От януарската дружина Яна първа зъбче има :)

• 14 586
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Всички сте страхотни - и мамите и бебоците-   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 241
Момичета, да се похваля. Антонио, от днес започна да се обръща сам по коремче. От както се научи, не остава въобще по гръбче. Само се върти корем-гръб, корем-гръб. Лошото е, че повръща като е по коремче. На него това си му е проблем откакто се е родил

# 242
  • Русе
Таис, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана!
 Карина не е вдигала Т повече. Така и не разбрах какво беше това. Педи предположи, че може би някакъв лек летен вирус.
Видях снимките от срещата ви. Петя много готина с тези опашлета Heart Eyes И аз нямам търпение да слагам фибички и тем подобни, но ние сме почти плешиви. Ох, в момента гледам "Забранена любов" и пиша поста си сума ти време. Отивам да гледам. Лека нощ!

# 243
какви сте прелестинки! Пу, да знаех, че до толкова ще отседите да бях дошла... Мда - наистина неизвинено ми се полага...

# 244
Малко късно се включвам, но искам да честитя рожденните дни на Тайс и баткото на Ади  Hug
Сиси, много сте сладки на снимката с Калата  Heart Eyes
Оля, супер са снимките  HugИ хайде наистина другата седмица в Борисовата градина (Киша каза, че е прохладно там и в най-големите жеги)  Hug
Evjeni, честито за малкия акробат  Hug
lubito, дано не ви плаши много малката Карина. А за опашлетата, на Pетя много и опада вече косата, но ми е такъв мерак да правя опашлета...Хайде скоро всички да правим големи плитки  Heart Eyes
Lang , аз преди срещата като видях, че не ти е включен skype-a така се зарадвах, че ще дойдеш...Хайде другата седмица в Борисовата  Embarassed
Аз да се похваля, че на срещата Петя изяде 60 грама пюре от тиква! Омаза се много НЕкултурно, но пък последните лъжички си ги хапваше с удоволствие  Hug Добре и се отразяват срещите  Laughing
Espa, благодаря за линкчето  Hug

# 245
а как се смее с глас когато  сестра и се хвърля върху нея с цялото си тяло, направо ми настръхна коста,но като видях ,че бебка е добре и се смее ги оставих да се опознават в игрите:)
Ха ха колко познато. Нашата игра е да го  да го къпе. Слагам Тони в неговото корито, а коритото му във ваната ни. Кети влиза във ваната и го помазва с половин шише гел за измиване. А той умира от кеф. Тя си играе с жива кукла, а на него му е супер кеф, защото тя не спира да му говори. Много са сладки, ама много им трепера, защото докато му оправях дрешките чувам "Мамооооооо, Тони се потопи във водата"  Shocked Shocked Shocked няма да Ви казвам как на един скок стигнах до банята
Бърборанче, мерси, мерси. Едвам заспа милия, защото то кеф голям братче. Само се обръща по корем и се нерви, защото хем му се спи, хем му се обръща. И се сетих как една майка по времето на Кети беше пропищяла от акробатчето си. Нямаше заспиване горкото, с дни наред само това правеше. Сега ще го видим наш Тони какво ще прави.

# 246
Снимките са страхотни!! Хубаво сте си изкарали, завидях ви Wink

Сладурчеста, тоя Никола още по-голям ми изглежда бе  Shocked с кво го храниш тва дете?!  Shocked

Гери, много ти ходи такава кърпа на главата, тича ти направо  Grinning А Петя верно е много сладка с тези опашчици  Heart Eyes И браво на детето, че си е папкало послушно  Hug

Евжени, честито ти акробатче! Кога ли и моето ще стане такова??  Rolling Eyes Голем мързел... ама на кого ли се е метнало?  hahaha

# 247
Smiling_Sisi, те момчетата са доста по-мързеливи. Кети се обръщаше на 4 месеца. Споко миличка моята теория е няма непроходил, няма непроял, няма не свалил памперс. Това съревнование между майките в градинката е толкова глупаво. Само като чуя някоя да се бие  в гърдите с нещо такова и ми става супер смешно. Жив и здрав да ти е Калоянчо, ще  започне и той... знам какъв мерак ти е ...

# 248
  • софия
Здравейте!
Дойде ред и аз да се разпиша.

Честито на всички рожденици!!!!!!!!!   bouquet

Много сте хубави на снимките от днешната среща,особено девойките .

И аз да ви разкажа за вчерашния ни екшън.През този уикенд отидохме до Петрич,защото там имаме лозе,малко работа да свършим.В неделя си тръгнахме към 18.30ч. да се прибираме към София и като ни заваля един дъжд,ще ни удави.След дъжда изгря пак слънце и ние доволни,че пътуването ще е леко.Но уви не.Стигнахме Кресненското дефиле и там изненада-свлачище и спряно движение.От висяхме си 3 часа.В колата беше топло и задушно,а навън кучешки студ.Антония колкото и кротко бебе да е,накрая пощуря.То не беше рев,то не беше чудо.Накрая заспа от изтощение.Към 22.30ч.  по разчистиха и пуснаха движението.Успешно към 24.30 се добрахме до София.На около километър от вкъщи успяхме да спукаме и гума като капак на всичко.Аз обаче взех бебето с коша и се прибрах,а мъжът ми и нашите останаха да разтоварват колата и да сменят гумата.

Лека и спокойна нощ!!!

# 249
Здравейте ,първо честито на всички рожденници да сте живи здрави,а и на всички месечинковци.
И аз искам фибки и опашки ,но и ние сме от отбора на плешивковците Laughing
Споко и на нас ще ни порасне коса ще видите вие.
Много сте хубави всички на снимките ,завиждам ви за срещичките които си правите ,ние пак се удавихме в дъжд днес.
И мойта убавица не спира да се обръща от гръб по коремче ,но обратното не може още и се ядосва много.
Момичета да ви питам ,нещо ,мога ли да съчетавам ,кърма  с адаптирано мляко. Имам в предвид вечер и нощем и сутрин да е на кърма пък през деня на АМ.
 Питам ,защото скоро почвам работа и не знам как да го направя .Със сигурност знам ,че ще продължа да кърмя ,но се чудя дали мога така да го направя. newsm78
Хайде и една от нас за лека нощ
http://bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_1da49ed953f508eac6c4e93573 … 69170_mainpic.jpg

# 250
Уф, че хубави снимки. Ама то щото са с нас и нашите чавета  newsm53

Ирко, много гаден късет сте имали. То па бива каръщина, ама... Тъкмо днес слушах за това свлачище и се чудех кой ли е заседнал там.

Били били, много рано пък ти ще се връщаш на работа  Shocked. Няма проблем да съчетаваш кърмата с АМ. Има многа майки, които като нямат кърма и правят същото. Трябва да измислиш вариант може би да се цедиш докато си на работа, за да не ти се пръснат гърдите все пак, а и да поддържаш лактацията поне в началото.

В този смисъл, Копривке, ти като ходи на сватба, колко време бяхте там и как процедираше с цеденето през това време и препълването на гърдите? Че аз началото на юни съм на 2 сватби и се чудя какво ще правя, че като направя по-голяма пауза и ще взема да експлоадирам.

Смайлинг Сиси, споко, и Никола не се обръща още. Ама то като няма и желание.... Баща му е бил същия и аз хич не му се притеснявам. Направо е проходил на 10 месеца и после не се е спрял.

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 04:28 от sladur4esta

# 251
Добро утро.

Сладурче не спиш ли ти?

Марти също не се обръща, но пък сяда вече /колкото и да го спирам/. Вчера спа само 2 пъти през деня и снощи си легна в 8 /а аз в 9/ и цяла нощ сън. Даже вече спи в неговото креватче 2 вечери, което е долепено до нашето легло /само мъже край мен  Party/ и като се разбуди му давам да суче, без да ставаме, без да светкаме лампи и никой не се събужда. Така си спим по цяла нощ.
Много хубави снимки - то вие сте много хубави де. Сладурче, аз те питах и преди - какво каза вашето педи за рахита при Никола, който наддава бързо като нашето Марти.
Били знам, че не е проблем да се смесва, но казват че трябва да си сигурен, че детето ще изяде всичко, за да не хвърляш кърмата - в такъв смисъл. Кофти е само, че се налага да пропуснеш прекрасни моменти, заради работата, но те разбирам. Вероятно и аз така бих постъпила в друг случай.
Ирко  ooooh! - просто "чудно" е било. Хубавото е, че всичко свършва и сте се добрали до вкъщи.
Сладурче, аз бях на сватба, ама почти нищо не разбрах. В ритуална зала тук има един народен ритуал с гайди и хора. Марти мнооого се уплаши от гайдата и стояхме отвън. За църквата той заспа и се прибрахме в къщи. Вечерта в ресторанта беше мнооого запушено и аз все излизах навън. Като говореха по микрофона Марти  също се плашеше и към 9 се прибрах с него, даже не успях и да вечерям. Та не беше много много сватбено. На всичкото отгоре беше студено  ooooh!.
Айде стига толкова от мен.

# 252
Еййй ,много хубави бебоциииииииии  Simple Smile

Ако искате да станат бебоците ви акробатчета ги слагайте  на земята. Аз постилам едно старо юрганче и го оставям да си прави каквото си иска и така се научи да се обръща . И да пълзи се опитва,ама по-скоро се влачи и носа му и бузките за зачервени от влаченето . 

Сладурке ,тоз твоя син голям българин   Shocked. Малееееее, ами ти как го носиш , сигурно без гръб оставаш .Да ти  е жив и здрав .

А Петенцето каква е фуклааа...

И Ани е голяма чаровница  с тази рокля....

Айде отивам да спя ,че две не виждам . Цял  ден хайманосваме. Бях си заплюла един диван от IKEA  на промоция 150$ ,отиваме рано сутринта да хванем авантата- нямааааа диваниии. Продали ги за 10 мин.  Такъв яд ме хвана #2gunfire

Кафето няма да ви сервирам,щото вие не ми сервирате биричка като лягам. Шегувам се  hahaha. Гледам ,че  elena_d вече е сложила кафето.

Приятен и слънчев ден на всички  Hug

# 253
  • Ловеч
Добро утро ! Да почерпя с нещо по сериозно нищо , че е раничко - днес имам рожден ден Simple Smile

# 254
  • Варна
ЧРД, на всички на оатерици Blush

Тоби и на теб! Да си жива и здрава тии цялото семейство!

Леле, много сте готини...искам и аз среща ВАРНЕНКИ Crossing Arms!!!

Малко снимки и от мен:
Тати и Муцка

Обичам многооо да си виря краката /в очакване съм скоро и да ги лапне/

И да кажа на Бърборанчето, че Петя изглежда страхотно...няма да се шашкаш  Hug

Как мога да кача снимки в общия ни албум? Имаме и парола ли? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт