Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 493
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 435
Хайде и аз да попитам нещо Александър... Хо л-ва си ги държа на около метър и половина от микровълновата фурна...пречи ли им...да ги преместя ли, или просто да ги заменя с нови  Confused? Сложила съм ги в наелоново несесерче, ако това има значение. Благодаря!

# 436
daindi според мен микровълновата е един от най-вредните уреди.Така че по-далече с хомеопатията от нея.Аз отдавна съм се отървала от това "чудо"на техниката. Peace

# 437
Цитат
Има LM-1, LM-2 и LM-3 . За LM XII сега чувам?
Да има Aleksander на фирма DHU.На мен са ми предписвали тази потенция преди две години.

# 438
  • София - Варна - Бургас
Алекс, изписаха ми natrum muriaticum
Трябва да го приемам всяка сряда до следващото проследяване 3по 3 гранулки  newsm78 винаги съм мислила, че в хомеопатията е задължителен само еднократния прием
Алекс би ли ни обяснил все пак лукът и чесънът/в суров и сготвен вариант/ могат ли да антидотират ХЛ, в деня на прием на ХЛ ли да се избягва приемът или въобще по време на цялото лечение, виждам, че доста съфорумци се чудят, на запитването ми

Принципите са:  Около 20 - 30 мин. преди и след приема на хо л-во, устата трябва да е чиста, дори и от цигари, вода!

Да се избягва прием на хомеопатично л-во, мин. 1 час преди и след:
    Обилно хранене, люти чушки, чесън, лук, мента, чер пипер и други силни подправки, кафе, чер и зелен чай, в пияно състояние!
LOL!  Laughing

# 439
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, искам да ви попитам, има ли някакво хомеопатично лекарство за увеличаване на кърмата?
Много исках да кърмя, а се оказа, че нямам достатъчно кърма!много ще ви бъда благодарна, ако ми дадете съвет! Peace

Има не само едно - десетина са, но трябва хомеопат да го предпише и контролира, тъй като има опасност да се получи и обратен ефект.

# 440
  • София - Варна - Бургас
Съжалявам, ако е ставало въпрос! Питанката ми е дали парфюмите пречат на хомеопатичното лекарство? Ако го държа на рафт с шишета парфюми по-точно?
А има ли връзка между силата (потенцията) на лекарството и антидотирането му?

Не трябва да се държат заедно със силни парфюми, детергенти, бои, разредители и т.н.

# 441
  • София - Варна - Бургас
Хайде и аз да попитам нещо Александър... Хо л-ва си ги държа на около метър и половина от микровълновата фурна...пречи ли им...да ги преместя ли, или просто да ги заменя с нови  Confused? Сложила съм ги в наелоново несесерче, ако това има значение. Благодаря!

Хайде и на теб да ти отговоря...  Laughing 
              Метър и половина е добро разстояние. Пластмасата не предпазва от ел/магнитни вълни.

# 442
daindi, ако искаш да ги предпазиш от някакви вълни, увий ги в алуминиево фолио.

# 443
  • София - Варна - Бургас
daindi, ако искаш да ги предпазиш от някакви вълни, увий ги в алуминиево фолио.

И то не предпазва, ако разстоянието е под 50 см.

# 444
Цял месец като излизах навън за час-два държах моб. си телефон в съседен джоб на хом. си лек-во в чантата на количката. Рядко е звънял телефона. Какво ще ме посъветвате? Трябва ли да го подменя?  Confused

# 445
  • София - Варна - Бургас
Цял месец като излизах навън за час-два държах моб. си телефон в съседен джоб на хом. си лек-во в чантата на количката. Рядко е звънял телефона. Какво ще ме посъветвате? Трябва ли да го подменя?  Confused

По-добре, да.

# 446
Здравейте, след дълго ходене по мъките реших да потърся помощ в хомеопатията. От година и повече даже се опитвам да излекувам ешерихия коли в урината и ваг. секрет. Пих различни антибиотици - всеки месец различен и все по силен. След последния получих афти в устата, а и се чувствам доста отпаднала . Сега при последната микробиология са изолирали клебсиела. Въпроса ми е някой имал ли е подобни проблеми / чести уроинфекции/ и успял ли е да ги излекува с помощта на хомеопатията. Моля пишете, ще чакам вашите отговори.

# 447
И ОЩЕ ЕДНО ВЪПРОСЧЕ, МОЖЕ ЛИ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ ЗА MEDORRHINUM ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?

# 448
Здравейте,приятели на хомеопатията  Laughing !
Отскоро започнах да давам на сина ми(1г.6м.) хомеопатия под формата на капки,приготвени от хомеопат.
Вчера,обаче,бяхме на детска консултация и стана ясно,че сливиците му са увеличени и червени  Shocked..
Възможно ли е това да е вследствие на приетите преди 4-5 дни хом. капки ?Няма др.симптоми,които да подсказват нещо тревожно,освен че не желае да се храни,но той по принцип си е така  Rolling Eyes
Утре трябва да се обадя на хомеопата,но исках да чуя и вашето мнение.

# 449
  • Добрич
С риск отново да бъда досадна ще попитам още нещо  Embarassed
Тази сутрин 30 мин. след като приех хомеопатичното лекарство използвах лакочистител и после лак за нокти, ще попречи ли на лечението newsm78
Също така лекарството ми е изписано да го приемам всяка сряда по 3 пъти на ден, не го държа  в преградата, където е мобилния телефон, а в съседна, ново ли да си закупя?

Общи условия

Активация на акаунт