Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 458
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 420
  • София - Варна - Бургас
Аз искам да благодаря на Александър затова че без да ме познава ми помогна.Благодаря  bouquet

А потенцията LM XII кaква е?

Има LM-1, LM-2 и LM-3 . За LM XII сега чувам?

# 421
10М = 10 хиляди разреждания 1:100 = на разреждане 1:10000000000000000000........ (двадесет хиляди нули)!
Алекс, а 1LM много повече ли е? Мислех, че е 1:10 000 пъти разреждания, но май не съм наясно - обърквам се от тези допълни хиляди нули, за които пишеш.  Shocked  Означава ли, че съм много тежък случай, щом ми е предписала такова конституционално лекарство?  Confused

LM e много ниска потенция, сиреч със слабо, нежно и щадящо действие.
  Поради това, е едно от изключенията, когато може да бъде приемана с чести повторения, докато се получи реакция и след това да бъде спрян приемът.

Искрено ти благодаря, Алекс! Бях се подтиснала, че лекарството ми е с много висока потенция (погрешен мой извод от четено недочетено) и реших, че съм тежък случай, щом ми е изписано такова.

# 422
  • Добрич
Интересувам се, пречи ли на хомеопатичното лечение да се консумират чесън и лук преминали през термична обработка/в една яхнийка примерно/, или това се отнася само в суров вид 

# 423
Не знам да са забранени и в пресен вид. Simple Smile

# 424
  • Добрич
Точно това ми каза днес моя хомеопат/бях на интервю/ никакъв чесън, лук, мента, кафе  Thinking

# 425
  • София - Варна - Бургас
Интересувам се, пречи ли на хомеопатичното лечение да се консумират чесън и лук преминали през термична обработка/в една яхнийка примерно/, или това се отнася само в суров вид 

Не, не пречи, но все пак да има 1 час разлика с приема на хо л-во и да се измият зъбите, за да е чиста устата при приема на хо л-во.

# 426
Здравейте, искам да ви попитам, има ли някакво хомеопатично лекарство за увеличаване на кърмата?
Много исках да кърмя, а се оказа, че нямам достатъчно кърма!много ще ви бъда благодарна, ако ми дадете съвет! Peace

# 427
За пръв път чувам чесън и лук да вредят за каквото и да било. newsm78 Това е зеленчук ,който само може да помогне. smile3521

# 428
  • Добрич
Алекс, изписаха ми natrum muriaticum
Трябва да го приемам всяка сряда до следващото проследяване 3по 3 гранулки  newsm78 винаги съм мислила, че в хомеопатията е задължителен само еднократния прием
Алекс би ли ни обяснил все пак лукът и чесънът/в суров и сготвен вариант/ могат ли да антидотират ХЛ, в деня на прием на ХЛ ли да се избягва приемът или въобще по време на цялото лечение, виждам, че доста съфорумци се чудят, на запитването ми

# 429
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, искам да ви попитам, има ли някакво хомеопатично лекарство за увеличаване на кърмата?
Много исках да кърмя, а се оказа, че нямам достатъчно кърма!много ще ви бъда благодарна, ако ми дадете съвет! Peace

Има такова хо л-во, но е добрее да отидеш все пак при хомеопат. Намаленото количество кърма може да се дължи на много неща, хмеопатията ще ти помогне да оправиш тези проблеми, каквито и да са те.

# 430
Lady Frost ,Разбира се че ще ми каже хомеопат,но наблизо няма такъв ,затова потърсих в интернет!Няма кой да ми гледа детето, за да отида до Плевен,затова питам,но благодаря все пак за съвета!

# 431
  • ул. "Мечтание"
За увеличаване кърмата знам за Urtica Urens 9 CH 3 пъти по 5 гранули. Но според мен задължително се консултирай с хомепоат, не за друго, но доколкотоми е известно лекарството минава и в кърмата, нищо, че е за кърма, и не знам как влияе на бебето. Също може да е нужно на мъника да се дават няккакви хомеопатии. Ситуацията ти ми се струва по-специфична.

# 432
Здравейте,
Има  много  добър хомеопатичен  препарат  за  увеличение  на  кърмата  и  е  безвреден  за  детето.
Казва  се  Ricinus communis 5 ch  и  се  приема  3  пъти  по  5 гран.

# 433
Съжалявам, ако е ставало въпрос! Питанката ми е дали парфюмите пречат на хомеопатичното лекарство? Ако го държа на рафт с шишета парфюми по-точно?
А има ли връзка между силата (потенцията) на лекарството и антидотирането му?

# 434
Тези Хо л-ва, които се цитират, могат както да увеличат, така и да намалят кърмата. Зависи от човека и не само. Така знам аз.
На мен ми се наложи да пия 2-3 пъти Хо л-во / не за увеличаване на кърма /, докато кърмя. Лекарката ми каза, че няма опасност за бебето да му повлияе. Не съм давала на него нищо.

Общи условия

Активация на акаунт