Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 489
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 375
Как да носим флакончето винаги в нас и същевременно да го предпазим от влиянието на GSM-ите. Ако е увито в алуминиево фолио например, дали ще го изолира  newsm78 ?   Приятен ден на всички!!!

Аз си направих експеримент все пак и си увих включения и отчитащ на максимум мрежата мобилен телефон в алуминиево фолио. След това от друго толефон набрах номера и... "няма връзка с този номер"  Grinning Същото се получава и ако вляза в подлез докато говоря - връзката прекъсва. Това за мен означава че сигналът не преминава през фолиото. Все пак по-точно би било да се направи с уред, който отчита елекстромагнитонто поле - има такива за домашна употреба. В крайна сметка си увих на няколко слоя спешните шишенца, и тези, които ползвам в момента.

# 376
  • София - Варна - Бургас
Благодаря,
нямах предвид коментар,а просто дали са възможни такива промени,нали се стреми Х към едно лекарство.
  bouquet

Да, но при остри случаи, картината се мени бързо, затова и съответното хо л-во за Остро състояние, може бързо да се сменя. Ако е необходимо и по преценка на класическият хомеопат.  Peace

# 377
  • София - Варна - Бургас
Добре, а какво се получава ако се дават няколко лекарства наведнъж?

Получава се това, все едно слушате едновременно Чалга, Моцарт, Рап и Хеви метъл! Shocked

# 378
  • София - Варна - Бургас
desi_sunshine, като чуя "очистване, прочистване" и ми щраква "червена лампичка"! ...

Точно пък червата, хайде няма нужда. Та те имат такъв свой чудесен механизъм на самоочистване!
 Освен това и ти насаждат чувство за вина, все едно си "замърсена"...  Wink
 Послушай хомеопата си.

# 379
Прав си. Това си е изкуствена, механична намеса, след която на човек (с такива проблеми) му олеква, но за съжаление само временно.  Tired  Просто съм любопитна да се усетя така олекнала, "пречистена" и да се видя (предполагам, че и корема ще се стопи  Heart Eyes). Глупаво е, зная  Embarassed  Благодаря ти за мнението! Ще слушкам засега.  Simple Smile

# 380
Извинявам се за спама, но по темата с прочистването на дебелото черво - това е май единственият достъпен за кърмачки способ  Confused Факт, че става и без механични намеси, но и иска време и режим, който една кърмеща жена трудно може да си позволи. Аз също съм се зимислила именно за този метод като единствена възможност през следващата 1 г.

# 381
Деси, не е за това темата, но да кажа: мъжът ми прави хидроколоника и не му се стопи корема. Wink Не е това целта на тази процедура. Всяко пречистване си има предимства и недостатъци. Но темата е дълга и не за тук.
Рожковото брашно не пречи на хомеопатията.

# 382
Искам да споделя огромната си благодарност кьм Александьр,който ми помогна с едно единствено лекарство и едно единствено взимане да реша проблем,който беше станал хроничен от месеци и се задьлбочаваше.
Благодаря ти за отзивчивостта и помощта в този труден за мен период.

smile3525
Благодаря приятелю! Особено ценно е това признание към хомеопатията от теб, лекарят но и борецът за хуманността!  Hug
Приемам го като благодарност към бащата на хомеопатията: Christian Friedrich Samuel Hahnemann и всички мои учители хомеопати, включително и нашите от Хомеопатичното ни общество!
Peace

Laughing Поклон пред споделената любов!
Aleksander, надявам се чувствата Ви да не се охладят от факта, че всъщност Christian НЕ е лекар.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 00:21 от Persona

# 383
Благодаря приятелю! Особено ценно е това признание към хомеопатията от теб, лекарят но и борецът за хуманността!  Hug
Приемам го като благодарност към бащата на хомеопатията: Christian Friedrich Samuel Hahnemann и всички мои учители хомеопати, включително и нашите от Хомеопатичното ни общество!
Peace

Aleksander, надявам се чувствата Ви да не се охладят от факта, че всъщност Christian НЕ е лекар.

Person, du hast nit alle!!!    Mr. Green

Christian Friedrich Samuel Hahnemann  

Недей подскача при споменаването на всеки Кристиан!    Mr. Green

# 384
 Joy
А Персона дали е лекар?
И това ли е най-важното: кой е лекар по диплома?

# 385
Искам да споделя огромната си благодарност кьм Александьр,който ми помогна с едно единствено лекарство и едно единствено взимане да реша проблем,който беше станал хроничен от месеци и се задьлбочаваше.
Благодаря ти за отзивчивостта и помощта в този труден за мен период.

smile3525
Peace

Да споделим с модераторите и админите този спам и грозни клевети по мой адрес.. spam2 spam2 ignore2

# 386
На мен никой не ми отговаря даже и Aleksander , но пак ще нахалствам с въпроси защото много съм отчаяна . Ако някой се е повлиял добре от ХЛ за психични проблеми моля да ми пише да се обнадеждя поне малко. Аз се лекувам само с хомеопатия , но още няма ефект и незнам............. Sad Sad

Благодаря Ви.

# 387
Деси, не е за това темата, но да кажа: мъжът ми прави хидроколоника и не му се стопи корема. Wink Не е това целта на тази процедура. Всяко пречистване си има предимства и недостатъци. Но темата е дълга и не за тук.
Е, да, де, ама той коремът се подува и увеличава в пъти повече, когато има такива проблеми. Баба ми имаше такъв "смъкващ" ефект след тази процедура. По-важно е, разбира се, действието върху работата на червата. При баба ми не е било за дълго, въпреки че е взимала и билковите таблетки, предписани и след това от Тошков. На нея не са подействали.
Хомеопатията има ли лек за това? Конституционалното лекарство може ли да помогне?

Рожковото брашно не пречи на хомеопатията.
Тенкю.  Hug  Аз вече се пристрастих към прясно мляко с рожково брашно.  Simple Smile

# 388
Здравейте!
Моля да ми препоръчате книга, която да ми помогне по-добре да наблюдавам детето за различни симптоми, за да може по-точно да му се определя лекарството. Понякога се случва да сменя 2-3 лекарства, преди да попадна на това, което изчиства всички проблеми. Лекарствата са ми дадени от хомеопата ни именно с това предложение - да видя кое работи и да му се обаждам всеки път да докладвам. В началото не пипах и не сменях нищо без консултаци, сега вече горе-долу знам кое да избера, и после се оказва, че предложението на хомеопата е същото, но все пак ми се иска по-добре да мога да отчитам симптомите на детето.
  bouquet

# 389
Здравейте!
Моля да ми препоръчате книга, която да ми помогне по-добре да наблюдавам детето за различни симптоми, за да може по-точно да му се определя лекарството. Понякога се случва да сменя 2-3 лекарства, преди да попадна на това, което изчиства всички проблеми. Лекарствата са ми дадени от хомеопата ни именно с това предложение - да видя кое работи и да му се обаждам всеки път да докладвам. В началото не пипах и не сменях нищо без консултаци, сега вече горе-долу знам кое да избера, и после се оказва, че предложението на хомеопата е същото, но все пак ми се иска по-добре да мога да отчитам симптомите на детето.
  bouquet

На мен също би ми било интересно и полезно,така че ако Александър или някой друг може да препоръча книга,ще съм благодарна.
Разбира се,не бихме се самолекували Peace

Общи условия

Активация на акаунт