Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 906
  • 830
  •   1
Отговори
# 645
Ох, като ви чета, аз нямам получени поръчки, шипнати на 13 ти, 17, 20 юли и нататък! Направо не знам къде изчезват, просто нямам думи!  Tired ooooh!

# 646
  • Sofia
Е ти пък, не може от толкова поръчки нито една. Провери си в пощата, провери и адреса който въвеждаш да не бъркаш нещо.

# 647
Страхотни са ви покупките момичета. Хубавите цени обаче май свършиха Sad , поне за сега. На мен и без това ми се обадиха от банката, че са ми блокирали картата и ще ми вадят нова. Била в някаква рискова група карти, с които се пазарува в чужди сайтове. И затова ми я сменят. Та сега ще съм известно време без карта, а планирах от морето да си поръчам това, онова. Както и да е де, важното е, че не съм изгоряла с пари за сега Peace

Значи си втората с този проблем, от коя банка е твоята карта? Пазарим от подобни сайтове, при нас има пробване да се изтегли малка сума пари с шведски крони, което ме навежда на мисълта, че има общо с асоса и уж защитата на сайта им!  Tired От банката са я изплатили, та ще видим какво ще стане като отидем на място!  Crossing Arms

# 648
Е ти пък, не може от толкова поръчки нито една. Провери си в пощата, провери и адреса който въвеждаш да не бъркаш нещо.

Ами пазарувам от месеци от тук, имам поне 5 или 6 получени поръчки преди това без проблеми, сега имам една неполучена, върнаха парите, сега чакам поне 5 още, които явно и тях няма да получа! През ден съм в пощата, всеки ден срещам и пощальонката, няма и няма нищо!  Whistling
Ще им пиша сега поредното писмо, че ми писна от тях, да си направят поръчките с тракинг- номер, искам си дрехите, омръзна ми да чакам и нищо да не получавам и някой да ме краде нагло я тук в централна поща, я по пътя на пратките някъде!  #Cussing out

# 649
Страхотни са ви покупките момичета. Хубавите цени обаче май свършиха Sad , поне за сега. На мен и без това ми се обадиха от банката, че са ми блокирали картата и ще ми вадят нова. Била в някаква рискова група карти, с които се пазарува в чужди сайтове. И затова ми я сменят. Та сега ще съм известно време без карта, а планирах от морето да си поръчам това, онова. Както и да е де, важното е, че не съм изгоряла с пари за сега Peace

Значи си втората с този проблем, от коя банка е твоята карта? Пазарим от подобни сайтове, при нас има пробване да се изтегли малка сума пари с шведски крони, което ме навежда на мисълта, че има общо с асоса и уж защитата на сайта им!  Tired От банката са я изплатили, та ще видим какво ще стане като отидем на място!  Crossing Arms
ДСК Виза електрон. Нямам изтеглени пари, защото картата дори е на минус. Laughing Дано и да нямам, де.

# 650

Честито! А много ли са дълбоки? Кой номер са твоите?
Благодаря! Hug
Не са плитки, сравнително дълбоки са, но не много, 26см. 28-ми номер са. Peace

Еха, супер! Ще можеш ли само талията да измериш, когато имаш възможност? Имам 28 на Вранглер, но са плитки, а талийката ми не е особено тънка, и затова се чудя тези дали ще ми станат.  newsm78 Благодаря ти предварително!   bouquet

# 651
  • Пловдив
reny, талията е 37см. Peace

# 652

PraynigМоже ли и дължината на крачола по вътрешния ръб Praynig?

# 653
  • Пловдив

Разбира се - 78см, но моделът е short. Peace

# 654

Разбира се - 78см, но моделът е short. Peace

Много ти благодаря  smile3525!

# 655
  • Варна
Леле, marzeliva, много съм заблудена, съвсем изключих, че щях да ти давам мерки и снимки на дънките  Embarassed ooooh!. Гледам, че вече си ги получила, така че утре само снимки ще кача.

Днес получих поръчка от 30.07. с тия три неща - много съм доволна - особено от джинсите (снимките са линкове)  Peace:

Все още се намират доста изгодни неща из сайта, нищо че свърши разпродажбата - оня ден пак пуснах поръчка.  Flutter

# 656
  • Пловдив
chockolina, няма никакъв проблем! Hug Аз нали вече ги бях поръчала така или иначе. Peace Simple Smile
Много хубави покупки си направила, както и всички днес (всъщност вече вчера Grinning). Честити да са ви, момичета, да си ги носите със здраве! Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 23:39 от marzeliva

# 657
marzeliva, благодаря ти!   bouquet  bouquet  bouquet

# 658
# 659
  • сусурлево
не съм много запонзата но на всички пише Out Of Stock  , не трябва ли да е in когато е налично или нищо да не пише . Това не са ли изчерпани неща

Общи условия

Активация на акаунт