Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 143 929
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София - Варна - Бургас
Цитат
...друго?...

Нищо от изброениете и нищо друго външно.
   Атопичен дерматит се лекува "отвътре - навън" а не отвън - навътре.  Peace

# 646
Здравейте, отскоро потърсих помощ от хомеопат , но след първото лекарство получих нещо като обрив в устата . Зачервяване, което беше болезнено и парещо. След седмица отмина, но за много кратако - появи се отново. От какво може да е това, дали е ефект от лечението или неопонисимост към лекарството или т. нар . лечебна криза?

# 647
  • София - Варна - Бургас
Мери, имала ли си някога в миналото подобно зачервяване, подобен парещ обрив?

# 648
Да, имала съм последната една година откакто пия различни антибиотици и ми се появяваше такова дразнене. Най често беше на езика, зачервяваше се и после ставаше като пъпчица с бяло връхче. Сега е малко по различно - червенина около устните и по краищата на езика.

# 649
  • на странно място ......
Здравейте, въпроса ми е лекува ли хомеопатията Ентерококи и Е-коли. Ако отговора е ДА бихте ли ме насочили към хомеопат, от София съм и съм бременна в 5м., поради което се отказвам от конвеционалната медицина в частност антибиотиците. Моля за съдействие.

# 650
Здравейте !
Дъщеричката ми е на 3г от 6м се лекуваме с класическа хомеопатия.
Проблемите са ни били основно с зачервено гърло и кожни обриви детски а-чен дерматит доволно съм че обривите се изчистиха но детето много често дига температура може да се каже че на всеки 2 седмици нормално ли е това? Shocked

# 651
  • София - Варна - Бургас
Да, имала съм последната една година откакто пия различни антибиотици и ми се появяваше такова дразнене. Най често беше на езика, зачервяваше се и после ставаше като пъпчица с бяло връхче. Сега е малко по различно - червенина около устните и по краищата на езика.

Е, тогава го считай като добър знак! След правилното хо л-во някои стари симптоми се връщат за кратко и след това следва излекуването им.  Grinning

# 652
търся отзиви за хомеопати в Добрич, но не съм сигурна в правилната тема ли пиша  newsm78

# 653
Цитат
Наличието на много тъмни бенки показват карцинозинова предиспозиция, човека е в "опасната зона", но това далеч още не значи че ще развие рак.
  Обаче трябва да се пази от карциногенни фактори и да се свърже с добър хомеопат, на когото е във възможностите да го премести от "опасната" в "безопасната" зона.
Какви са тези карциногенни фактори, за които говориш?

# 654
Александър, здравейте, позволявам си да се обърна към вас. Преди 20 минути усетих, че детето ми е топло, измерих 37-37.3 градуса с дигитален термометър в ухото. Мисля, че с това оплакване е рано да се обърна още към личната му лекарка. А трябва ли да изчакам и за хомеопата? Единственото, което мога да опиша освен Т е, че днес само суче (не е ял твърда храна), играе си нормално, има по-студени стъпала.

# 655
  • София - Варна - Бургас
В ухото при дете е нормално да измерите Т около 37С, тъй като там Т е с няколко десети по-висока. Ако посетите личната, не се изненадвайте, ако ви предпише антибиотик! LOL!

# 656
Александър, защо хомеопатите провеждат прегледи през 2 месеца, дори и да са здрави пациентите? Това само, примерно, първата година ли е, докато опознаят типа им? Предполагам, при всеки хомеопат си е различно, но все пак, мисля, имат някакви принципни прилики. Честно да си призная в момента съм доста затруднена финансово, а хомеопатичката, при която бях на интервю, практикува прегледи през 2 месеца с такса 30 лв. на преглед. При положение, че съм здрава общо взето, това налага ли се и защо?
Също искам да попитам за камфора дали е противопоказен при хо лек-ва - съдържа се в една аюрведичен крем за лице, която ми се нрави на първо четене. Благодаря ти предварително!  Hug

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 02:02 от desi_sunshine

# 657
  • София - Варна - Бургас
  Ами Деси, много е просто - не ходи на 2 месеца, изобщо не ходи, щом смяташ, че си абсолютно здрава.

А да те попитам, ако не беше ходила при хомеопат и поради това все още беше болна?
Какво ти остава - да ходиш при господстващата медицина, нали?
    Щеше ли да се оплакваш тогава, че те непрекъснато те пращат на изследвания и след това плашещо да цъкат ц-ц-ц-ц... Или щяха да ти предпишат една торба лекарства, не за 2 месеца, а за цял живот, под угрозата че ако ги спреш ще стане страшно!...

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 09:13 от Aleksander

# 658
  • София - Варна - Бургас
търся отзиви за хомеопати в Добрич, но не съм сигурна в правилната тема ли пиша  newsm78

В правилната тема сте.  Grinning

В Добрич мога да Ви препоръчам д-р Румен Стойчев. Ако искате координати - ще Ви ги изпратя на лични.

# 659
  • Варна
Здравей Aleksander искам да попитам, има ли някаква ефективна хомеопатия за подтискане на херпес симплекс при малко дете на 1 год и 4 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт