз все тая тайни надежди, че може и да се оправи и без това.
Та въпросът ми, Александър е, как се отнася хомеопатията към тези проблеми. Може ли да намали 3та сливица и спре постоянните отити, лекува ли алергии?
Моля за координати на добър класически хомеопат в София.

Искам да благодаря на Александър и на всички, които са толкова търпеливи и разясняват всякакви неща в темичката   bouquet

Да, може да се излекува проблема с помоща на хомеопатията!
  И не оперирайте сливиците, особено пък третата сливица!!!

Извинете, но много ме заинтересува защо не препоръчвате да се оперира третата сливица. Аз имах проблем с дъщеря ми и дулго време отлагах операцията, но на 7 годишна възраст най-сетне се решихме да я оперират, защото беше почнал да и намалява слуха - беше се разрастнала много. Тогава си мислех, че другите сливици трябва да запазим на всяка цена, но третата не е необходима за нищо и само проблеми създава.

# 366
  • София
Aleksander, много ви моля да ми кажете по какъв начин изследването с ЯМР ще повлияе на хомеопатичното ми лечение? Пия Carcinosin 10M в момента и опасно ли е да правя такова изледване, ако приемам това лекарство?

# 367
  • София - Варна - Бургас
Aleksander, много ви моля да ми кажете по какъв начин изследването с ЯМР ще повлияе на хомеопатичното ми лечение? Пия Carcinosin 10M в момента и опасно ли е да правя такова изледване, ако приемам това лекарство?

Не, по принцип не е опасно, въпреки че... но ще послушате хомеопата Ви, който познава случаят.  Peace

# 368
Aleksander, благодаря за вниманието, което ни отделяш!  Hug Моят въпрос е следният: зная, че Арника Монтана е хубаво да се даде при някои инциденти и то възможно най-бързо. Как да носим флакончето винаги в нас и същевременно да го предпазим от влиянието на GSM-ите. Ако е увито в алуминиево фолио например, дали ще го изолира  newsm78 ?   Приятен ден на всички!!!

# 369
  • София - Варна - Бургас
Aleksander, благодаря за вниманието, което ни отделяш!  Hug Моят въпрос е следният: зная, че Арника Монтана е хубаво да се даде при някои инциденти и то възможно най-бързо. Как да носим флакончето винаги в нас и същевременно да го предпазим от влиянието на GSM-ите. Ако е увито в алуминиево фолио например, дали ще го изолира  newsm78 ?   Приятен ден на всички!!!

Фолиото предпазва от слънчева светлина и донякъд от прегряване. Ако е на гранулки, то те са много по-нечувствителни на ел.магнитни вълни. Ако може да са в далечните краища на чантата

# 370
  • София
Александър,
като видях че Christian е писал и аз много се зарадвах.
Единия ми син вчера почна да кашля ходихме при Х даде си му конст.л-во,почна да кашля пре 3 мин един час,направих инхалация с физиологичен облекчи,но в 1,3ч вдигна 40 Т повърна храчки,пак направих инхалация и неможах да не сложа свещичка на тази Т+ мокри чорапки.Успокои се и сутринта нямаше Т.Говорих с Х днес малко ми се "нацупи" че съм сложила свещичка и ни даде арсеникум алб.Грешка ли е?При миналото разболяване пак беше с лек пристъп и Т но тогава Ипека.Не трябва ли едно и също всеки път?

# 371
  • София - Варна - Бургас
Не коментирам колеги, но Ипека е дадена по време на криза - кашлица, нали? а сутринта, когато му го е дал, не е имало кашлица.
 Състоянието му е било друго, "картината" е била друга, така че, имайте му доверие!
 Peace

# 372
  • София
Благодаря,
нямах предвид коментар,а просто дали са възможни такива промени,нали се стреми Х към едно лекарство.
  bouquet

# 373
Добре, а какво се получава ако се дават няколко лекарства наведнъж?

# 374
Привет! Пия прясно мляко с рожково брашно - заместител на какаото. Нали не е проблем за хом. ми лек-во?
И още нещо - бих искала да си направя процедура по пречистване на червата при д-р Тошков (по-точно брат му, който идва в Бс периодично). Нарича се колонхидротерапия. Само, че сестрата (на хомеопатичката ми) каза, че не трябва на този етап. Защо е така? Това е вид механично очистване, не се ползват лекарства, доколкото зная. Нарушават се енергиите или какво? Ако знае някой, нека да подскаже.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт