От януарската дружина Яна първа зъбче има :)

• 14 589
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
от вчера малката такова а.... му удари, че сменям памперси през 2 часа. Вече си хващаме крачето и махаме чорапките, голям кеф  ви казвам  , а как се смее с глас когато  сестра и се хвърля върху нея с цялото си тяло, направо ми настръхна коста,но като видях ,че бебка е добре и се смее ги оставих да се опознават в игрите:)
честит рожден ден на имащите Simple Smile
чакам с нетърпение  да се захранваме,но още малко ще потърпим
 ... тя една градина ....живот и здраве един ден в своя градина такива чудеса ще сътворя.. ех как се  размечтах
хайде лек ден

# 226
Адаш, много мерси за хубавите думи  Simple Smile Поне някой да мисли, че съм убава мама Wink  Laughing
Само да ти кажа - видях, че диетка почваш. Ако кърмиш още (съжалявам, не помня дали е така...) не е хубаво да слабееш бързо, понеже се отделят токсини, които отиват в кърмата и от там право в беба.. А под "бързо" се има предвид с повече от 450 гр. седмично!  Shocked Та да имаш едно наум... Това всъщност не важи, ако организмът сам си сваля килата, става дума единствено за принудително отслабване.

А памперса и аз го сменям много бавно. Ама то е много забавно, понеже дребният много ми се радва, смее, гука...  Heart Eyes И аз си играя с него и е много забавно  Heart Eyes

Ох, да се оплача, че май не съм - от 2 дни съм с херпес  Sad И стоя с една маска на лицето, че нали бебето не трябва да пипа херпеса, а Кало като е у мен няма как да го спра да ми хваща устата  Laughing. А и не трябва да го целувам, това най-много ми тежи...  Sad та затова сложих маската, че не се усещам и го целувам.  Confused е, през маската, слава Богу.. С нетърпение чакам да минат 7-те дни и да изчезва тази гадост, че да мога да си нацелувам сладурчето  baby_neutral

# 227
Ееее Сис стига си говорила така ,никой не е казал ,че не си хубава мама. Naughty

А аз кърмя все още и диета не спазвам никаква , просто премахнах сладкото , защото много ми пречеше и започнах да качвам иначе си ям пак като  Animal Pig ,но вместо сладкото си похапвам ябълки.

Преди ядех по 5 вафли МОТТО  и после искам да слабея, ами няма как.
А и винаги съм обичала много сладко и затова не съм можела да спазвам диети, все ги нарушавах, въпреки ,че като се замисля съм си била доста добре , а сега ......

# 228
2-те Сиски, много са ви хубави децата пу пууу.
Усмихнатата, наистина си Убава и Усмихната мама, а КАлата страхотен мъж..
Бързо минаване на херпеса.  Praynig
Такъв следобеден сън му ударих, охххххххх, а в къщи стоят чиниите от сутринта, няма вечеря, направо съм жив зиян... Whistling

# 229
Такъв следобеден сън му ударих, охххххххх, а в къщи стоят чиниите от сутринта, няма вечеря, направо съм жив зиян... Whistling

Жив пример hahaha Същата съм,до сега спахме с малката,а тук едни чинии,пране за гладене ooooh!

Хайде добър ден,мацки!
Ние вчера цял ден бяхме на Цигов чарк и беше супер готино време.Скара,бира,а-у.Майка ми се грижеше за малката,а ние с таткото пет пари в кесия hahahaСложихме лятния вариант на количката,та да видим как ще се справим с ревовете по улиците Crossing Arms.Щях да пиша снощи,понеже днес имах една доста емоционална среща,та ми беше малко напрегнато и не заспах до доста късно.Баща ми,който не ме е търсил 12 години(а живеем в един град),ме потърси и искаше да види внучка си.Та днес се състоя срещата.Казах му каквото си имах на сърце и така...Да не ви занимавам. Hug

Честито на всички празнуващи,днес!Живи и здрави да са и много успехиbouquet
Двете Сисита,много са ви сладки бонбоните.А на Усмихнатото да кажа:Сисии излъчваш някакъв магнетизъм.Забелязах го още на снимките от първата ви софийска среща като бременни. HugА Калата голям мъж,бееее.И тея буйни коси(подстригани) Hug
Елена,поздравления за победата!Ше гледаме като му дойде времето!Със здраве да си снимаш бебешока!
Забравих друго какво newsm78 Бягам да гладя. Hug

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 17:45 от daninceto

# 230
Много готино заглавието! Браво на Яна!
 Да се разпиша и аз, че тези дни забравих компютър какво е! Пловдивските мами, ще се събирате ли, че аз всички клюкини съм пропуснала. Но при първа възможност ще се поправя, обещавам!Иначе драснете на лични ако има среща. Аз 1-2 пъти седмично отскачам до офиса.
Ние си изкарваме страхотно в Пловдив, само където ни поналипсвате, ама малко на форумско въздържание ще го ударим по неволя.
Лорини, стресна ме с твоето прекръстване-и без това едва ви издирих, и реших че съм объркала форума Joy Joy Joy

# 231
Двете Сисита,много са ви сладки бонбоните.А на Усмихнатото да кажа:Сисии излъчваш някакъв магнетизъм.Забелязах го още на снимките от първата ви софийска среща като бременни. Hug

newsm03 Мерси за комплимента  Blush И на другите момичета - благодаря за хубавите думи  Hug Blush

Сиси, е щом е само махане на шоколада - бравооо - и аз трябва, ама пуста лакомия. И после и аз се оплаквам, че съм дебела  Crazy

Данинце, мога да си представя как се чувстваш... Най-добрата ми приятелка от детските години не е виждала баща си въобще - той ги е зарязал докато майка й е била още бременна! И момичето като стана на 18 той се сети да й звънне да се били видели.. Тя вече беше в Германия тогава (замина като беше на Sunglasses и ми звъни една вечер през сълзи да ми разказва какво се е случило...  #Cussing out Е, не се видяха.. И по-добре според мен. Надявам се при вас да е минало по-добре....  Hug

ВайълетчеHug Хайде, кога ще се връщаш, че да спретнем една Западно-паркова среща Wink

Младостки, още ли сте навън бре? Браво, браво, ама си чакаме снимките  Mr. Green

# 232
  • Варна.....
Момичета, Благодаря за прекрасните Ви пожелания.  Айде и по едно за отпускане на нервата....

Смайлинг, ама верно ник-а ти те описва мнооого точно.
А Габи каква е куклаааа  Heart Eyes
Днес май не сме виждали снимко на ПреКраси  newsm78

# 233
Благодаря ви момичета за комплиментите.
То всички бебчета са прекрасни за мен няма грозно бебе, с всеки изминал ден стават по-прекрасни по-прекрасни, и са толкова невинни душички, само за гушкане и папане.
daninceto    Hug Hug Hug , то и с мъжа ми е подобно положението ,но отчасти.

Честити празници на всички празнуващи .  party023
Много им се радвам и на абитуриентите.Много са сладички, а кокво ги очаква после.....
Аз така и не бях абитуриентка в България  Sad , но пък бях в чужбина.

Аман от мен днес вече.

Къде е Младостката агитка ,чакаме снимков материал. Heart Eyes

# 234
Здравейте мами!
Пак ви изчетох през редовете  Crossing Armsми като пишете толкова много Mr. Green
Честито на всички месечинковци  bouquet
Елена,честита победа!
Честити рожденници на Донята и Калимби  bouquet
Ние днес бяхме на консултация качил е 600гр. и 3см.,та вече сме 8.300кг и 66см.
И ние ще си имаме зъбче,яко се е подул венеца на Марио и е побелял Crazy
Днес реших да купя зеленчуково пюре и се оказа че му хареса повече от домашното на мама Mr. Greenдосега съм му правила само картоф и мляко,но днешното купешко беше картоф и тиква.
Тайс,Честит празник!

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 20:00 от desisladka

# 235
Въобще нямам време да ви чета, утре ще се връщам назад...
Моят мъж е рожденник днес и ви черпя

а за кърмачките

# 236
  • София
Копривке- честит рожденник- да ти е жив и здрав bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Хайде сега една снимка и на моя бебок, как даже и по корем като е, ръчката трябва да е с устата, няма значение, че така балансира само с едната ръчичка hahaha
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=335723&pid=12490728- парола ralica

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 20:34 от ral4e:)

# 237
Ето меееее  Laughing Laughing Laughing

Честит рожден ден Тайс! Да си жива и здрава и много обичана!

Честити рожденици на Копривка и Калимби! Много да ви слушат  Laughing

Елена, честита ви победа! Да ни припомниш да те гледаме!

Завърнахме се от Младостката среща към 5 часа чак. Присъстващи: Аз, Грийн Айс, Барборанче, Алекс и Киша (Ланг, имаш неизвинено отсъствие  Wink). Снимки ще показва Грийн Айс, че аз пак бях без фото. Разходихме се малко из парка и като седнахме в кръчмето.... та до 4 и нещо  Mr. Green. Хапнахме, пийнахме доволно. Заваля ни дъжд, та добре, че бяхме на сухо. Децата и те хапнаха и пийнаха  Laughing. Петенцето половин бурканче пюре изяде. Все по срещи ще трябва да ходи, за да яде.  Laughing Васенцето на Алекс май най-много слушкаше. Алекс, направо ти завидях  Laughing

Дружно решихме да правим по-честичко такива срещички. Другата седмица в Борисовата градина.

Виолетке, приятно изкарване в Пловдив и да си идваш за нова среща да си организираме.

Сиси (и двете),  много хубави снимчици.

Патилина, много хубава инициатива на вашето правителство.

# 238
И аз съм тук. Нямах нет досега. Срещата мина чудесно - и слънце ни пече, и дъжд ни валя. Всички сме на мнение, че тези контакти се отразяват много добре на апетита на децата. Всички си изядоха манджите. Някои и по два-три пъти.  Wink

sladur4esta, мъжът ми досега ме разпитва кой е тоз момък, който дърпа и задига полата на дъщеря му.  Joy

Честит рожден ден Тайс! Да си жива, здрава и много щастилива и обичана!   bouquet

Честити рожденици на Копривка и Калимби!   bouquet

Ето ги и снимките от днес. Както се казва - малко, но от сърце.  Grinning

# 239
Малии какви сме убавици...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт