От януарската дружина Яна първа зъбче има :)

• 14 618
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Ех, ама не може да ми угоди човек, като ме поздравяват не харесвам песните, като се хвали някой, че бил по телевизията, не харесвам водещите... абе да ми е жив и здрав мъжо, да си ме търпи още дълги години. Колко дребен трябва да бъде един текст, за да не го прочете никой?
...
И на баткото на Калимби, също, когато и точно да е рожденния ден.

hahaha Сайз нула трябва да е  hahaha
А рожденият ден бил днес!  Simple Smile

# 211
След уточняването кой кога има РД да честитя и аз на Тайс, на Калоян на Калимби и на Митко на Копривката  Party

# 212
Таис, Честит Рожден Ден, да си здрава, щастлива и обичана още дълги години!

Честит Рожден Ден на Калоян на Калимби! Прекрасно детство му желая  bdbaloni

denitcheto, добре дошла!  welcome

Елена, честито за победата! Непременно ще ви гледам! Много го харесвам това предаване, с мъж ми си го гледаме и си го играем в къщи – много сме добри, винаги взимаме максимума точки. Няма да ни вземат обаче там на живо, че нямаме граждански брак. Със здраве да си ползвате камерата.

Бърборанче, и аз си мислех, че стаяват идеално за подърак тези албуми – ето ти темата в Хоби, ако ти се занимава http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=396439.15

Айде приятна ви среща и чакаме снимки     bouquet

# 213
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на Таис! Желая ти много здраве, щастие и късмет! newsm51
Честити месечинки на всички, порастващи с още един месец днес.  smile3525 newsm51
Честит рожден ден и на Митко на Доня Коприва и на Калоян на Калимби.

Бърборанче, Петя се справя отлично с папкането, поне на снимките така изглежда, дано всичко да е наред с малкото слънчице за напред  Hug
Иники, аз по този Конкуизтадор се бях закрастила в 9-я месец, докато бях в София, нали нищо не правех по цял ден, та и аз играех до 1-2 през ноща, а с племенника правехме мрежа, той в едната стая, аз в другата. Голяма краста е и наистина приятно гъделичкане на самочувствието.
Чета, че обсъждате пътуването с бебоците. Ние за сега да чукна на дърво нямаме проблеми, Александрина като се качим в колата на 5-а минута е заспала. А нашите пътувания са доста дълги - 2 пъти сме минавали отиване и връщане разстоянието Разлог-Свищов, т.е около 400 км в едната посока. Тя доста спи в колата 2-3 часа не и мърдат, спираме някъде, храним се, играе си с играчките над коша и така. Освен това уикендите сме ходили на разходка до Плевен, Ловеч, като цяло добре се представя. Малко ми е неудобно сменянето на памперса, че нали седалките имат наклон, но се оправяме.
То да не казвам голяма дума де, дано и за напред да се представя тако добре при пътуванията, че често сме на някъде. Ние от 2-3 дни имаме нов номер - само някой да се надвеси над количката да я види и реввввв , ама рев и чудо, май оня ден едно хлапе я уплаши буквално хвърляйки се върху количката и тя сега реве. Ще и мине, ама...

# 214
  • София
Здравейте и от мен,
Еспа, благодаря за кафето, идеята за фото книгата е страхотна Hug
Бубченцето- точно такув е белегът от ваксината- като червено топченце, на моята и се беше появил още преди около месец, съжалявам, че не сте успели да се насладите на пътя, но ще има и други пътувания Hug
Тайс- честит рожден ден, жива и здрава да си, обичана и сбъдване на всички мечти ти пожелавам  bouquet
Калимби- честит рожден ден на детенце- да е послушно и да расте щастливо Grinning
Момичета, да ви се оплача, сложила съм моята в столчето за кола, което беше на спалнята и бях отишла да и приготвя пюрето, връщам се и тя се преобърнала от столчето на спалнята, ама на самия й ръб и вследващия момент със следващото преобръщане аз я хванах, иначе щеше да се озове на пода. Добре, че бях там, за да я хвана, иначе ако се бях забавила още една минута щеше да тупне на пода, трябва да съм по-внимателна от тук нататък. Все забравям, че тя вече е доста подвижна и не се знае кога къде ще я намеря....
Иначе опитът с морковеното ре премина успешно според мен, смао дето след това целия тоялет е за пералнята hahaha, сега ще видя как ще е с ябълковото след ден-два.
Хубав ден от нас  bouquet

# 215
                                                                                 newsm59  bigdance2
                                                      честит рожден ден, майко на нашия съименик Wink

айде, сега познайте кой се събуди от миризмата на напълнен спален чувал  Mr. Green  да...познахте Simple Smile
...
мрън мръъъъъъъънн, как не ми се размразява хладилник, ама режим на е-он  #Cussing out той е No frost , но трябва да извадя всичко от фризера

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 12:55 от stelaTa

# 216
чЕСТИТО НА ВСИчКИ ПРАЗНУВАщИ!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИчАНИ! Hug
Копнах си схемата за захранването,мерсиии.  Hug
хубава разходка на Софиянки, наште хаймани никакви ги няма.  Crossing Arms
ааа, честито на Елена за наградата, бравоо на вас.  Heart Eyes
бързо оздравяване на кака Мимка.  Praynig
чао за сега излизаме за малко.   bouquet
ралче, малкия дявол, ние обърсахме пода миналата вечер.. Sad

# 217
Моите добри дечица спинкат и аз да видя кой е тука.  Grinning
Тайс, Честит рожден ден! 33 наистина  е хубава възраст(и аз съм на толкова, но скоро ще порасна )
ЧРД и на детенцето на Калимби и на Митко на Донята, да са ви живи и здрави!
Над нашата количка няма много шансове да се надвеси някой. Щом се приближи някой, баткото веднага застава плътно до нея и почва да ръмжи  Laughing
Елена, честита победа! Аз не го гледам това предаване , но заради теб задължително.
Но наистина , като наближи датата на излъчването, трябва да ни напомниш.

# 218
Уф, ми не успях да се класирам и за младостката среща дори!  Crossing Arms Трябва да направя среща у нас, че белким сколасам.  Hug Хем биг брадърът е на градина, ама дребният имаше други желания и не пожела да се съобрази с на майка си щенията. Е сега спи, всъщност отдавна спи, баш кога трябваше да поемем за срещата, а неговият сън е толкова крехък, респективно толкова задължителен да се случи, когато се случи, че май ще трябва да мятам кекса във фурната и да ви каня на шери или портвайн, за да можем да се видим Simple Smile Mr. Green Освен да отворя клуб по тий тайм бридж? Heart Eyes

Е понеже съм пък в къщи рекох малко слугинаж на посвърша. Пишете, че да има какво да чета! Heart Eyes

# 219
Ето ни и нас ,т.е. Габи

Лежаща в старото  легло на баща си от време оно.

Тенкю Сис , аз успях и сама да се справя ,намерих си го сама, но съм много благодарна.

# 220
Честито на всички празнуващи! любов, пари и Бог да ви благослови!  Hug  bouquet
Lang, точно такава организация има направена тук,когато бебето  стане на около 2 месеца,(да се поокопитиме) сестрата от детската консултация включва майката(обикновено с първо дете) в група на майки и бебета от един район по местоживеене и се правят 4-5 срещи (веднъж седмично)с лектор за отгеждането на бебетата. Провежда се в специално обзаведена стая предоставена от общината, с цел обмяна на опит и запознаване на мамите. Осигуряват теоретични и практични материали,кафе, чай, сладкиши. След това срещите провеждаме в дома на някоя мама като се изреждаме,докато пораснат малко децата.  След което пак се връщаме в тези помещения вече за play group, но ще има символично заплащане и ние сами ще си осигуряваме почерпката. Според мен е доста идейно, защото се срещат мами с общи интереси, с деца на една възраст, което и вие си правите, но при нас е подпомогнато от правителството и общината...
Цунки от нас и весело изкарване на срещата на Младостките мами!  Hug
сиси_8227,много е сладурска Габи!

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 15:09 от Patilina

# 221
Ланг, това ми звучи много примамливо предложение, дори мисля, че си струва да изминем този път от Люлин до Младост, само и само да се пишем млади  Mr. Green

Патилина, много хубава идея от страна на вашето правителство. Браво за което. Нашето няма да коментирам. Надявах се новото, което ще дойде сега да е по-благополучно, ама като гледам, че са пак старите мутри (демек физиономии) ми е ясно от сега какво ще е. Дано греша. Щото нищо, че гласуваме за политически партии - хората вътре са тези, които ще управляват. А те отдавна според мен са се отказали да мислят за народа (ако въобще някога са мислели). Хайде, стига лирично отклонение (а казах, че няма да коментирам  Laughing).

Адашче, браво за снимката! Страхотна е малката бонбонка  Heart Eyes И с каква рокля, ц-ц...  Heart Eyes

Е хайде и аз да метна една снимка, че отдавна не съм Wink

# 222
Честито на всички празнуващи днес!
Май повечето от вас са на срещата,че гледам няма никаква активност днес.Най -накрая и ние започнахме да се въртим,първо от гръб на корем,но днес успя и да се върне от коремче по гръб,но засега го прави рядко,май не му е удобно на нашата спалня,мека му е ,а кошарката пък му е тясна.С всеки ден вместо да започва да поспива повечко през нощта и да прави по- големи паузи между храненията,той се буди все по-често през час,два,някой път и по-често , а през деня хапва на два часа ,че и през час .Обикновено давам вода или залъгалка като се буди нощем и като легне в 22ч,чак към 4-5 го храня,но продължава да се буди,а уж така с водичка се отказвали от нощно хапване,явно не и ние Mr. Green
Лек ден Simple Smile

# 223
    Най накрая сколасах да се впиша и аз.
Честит рожден ден на всички празнуващи днес!!! Бъдете здрави ищастливи !!! nbirthday
Елена честита победа само хубави моменти да заснемате.
Алина оздравяваите бързо.
sisi8227
голяма сладурка е Габи.
Ние днес в менюто включихме и морков в началото се помръщи но после го изпи.

# 224
Адашче много е сладък малкия, а па ти една  убава мама , усмихтата , ведра пу пу  Heart Eyes

Ние днес сме като чели бая активни, ама нали в тоя пек не излизаме, чакаме да позахладнее и сега си гука и крещи сама на спалнята и само се надига ,хваща се за лигавника си и е готова да става ,много е смешна .
А пък памперса го сменяваме половин час ,то е надигане ,гукане ,смях, да не говорим колко пъти досега сме обръщали бурканчетата със зехтин и правим мазало.
Ама и аз вчера и направих ЕБХ и то случайно се получи , предния ден не беше акала целия ден и аз реших да я събуя и поседя гола около 15 мин и се почна , ама какво мазало направихме , че не бях подготвена , не вярвах ,че ще се получи , вечерта пак същото .
Е наистина е много гот бебето да е сухо и да му е чисто.
А проблеми с пътуването нямаме никакви засега, онзи ден пътувахме Монтанско и си гледа , забавлява се с листата на дърветата и по някое време заспива, пожелавам ви го на всичките , поне в колата ядове не създава.

ooooh!  а аз от една седмица не съм яла никакво сладко , дори и кафето си пия без захар ,трудно ми е но трябва да се свалят килца, поне като диета не мога да пазя, да се ограничавам колкото мога от вредното.

Общи условия

Активация на акаунт