Благодаря за кафето на Еспа и Патилина.
Вече съм си в къщи. Пътуването ми се видя безкрайно.
Пътувахме през София.
Момичета участвахме в "Горчиво!" и СПЕЧЕЛИХМЕ
!!!!! Предаването ще се излъчи на 10 юли от 16.30 - както обикновено. Аз не мислех, че моят мъж ще се навие, но той пък се съгласи и съчетахме прибирането от Ракитово с участието в предаването. Марти го гледаше майка ми, а той се спукал от рев
. Идеята да участвам ми дойде след като видях, че всички имат камери, а ние не. Реших да отидем и да спечелим една видеокамера. За наш късмет взехме,че победихме и всички награди изненадващо са за нас /досега не ми се е случвало да печеля/. Най-хубавото беше, че точно на нас ни дадоха камера /можеше да е домашно кино или микровълнова/. Спечелихме и почивка на Елените и паричната награда.Абе емоцията беше на ниво.
Мюрвет знам как си се почуствала
. Аз няма да забравя какво беше, когато Марти се изхлузи от количката
.Гери, напредвате чудесно. Петя е сладурка и половина и всичко ще е наред.
Сладурче, да те питам като Никола наддава толкова много, как е фонтанелата му? При Марти е доста осезаема, давам по 3 Вигантол, но ще питам и педи.
Еспа, аз уж опитах да правя албум кракнат специално за бг-мама, но се оказа че има срок 31 дни и после ще трябва да си го купиш. Мисля че видеокамерата сега ще се използва на макс /то и за фотоапарата така мислех, но не би
/.Хайде това е за сега.
Лек ден.
З съжаление в момента нямам време да ви изчета, но се радвам да се ЦОПНА
Ама аз веднага си представих как почва да тресе през нощта и докато реагираме се срутва всичко 

И не мога да го разбера що ми ръмжи от няколко дни 
(а дали беше вчера? Калимби, хайде влез да ми припомниш - аз съм запомнила 25-ти, ама в подписа ти пише 24-ти
Честит рожден ден на Митко на Лили! 
Много е сладка снимката на breastfeeding лентичката ти
Но на Петя за банани още и е рано (нали съдържат хистамин).
Дано те спохождат много хубави моменти 

Направо по едно време съжалих, че сме тръгнали