Пазаруване от www.asos.com - 1

• 43 023
  • 830
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, честити придобивки, много са хубави и със здраве да се носят Peace!

marzelivche, блузката ти е чудесна - винаги, когато я обличаш, да ти създава добро настроение Heart Eyes!

mimes, аз винаги поръчвам Long - така риска е по-малък(по-малкото зло е, ако се наложи скъсяване). Дано всичко е ок и не се налага да ги връщате Peace!

# 466
mimes, от мъжките дънки кой номер получи?

# 467
Ето ги Simple Smile1, 2, 3 панталоните на Killah са супер Heart Eyes
Бялото гащеризонче стои също много хубаво Peaceа късите гащи са си къси гащи ,нищо особено Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 13:29 от giamarie

# 468
38R

# 469
Ето ги Simple Smile1, 2, 3 панталоните на Killah са супер Heart Eyes
Бялото гащеризонче стои също много хубаво Peaceа гъсите гащи са си къси гащи ,нищо особено Simple Smile

Със здраве да си ги носиш! Много ги мислех тези белите, но още не съм ги поръчала.

# 470
Благодаря Hug
На белите и аз се чудих доста защото такова чудо не съм носила, но останах приятно изненадана Grinning

# 471
38R

Ще може ли да им измериш талията, ако не те затруднявам?  Praynig На моя мъж от Ларедута поръчвам 48 или 50, май по-често 50, та се чудя за кой номер е от асос.

# 472
38R

Ще може ли да им измериш талията, ако не те затруднявам?  Praynig На моя мъж от Ларедута поръчвам 48 или 50, май по-често 50, та се чудя за кой номер е от асос.
95см обиколка на дънките в талията. Измерих обиколката, защото в талията са леко извити и няма да е точно, но са 47см приблизително. Едните дънки са -0,5 някъде, а другите +0,5см. Дано да те ориентирам.

# 473
Моята поръчка още не е изпратена, а съм поръчала на 23.07. Дали изобщо ще ми я пратят Thinking
Поръчката ми от 22-ри е шипната днес Peace

# 474
  • Пловдив
eitalina, благодаря. Ето тук се вижда по-добре блузката, но в този линк е out of stock - http://www.asos.com//Ben-Sherman/Ben-Sherman-Dogtooth-Knitted-Po … t.aspx?iid=516075. Това е блузата, за която ви питах и за която се надявах да последва примера на твоя панталон Simple Smile, тъй като се изчерпа след като я сложих в кошницата.
Днес са ми шипнали поръчката, направена на 23-ти.

Днес всички са получили страхотни неща наистина. Честито, момичета!

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 14:28 от marzeliva

# 475
Гледам ,че са пуснали неща и на Манго ама още няма намалени .Ще чакаме  Crossing Arms

# 476
38R

95см обиколка на дънките в талията. Измерих обиколката, защото в талията са леко извити и няма да е точно, но са 47см приблизително. Едните дънки са -0,5 някъде, а другите +0,5см. Дано да те ориентирам.

Благодаря ти много, мила!  Hug Моят може и да не се събере значи в дънките на асос, то май най-големия номер е 38.  newsm78

# 477
На мъжа ми талията е 107см, но всичките му дънки са 38-ми номер. Затова и този поръчахме от тук. Довечера ще кажа дали му стават.

# 478
Гледам ,че са пуснали неща и на Манго ама още няма намалени .Ще чакаме  Crossing Arms
Пуснали са, ама ги доставят само до Англия Crossing Arms Tired

# 479
Пуснали са, ама ги доставят само до Англия Crossing Arms Tired
А, не обърнах внимание на това.Жалко

Общи условия

Активация на акаунт