От януарската дружина Яна първа зъбче има :)

• 14 608
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро.
Благодаря за кафето на Еспа и Патилина.
Вече съм си в къщи. Пътуването ми се видя безкрайно.
Пътувахме през София.
Момичета участвахме в "Горчиво!" и СПЕЧЕЛИХМЕ Party!!!!! Предаването ще се излъчи на 10 юли от 16.30 - както обикновено. Аз не мислех, че моят мъж ще се навие, но той пък се съгласи и съчетахме прибирането от Ракитово с участието в предаването. Марти го гледаше майка ми, а той се спукал от рев  Cry. Идеята да участвам ми дойде след като видях, че всички имат камери, а ние не. Реших да отидем и да спечелим една видеокамера. За наш късмет взехме,че победихме и всички награди изненадващо са за нас /досега не ми се е случвало да печеля/. Най-хубавото беше, че точно на нас ни дадоха камера /можеше да е домашно кино или микровълнова/. Спечелихме и почивка на Елените и паричната награда.
Абе емоцията беше на ниво.
Мюрвет знам как си се почуствала  Hug. Аз няма да забравя какво беше, когато Марти се изхлузи от количката  ooooh!.
Гери, напредвате чудесно. Петя е сладурка и половина и всичко ще е наред.
Сладурче, да те питам като Никола наддава толкова много, как е фонтанелата му? При Марти е доста осезаема, давам по 3 Вигантол, но ще питам и педи.
Еспа, аз уж опитах да правя албум кракнат специално за бг-мама, но се оказа че има срок 31 дни и после ще трябва да си го купиш. Мисля че видеокамерата сега ще се използва на макс /то и за фотоапарата така мислех, но не би  hahaha/.
Хайде това е за сега.
Лек ден.

# 196
Smiling_Sisi, благодаря за поканата......Ей, мами, много хубави бебета... Simple SmileЗ съжаление в момента нямам време да ви изчета, но се радвам да се ЦОПНА Simple Smile и аз при вас! ХАйде до скоро писане, когато имам повечко време!

# 197
Добро утро!

Denitcheto, добре дошла!  Hug
Еспа и Патилина, мерси за кафенцата!  Simple Smile

Снощи усетих 2 земетресения - едното към 19.30 (спях и се събудих!) и другото към 22.40 - и двете много леко ги усетих, но много се уплаших, не знам защо.. Второто беше особено дълго. Митко после ме гушка да ме успокоява  Blush Ама аз веднага си представих как почва да тресе през нощта и докато реагираме се срутва всичко  Confused Много черногледи мисли имах  Crazy

МюрветHug

Лили, ха честит рожден ден на Митето! Да ти е жив и здрав да ви се радва и вие да му се радвате!!!  Hug

Елена, браво, че сте спечелили! Ние с Митко ако отидем сигурно на трето място ще се класираме  Rolling Eyes Нещо не можем да ги "нацелим"  Laughing Ама като наближи 10.07 да напомниш, че тук все сме се събрали с по минус 4%  Laughing

Натали, мерси за статията!

Гери, дано повече неща да й харесат на Петенцето сладко  Heart Eyes

На моя човек венецът му само релефен ми изглежда - бърках вчера, ама нищо по-различно  Thinking И не мога да го разбера що ми ръмжи от няколко дни  ooooh! Все едно се напъва, ама малко по-различно и не почервенява. Т.е. просто си ръмжи, ама какъв му е проблемът хич и не сгрявам  newsm78

Сладурчеста, дано скоро почне това дете да яде по-нормално. То ти скоро захранване ще почваш де (не, че ще ти реши проблемите  Rolling Eyes, ама дано си оправи яденето)

Аууу - забравих - Честит рожден ден и на батко Калоян на Калимби!!! Да ти е жив и здрав и да продължава да расте будно и умно дете!  Hug  Tada (а дали беше вчера? Калимби, хайде влез да ми припомниш - аз съм запомнила 25-ти, ама в подписа ти пише 24-ти  Crazy)

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 09:22 от Smiling_Sisi

# 198
 bigdance2 Честит рожден ден на Митко на Лили!   bigdance2

Бърборанче, браво на търпението ти, шапка ти свалям аз 100 пъти да съм се отказала. Дано бързо прояде твоята принцеска.  Praynig

Мюрвет миличка, аз въобще не съм от търпеливите (даже напротив  Embarassed), просто вариант за отказване няма, не мога да го оставя гладно детето!

Натали, благодаря за статията  Hug

Еспа, много интересно това с фото книгата. А и е интересна идея за подарък  на някой близък човек  Hug

Еспа, Патилина благодаря за кафето и закуската  Hug

Елена, поздравление за наградите  Hug И да не забравиш да ни подсетиш да гледаме  Hug
Аз съм гледала предаването 1-2 пъти и винаги съм се чудела как ще се справим с въпросите  Laughing

denitcheto , добре дошла  Hug

Сиси, без черни мисли Crossing Arms Много е сладка снимката на breastfeeding лентичката ти  Hug

# 199
ще има ли среща днес в Младост 2....или се отказахте

# 200
  • Варна.....
Момичета, хапнете от любимата ми торта за моя здраве, днес пораствам с още една година, до Христовите 33  Heart Eyes

http://media.snimka.bg/0176/006606828.jpg

# 201
ще има ли среща днес в Младост 2....или се отказахте
Ами аз си мисля да има, но сега видях какви облаци са се надвесили  newsm78 Предполагам, че до около час-два ще стане ясно какво ще е времето.

А защо не питаш твоята майка, ти какво си обичала като бебе или пък баща и... Знам ли...

Попитах, обичала съм бананова каша, даже са ми пасирали всичко и са ме лъгали, че е бананова каша, а като съм отишла за първи път на детска градина съм казала на лелките, че аз такава храна не ям, а ям само бананова каша  Joy  Но на Петя за банани още и е рано (нали съдържат хистамин).
tais , честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана  Hug Тортата изглежда божествено..ммм

# 202
И аз да питам за срещата.. аз мисля да дойда. Нали няма да ме оставите сама  Joy

# 203
  • Бургас
tais , Честит рожден ден !
Хубава възраст е това  Wink Дано те спохождат много хубави моменти  Hug

Киша все се каня да те питам какво стана с пластичния...Ще имаш ли нов тунинг,  за морето  Wink

Мимка се разболя вчера, 39,5 температура, днес и сополи избиха, баш в големите жеги. Ох, дано поне Ники се размине  Praynig

# 204
Въпреки че Младост 2 ми е особено близо мисля да не ви уважа и да не дойда на срещата, ей тъй на  Mr. Green

Таис, честит рожден ден и на теб! Бъди и жива и здрава и винаги усмихната!  newsm59

Гери, и аз много си я харесвам тази снимка. А във формат 10/15 на хартия каква е хууубаваааа...  Heart Eyes

Хайде, че пак вика  ooooh!

# 205
Добро утро!

За Младост-ката среща, ние отиваме към 11 и ще ви чакаме. Гледам, че ту има облаци, ту слънце, ама май няма да вали. Ще сме някъде около сухите езерца към 11 ч.

# 206
ЗДРАВЕЙТЕ.
Ние се завърнахме от двудневно скитане по селата.Бяхме на събор на селото на мъжо и си изкарахме супер, то беше ядене , ядене и пак ядене и Габи се сдоби с няколко играчки от сергийките и една музикална.
Сладурчеста  дано скоро ви премине неприятния период , съчуствам ти защото и при нас е така отвреме на време.
Адашче    моля  Praynig пак да ми обясниш как се смаляваха снимките ,че тия 4% много пречат и все забравям , обещавам този път да запомня и да не те тормозя повече.
Приятна ви среща на младоските и после да ни обстрелвате със снимков материал  Peace
Айдеее мене вече ме викат ,стига толкова

# 207
И аз мисля да отида на срещата - чакам Анчето дасе събуди, да яде и тръгваме. Доста препича навън и дано да не ни завали. Но поне по вода ще ни върви!  Mr. Green

# 208
 Елена, ще те зяпаме, заради тебе ще изтърпя ония водещ ужасТен.
Ех, ама не може да ми угоди човек, като ме поздравяват не харесвам песните, като се хвали някой, че бил по телевизията, не харесвам водещите... абе да ми е жив и здрав мъжо, да си ме търпи още дълги години. Колко дребен трябва да бъде един текст, за да не го прочете никой?

Таис, да ти е честито. И на баткото на Калимби, също, когато и точно да е рожденния ден.

Пързо искам да се оплача от секретаря на клуб "Мисъл" насади ме на една игрица, дето яйцата на Мини и зоопарка са безобидни от гледна точка на степен на пристрастяване. Две нощи под ред си лягам в 1 часа заради ди тоя КонКУИЗтадор, ама да знаете как ми гъделичка самочуствието тая игрица.. Трябва да пробвате - http://www.conquiztador.bg. Колкото до зоопарка ми - имам 16 животи, от които 7 болни, права е Киша, че тая игра нещо са я измислили твърде зацикляща, обаче моето търпение трябва да бъде закалявано.

Някой отбеляза, че много меня косата -  виновна е една съфорумка (няма да ви кажа коя), която ми каза за фризьорка Йовка дето само й дай да храви изкилиферчени коси.
Ако бях сериозен и вглабен човек, щях да обясня, че така се боря с неприятното чувство на застой, което не наляга с това седене в къщи. Още един много дребен текст!

Счупи ми се грифът на кошарата, сега се налага Краси да спи на активната гимнастика, щото е свикнал да играе преди да заспи. Довечера ще има май тичане до Джъмбо.

# 209

Пътуването с Никола е наказание и не ми се разказва, че тия 2 часа път ми се сториха като цял ден  smile3514Направо по едно време съжалих, че сме тръгнали  smile3511 smile3511.
Ох, ние бяхме същите - едно отиване до Самоков и обратно с идеята, че няма как да реве 4 часа, и си разбих тотално нервната система. А за реването - оказа се, че може и повече от 4 часа да реве при това без почивка. Накрая не издържах - цопнах се да карам, а баща му го оставих отзад да укротява опърничевия. Само за сведение и той не се справи успешно. Рева си докато са прибрахме /Делян, не баща му  Wink/.
Иники ха да видиш лесно ли ми е с тоз конКИЗтадор  Laughing
Щях да ви питам на вашите бебоци на лявото рамо появи ли се белега от БЦЖ-то /дано не бъркам ваксината/, защото май при нас се показа - едно червено топченце такова... Дали така трябва да изглежда  newsm78
А за земетръсите вчера - нямам думи. Голяма паника съм станала покрай това бебе. Като разтресе втория път около 10.30ч. така се притесних, че набързо спретнах на малкия евакуационен багаж, който прилежно оставих до входната врата, та сутринта любимия ме скъса от майтап. А ако му кажа, че даже и евакуационен план си бях намислила - как точно да действам при нов по-силен земетръс, даже и цигарите и ключовете от колата бях приготвила в една жилетчица до леглото  ooooh! Време е да се освидетелствам, май  Sad
Доника Сиската може и да не обича бели череши, ама аз ги обожавам, така че приготви се за инвазия  Hug
Нещо Виолетовото ангелче ми се губи  newsm78 Къде изчезна таз жена, че сега и нея да я мисля    Thinking
tais - Ч.Р.Д. мила  bigdance2
ЧРД и на Митко на Донята и Калоян на Калимби   ura
Хайде стига толкоз, че пак прекалих  Hug

Общи условия

Активация на акаунт